Есента дойде,януарчето расте!!!

• 9 106
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте в изборния ден!

Тъй като не съм впечатлена от кандидатурите за президент, колкото и безотговорно да звучи, не желая да заявя гражданската си позиция и няма да гласувам! Ще упражня правото си на глас на балотажа (евентуално).

Галита, не съм виждала и аз, но ми хареса и ще проверя в Штъркела.
Пепи, ама вие не се свъртате вкъщи! Само така момиче! Поздрави на мама ДИ!

Лек и спокоен ден на всички!

# 91
Дес, честито християнче  bouquet

Да е жива и здрава снахичката и добра християнка Peace

И аз ще гласувам, макар че още не съм решила за кого  ooooh! Просто от постоянство, не от друго, свикнала съм да гласувам винаги и мисля да не пропускам и този път, макар че ми се вижда ясно кой ще спечели пак Rolling Eyes

Аз уокър нямам намерение да купувам, защото трябва да взема 2, а пък 150-160 лв да дам, за да го ползват 2-3 месеца, не ми се дават определено. С уокър, без уокър, с проходилка или без, пак ще проходят.

# 92
  • Пловдив
galita , има подобно нещо в Штъркел, струва около 20лв. Ние правихме отпечатъци на Криско, когато беше на 2 месеца. Купихме една глина за моделиране от Метро за 2-3 лв. Може да се направят и с гипс, което ти препоръчвам, защото е по-мека. Тази глина и това от Щъркел са по-твърди, и въпреки че доста натискахме ръчичката и крачето  Embarassed, едва-едва се отбелязаха. Затова ги оцветих с водни бои. Стана хубаво, но с гипс щеше да е по-добре. А това от Штъркел го купи една приятелка и тя каза, че е твърдо. Тези от линка ти изглеждат много добре, но ме съмнява да ги намериш в България.

# 93
Честит 9-ти месец на Боянка и Вики!Растете здрави и усмихнати малки сладуранчета! Hug

Искам да благодаря на всички за милите поздрави за нашето християнче  bouquet
Ние следобяд ходихме малко на излет (т.нар. кашкавал туризъм Mr. Green)с колата.Поразходихме се на чист въздух сред едни борове,беше супер.На Вяра и хареса,симахме я, по-късно ще кача снимки малко.
Ние предната нощ хич не спахме,будеше се през половин час и накрая окончателно в 7 се беше наспала.След час и половина несполучливи опити да я приспя я предоставих на баба и аз спах до 11.Това скор не ми се беше случвало.А пък и нещо не съм в ред май ще се разболявам Tired Боли ме глава и ми е едно такова отпаднало.Не смея нищо да пия заради кърменето,но ако ме усвои настинка ще трябва да се лекувам някак.
Пеперудка, случвало ми се е много пъти.Тоя спел чек не отразява запетаи и грешки като тези които си посочила също не ги отразява.След спел чек съм си откривала доста грешки от невнимание,като изпуснати букви и по грешка натиснат спейс Peace

Лека вечер на всички!
А всъщност къде сте всички - Клео,Бодливка,Лика нещо не сме ви чували скоро Thinking

# 94
ехо,ние се прибрахме,но вас никакви ви няма Thinking.Май всички сте се възползвали от временцето,а  Mr. Green
Дес много добре това с излета.Сигурно Вяра е била много щастлива.А ти се пази да не се тръшнеш с някой грип  Naughty
nenepygka аз да ти призная почти не го използвам  Embarassed туй чудо - "проверка на правопис "и затова не съм забелязала.
sea woman права си мила-не се свъртаме много-много,защото като се сетя,че иде зима и....А поздравите на мама Ди са предадени и вие имате от нея  Hug.Другата седмица май ще имаш възможност да гласуваш  Peace
 Да ви кажа наща Стаси голяма танцьорка се извъди брей  Mr. Green. Само като и кажа-"Хайде мамо да танцуваме" и веднага вдига ръцете и започва да си ги върти и да се подрусва-без музика,без нищо.Просто днес в кафето всички в нас гледаха  Crazy,а мен малко ме беше срам,но пък си викам-"Какво пък толкова-еми дете е".Но да ви кажа после малко беше превъзбудена-може би от всичките тези погледи  newsm78.Но хайде стига толкоз за нас.
Искам да ви питам нещо-някой беше писал,че е отворил нов албум и ако е така-Лика,моля те,дай линк и към него на първа страничка.А вие къде качвате  снимките?

# 95
Пепи,и аз за това се чудех наскоро.Тя 7of9 беше казала, че е направила нов албум,че старият свършвал вече.Аз се разрових в миналата темичка и открих постингът и в който ни казваше паролата и името.
Ето го новото албумче

# 96
Здрасти от мен Simple Smile
Уолкърът струва 82 лв., много е различен от проходилката и е всъщност 2 в 1, отпред има нещо като табло, с музика и звуци и топчета, които при улучване на улея издават весели звуци и стимулират детето. Мишленце, естествено че и без такова нещо децата ще проходят, но Боби толкова се вълнува когато играе, че ми е голям кеф да я гледам Simple Smile
Дес, радвам се че мероприятието при вас е минало спокойно и на нас ни престои, но незнам точно кога ще го плануваме newsm78
Много хубаво, че има мами, любителки на цветята  bouquet

Вчера ходихме на Панчарево, нашия татко улови шаран, а ние се разходихме хубаво, даже Бояна спа 20 минути Simple Smile След това ходихме в "Практикер" и падна голям купон за Боби. От превъзбудата поради многото неща за пипане и гледане беше се зачервила цялата и не спираше да бърбори разни бебешки неща Simple Smile
Аз днес гласувах, да.
Спокойна вечер от мен

