Есента дойде,януарчето расте!!!

• 9 066
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Галита,на нас да не са ни сменили децата в болницата с двойка двуяйчни близнаци Joy Joy Joy

Дес, а за нощното НЕспане и будене - просто на мен ми омръзна да се оплаквам, не че се е отказала  #Crazy Sick, даже напоследък е в най-лошите си дни/нощи. Снощи не спря да мръка и преди лягане й дадохме Панадол, та тази нощ се е будила само 3 пъти. Това зъбоникнене е направоооо нямам думи Tired #Crazy Shocked
 За възглавничката, и аз бях чела, че след годинка, май основно заради многото случаи от задушаване. Но ако считате, че на детето му е добре и е готово - мисля, че не е проблем.  Peace

А, това, че бебето на 9м се е изакало и пикало в гърнето нищо не значи - просто сте му 'хванали акото/пикото'. Иначе СЪЗНАТЕЛНО си казват преди да свършат работата след годинка, годинка и 1/2. Аз лично засега предпочитам да сменям и купувам памперси отколкото да мия гърнета  Peace и да си отложа този тормоз и за двете по-късно. Въпрос на личен избор, както много неща около гледането на дете, разбира се  Simple Smile Peace
Забравих да ви кажа, че захраних по грешка и със сухо мляко - с бисквитите Плазмон  Blush

# 61
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци! Hug

Ето ви една порция сутрешен СМЯХ!

Telma ,  galita , Дес,  newsm62 newsm62newsm62! Пълни са с номера малките сладури!

За гърнето - мисля, че на нас ни е още рано.
За цитрусите - след годинката ще давам.
За банята - започнахме през ден. Кристиян го къпем с едно жълто пате, което той не престава да дъвче по време на банята. Вчера му казах "как казва патето - па-па-па"  и той веднага каза "па-па-па". Забелязвам, че някои неща буквално ги попива, докато други ги повтарям със седмици, без да ги запомни.

Искам да попитам нещо - досега съм давала основно домашни каши и само една купешка на Хумана с ябълки. Тя е безмлечна. Искам да купя някоя многозърнеста- или на Нестле 8 зърнени култури, или на Милупа 7 зърна. На Милупа май е млечна, а на Нестле пише, че може да съдържа следи от мляко. Аз си мислех, че кашите са с АМ, но аз не видях на някоя марка да пише АМ. Навсякъде пише обезмаслено мляко. Малко ме е страх, защото Кристиян не е пил дори АМ, само кърма. Та има ли многозърнеста каша с АМ на някоя марка, или да взема тази на Нестле?

Опа, събудихме се, ще ви оставям! Лек ден на всички! Grinning

# 62
Я и аэ да се раэпиша докато спи малката.Ние спим на въэглавница от вторият мес.,ако може така да се нарече,эащото е по-тъничка от пръст.Когато беше хремава и легнеше на нашите въэглавници се чувстваше по-добре и аэ я оставях.По-эдравословно е на ниска естествено.
Май отминаха нашите нощи на спокойствие.Вече 2 нощ буденето преэ 40мин. е налице.Вчера нямаше никакъв апетит,а иэпи 500гр.вода и 100гр.сок.Отивам да свърша нещо,та като се наспи да иэлеэем гледам,че се очертава слънчев ден.Хайде до по-късно!!! Hug

Эа кашите съм давала на Милупа-банановата.Ядем предимно на Слънчо-пшенична,бисквитена-теэи най-много й харесват.

# 63
Здравейте, милички!

За гърнето - слагам Али от 2 седмици.В началото й давах по няколко глътки водичка, за да пишка в гърнето.Вчера обаче преди банята я сложих и тя се изпишка още със сядането  bowuu

За възглавничка - ами незнам кога трябва да се сложи, но Алекса се върти из цялото легло и дори и да има възглавница няма да спи на нея  Joy

За цитруси - не съм давала, но присъстваше портокала в една каша на Нестле newsm78

Сега да ви се оплача - тази сутрин Али падна, разплака се , взех я да я успокоя, обаче тя не пое въздух. Погледнах я - беше "обърнала" очите. Веднага й бръкнах  в устата и се оказа, че предната част на езичето й е отишла назад (това ли е гълтане на езика незнам). Веднага го извадих и тя се разплака... Всичко стана за част от секундата.Аз обикновено като видя, че не поема въздух духвам в лицето, но този път сякаш някой ми каза "БРЪКНИ Й В УСТАТА!".Честно ви казвам, след като я успокоих просто рухнах буквално. Разревах се, разтрепери ми се цялото тяло ... Абе ужас ви казвам. Точно аналогичен на Мишленцето случай. Cry Cry Cry

Иначе е добре Алито, нищо й няма, всичко стана много бързо и нямаше последствия .Оххххххх !

Изплаках си мъката.

Ами това е от нас!Гушки на всички!

# 64
  • Варна
Здрасти и от мен!

Телма, важното е, че сте си направили купон около одисеята с гърнето и сте се забавлявали!  Joy Пък какво има или няма там-карай! Аз ще експериментирам с този уред по-късно.Илиндичка, за баткото бях писала, че майка ми го беше научила да го държи над тоалетната чиния (като момичетата  Sick!) и в един момент стана много изморително и неудобно, но не искаше да сяда на гърне вече. Не зная вие как процедирате, но тази схема горе не върви. Ако сих сяда на детска поставка, това вече е друго!  Wink

Опитах и аз с възглавничка, че така изравнявам нивото на главата с тялото (ов зимното чувалче, в което спи). Не ми е показал негативни претенции младежът... Само дето започна да иска повече забавления денем и по възможност нон-стоп майчино присъствие. Та съм казала на приятелки, че търся компаньонка на повикване и на плаващо работно време!  hahaha

Виличка, миличка! Много неприятно, но БРАВО НА ТЕБ за бързата реакция! Дано не се случва вече!  Praynig Гушки на Али и теб!!!

# 65

Телма, важното е, че сте си направили купон около одисеята с гърнето и сте се забавлявали!  Joy Пък какво има или няма там-карай!

Ами много си права. Ето точно това имах предвид, че и за двете ни е нов вид забавление, а в никакъв случей тормоз, но ако за друг е тормоз определено е по-добре да изчака! И определено ми беше по-приятно да я избърша за 3сек. и да хвърля гърнето за още толкова, вместо да я мия омазана до ушите. А, това че не значи нищо - пак зависи от гледната точка  Peace ясно ми е, че детето не го прави съзнателно. Ами това е от мен по темата!

Vili4ka направо и аз се разплаках като прочетох! Милите и двете, дано не се случва отнова!

# 66
  • София
... Милупа 7 зърна. Но Милупа май е млечна, а на Нестле пише, че може да съдържа следи от мляко.
Има безмлечна 7 зърна на Милупа, аз давам от нея. Гледай кутията да е в преобладаващо синьо  (а не жълто) - те са безмленчите на Милупа ... пише, че е без мляко, захар, ароматизатори, оцветители и консерванти.  Peace
А, ето я:

Vili4ka, ужас, нямам думи! Хубавото е, че всичко е минало и се справила на момента адекватно, а не си се ошашкала! БРАВО! smile3501

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 12:37 от galita

# 67
  • Пловдив
galita , благодаря ти!

Vili4ka , дано не се случва повече! Добре, че си реагирала бързо. Защо става така, някой има ли обяснение?

# 68
Здравейте!
Vili4ka мале какво ви се е случило! Добре, че си реагирала както трябва и всичко е минало благополучно! Аз каквато съм паника не ми се мисли какво щях да направя, но може пък майката да реагира правилно в такива ситуации. Дано не разбирам все пак Wink
Telma браво за гърнето! Аз никога не бих те упрекнала. Според мен дори 1-2-3 изхождания на ден в гърнето са по-полезни отколкото пишкането и акането в памперс. Когато детето седи в кукуто също му се проветрява и дупето. Определено след опита с нашите бактерии предпочитам да си пиша на гърне от време на време. При нас обаче незнам как ще стане. Много много не се задържа на гърнето - вчера я сложих да седне за малко, просто да го опита Wink
За възглавничката от може би 2 седмици слагам една съвсем тъничка 1-2 пръста. Сложих и я, когато имаше хрема и така си и остана с нея Wink
Днес тук времето е по-хубаво, по-меко. Вече се радвам на всеки слънчев лъч Wink А когато стане студено, времето някак ме връща към миналата година, когато бях бременна Crazy
За кашите аз съм доволна от Фризокрем, т.е Мони е доволна отнея  Laughing Много я харесва. Купувам зърнени с по 5-7 плода.

# 69
Telma браво за гърнето! Аз никога не бих те упрекнала.
Сигурна съм  Heart Eyes
Не мисля, че някой се опитва да ме упреква все пак, всеки си изказва мнението.
Пък и да ме упреква някой нямам време да се развълнувам  Mr. Green, то за всичко има две страни на медала  Peace

Gushanka каши с АМ съм виждала на Фризокрем и на Милупа - поне си пише на тях, че са с АМ. Но не всички и от тези марки са!
Но при теб май безмлечната си е по-добрия вариант.

# 70
Добър вечер момичета Grinning
Аз днес съм цял ден по задчи.Първо на работ до 5 после по пазари за утрешните приключения и хич не съм сядал пред компа,което ми липсваше обаче Wink
Телма,много се кефих на разказът ти за Боянче на гърненцето,кукличка мамина тя Hug Ние скоро не сме я слагали,а гърне имаме от преди 3 месеца Mr. GreenТя майка ми не се е сещала скоро,ама ще я задрънкам да я учи докато ме няма Laughing
Виличка,добре си се справила дано никога не се повтаря това нещо PraynigХубаво че Али е добре и вече вероятно е забравила не приятната случка милата Heart Eyes
Охх пък такава треска ме тресе около утрешните вълнения и аз незнам защо точно. Дано всичко мине гладко,че сигурна съм нещо съм забравила да купя и нещо ще увисне в някой момент ooooh!
Лека нощ!

# 71
Здрасти от мен!

Виличка, радвам се че всичко е приключило добре и най-важното че не си изгубила самообладание, явно че всичко е станало за секунди ... Дано не се повтаря никога!

Телма, много се смях на разказа ти за гърнето Laughing Твоята Боянка е възприела цялата работа като едно забавно преживяване, което е най-важното в случая ... Simple Smile

Да ви се похваля трябва и най-вече благодаря на Бодливка /че и да я черпя една водка даже/ newsm24, защото ме "светна" за Уолкъра на Чико. Ние поръчахме от Пакостник и сме доволни от покупката, особено Боби, която е на седмото небе, не можа да заспи до преди малко от емоции... Купихме и каишка за прохождане и гърне, които още не сме използвали... Пеперудке, вие купихте ли уолкъра? На Бодливка трябва да и предложат процент от печалбата за рекламна дейност Simple Smile
Ходихме и в ХИП да пазаруваме пюрета /най-вече с телешко и заешко, които още не съм сигурна че мога да приготвям сама/. Тя се вози в количката на магазина и изобщо и беше супер забавно Simple Smile
А за мен си купих един Кротон- едно от любимите ми цветя. Дребна радост за душата Simple Smile
Дес, успех и приятно изкарване утре /незнам какво точно се пожелава Embarassed/
Лека нощ !

# 72
Здравейте мами

Дес весело изкарване утре на празника и не се притеснявай на всеки се случва в цялата суета да забрави по нещо
Ние се въртим из цялото легло така че за възглавница и дума неможе да става още

Днес както се разхождаме в парка и я слагам аз на едно пънче(10см) да седне за да я снимам и докато и привличам вниманието нашта - хоп и заби носле в тревата, а аз се чудя да се смея ли или ... Е малко си поплакахме но се разминахме само с уплаха, после си походихме по листатаи беше голям кеф

Лека вечер на всички и спокойни сънища на малките съкровища

# 73
  • Варна
Честити придобивки на Росита!

Дес, спокойно! Всичко ще е от чудесно по-чудесно!!! Хайде, приятно изкарване и да разказваш после! Ще чакаме и снимки!!!

А другите дами, где сте, бре? Joy Wink

# 74
Благодаря ви мамета  bouquetОпределено вече ми е по-спокойно HugЕххх, ама какво ли щях да правя без вас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт