Дес, а за нощното НЕспане и будене - просто на мен ми омръзна да се оплаквам, не че се е отказала
, даже напоследък е в най-лошите си дни/нощи. Снощи не спря да мръка и преди лягане й дадохме Панадол, та тази нощ се е будила само 3 пъти. Това зъбоникнене е направоооо нямам думи
За възглавничката, и аз бях чела, че след годинка, май основно заради многото случаи от задушаване. Но ако считате, че на детето му е добре и е готово - мисля, че не е проблем.

А, това, че бебето на 9м се е изакало и пикало в гърнето нищо не значи - просто сте му 'хванали акото/пикото'. Иначе СЪЗНАТЕЛНО си казват преди да свършат работата след годинка, годинка и 1/2. Аз лично засега предпочитам да сменям и купувам памперси отколкото да мия гърнета
и да си отложа този тормоз и за двете по-късно. Въпрос на личен избор, както много неща около гледането на дете, разбира се

Забравих да ви кажа, че захраних по грешка и със сухо мляко - с бисквитите Плазмон

newsm62newsm62! Пълни са с номера малките сладури!

Гушки на Али и теб!!!

, защото ме "светна" за Уолкъра на Чико. Ние поръчахме от Пакостник и сме доволни от покупката, особено Боби, която е на седмото небе, не можа да заспи до преди малко от емоции... Купихме и каишка за прохождане и гърне, които още не сме използвали... Пеперудке, вие купихте ли уолкъра? На Бодливка трябва да и предложат процент от печалбата за рекламна дейност
Определено вече ми е по-спокойно