# 97
Момичета, мъжа днес е рожденник, почерпете се  Hug

Съжалявам, че зачезнах, но зъбите на Алекс ме довършиха, най-после проби 6-ия днес сутринта, така че се надявам на малко затишие Praynig
Дес, честито ти християнче  bouquet да я закриля нейния ангел-хранител Praynig
Росита, честит уокър, и ние сега ще купуваме Mr. Green
Галита, в тукашния Штъркел също го има Peace А за безмлечна зърнена каша има и на Блевит и на Беби Peace
Съжалявам, ако пропусна някой, но толкова четох, че вече забравих Crazy
Момичета, имам 2 въпроса?
1) мисля вече да купуваме стол за кола, в огромна чуденка съм.  newsm78 Първо мислех да купим някой по-евтин, защото външно не виждам никаква разлика. Обаче като се позачетох се оказва, че те май не са минали никакви краш тестове newsm78 Знаете ли нещо по въпроса, вие какво мислите да купувате и от коя категория - 9-18 или 9-36 кг
2) давали ли сте някакви екзотични плодове - манго, папая, маракуя, кивано и от сорта, знаете ли дали стават за даване на бебоците?

# 98
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет, мами и сладки бебешорчета!
Включвам се много на бързо! Ние с Алекс сме добре, но имам много работа и времето не ми стига! Тази вечер трябва да приключа задачата и се надявам утре, да успея да ви прочета!

Добавила съм линк към новото албумче, на първа страница!

Целувки на всички и до скоро!

# 99
Добро утро и от мен!
Дес честито ти християнче, желая на Вяра да расте здрава, весела, разумна и закриляна от своя ангел хранител!   newsm51
Клео честити рожден ден на мъжа ти - желая ви много щастие и любов!
За мангото точно съвсем на скоро бях изразила чуденки. Та значи давала съм манго и авокадо - Бояна ги яде когато е на кеф. Тя на последък с всичко така процедира  Rolling Eyes Папая също знам, че може да се дава, но аз не съм давала още.
За столчето за кола - не мога да помогна по-скоро и аз бих била доволна на отговор от някой, който знае повече.
Роси честито уолкърче!

Хайде до по-късно.

# 100
Добро утро мацки,
хайде на разходка, че временцето днес е СУПЕР
ГУШКИ НА ВСИЧКИ

# 101
  • там където ме зове сърцето!!!
Честито ,на малкото християнче Вяра!
Да расте здрава, умна и красива !Господ да я закриля!

kleo_80, да ти е жив и здрав мъжът!Много да те слуша!

# 102
Здравейте! Да се похвалим имаме си зъбче!
Честито християнче на Дес!

# 103
  • София
Мами, благодаря ви за отговорите за отпечатъците!  Hug
Много хубаво, че има мами, любителки на цветята  bouquet
Ааа, пишете и мен!  Wink Само че напоследък все повече се замислям дали ще 'устискат' до пролетта. Сложила съм ги където може на високо и в стълбището, пък ще видим.  Peace
Момичета, имам 2 въпроса?
1/ мда, затова и цената има значение  Peace Разрови се в чичко Гугъл и ще видиш - в чужбина ги делят на клас на сигурност, има сайтове със съвети, класификации и по цени и т.н. преди да вземеш решение Съжалявам, че не мога да ти кажа повече, но отдавна бях се ровила, а пък на нас сегашното столче ще ни става поне до годинка. На мен ми харесват Макси Кози, бях си избрала модела Тоби (мисля, че е 9-18 кг). Въпрос на личен избор и възможности, естествено. Дано намериш оптималния вариант  Hug и да ни се похалиш после ( и ние ще черпим опит)  Peace Mr. Green
2/ аз мангото въведох края на 7ми мес. - има на Семпер, давах и пасиран плод. Много се хареса. Маракуята е като прасковата по 'опастност', подсети ме, аз мога да я въведа. В този смисъл, пък папаята е като пъпеша (http://kulinar.gbg.bg/foodview.php?spid=21). Семчестите мисля да поотложа за след годинка примерно.
Момичета, съжалявам, че не мога да обърна на всички внимание, но и моята Вики е голям 'терореро' с тези 'растящи зъби. В кавички, щото откакто изкара шестия (4 горе, 2 долу) от месец и нещо не е вадила зъб, а положението е най-трагично от тогава ... като си припомня и сравнявам досега как са й поникнали е нищо в сравнение със състоянието сега след 6тия зъб! Ужас ви казвам, нощем почти ми спи само с цица в уста  Shocked Rolling Eyes Абе да не продължавам, чее ... много ще стане  Laughing

# 104
Три дена не съм ви чела и се оэорих,доста сте иэписали.Мен ме мъчи някакво нераэположение,болки в стомаха,някаква тежест.Много гадно.
Дес,честито християнче!Нека расте жива,эдрава и бог да я эакриля.Много е била послушна БРАВО!

Клео,да е живо и эдраво мъжлето ти и много да те слуша!

Аэ още не съм давала екэотични плодове.Столчето эа кола ни е Чико,неэнам какви кг. е.

Нещо ми е криво,эащото искам да отида до Варна с мъжът ми,но свеки не ще да гледа Бети,кога ли е искала newsm78.Майка ми пък е на работа.Как да не се драэни човек с такава свекърва #2gunfire.
Дано хубавият есенен ден ми подобри настроението!!! baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт