В последно време мноооого ме мързи да пиша!
Бон Тони,дано всичко мине успешно и да ви е последната операция
!lika, къпя го всяка вечер(главичката през 2-3 дни),но сега като застудя си мисля да почна през ден!
Makaui_daniela , мислех до годинка да не давам цитруси ,но Зорито много обича фреш портокал, а тя да пие нещо и той да не пробва-ще ни чуят в другия край на града-та пробва го (слава богу нищо не му стана)
emmy, как сте?????
Снимките са страхотни 
Калоян изяжда 190гр пюре , а през деня ако иска мляко изяжда най-много 180гр.(обикновено150 са му достатъчно).Аз се чудех дали му стига, защото на последната консултация не беше качил и грам само беше с 2см по -дълъг, но плача когато е гладен го познавам ,та реших ,че толкова иска-толкова яде!
БОДЛИВКА, честити ви придобивки-да ги изтъркате от ходене

Аз шал на устата не мисля да слагам (евентуално около вратлето за да е в тон с шапката
), и за ръкавички мисля ,че ни е рано.Гърне не ползваме,но не сме и купили още.
И това будене ще престане в един момент!

Пу пу да ти е жив и здрав
другите хранения са кърма(когато съм на работа сутрин, вечер и нощем) и каквото докопа от някой който е седнал да се храни на масата 

Пък и нали купих и аз едно комплектче, ще го пробваме да видим ще търпим ли такива чудеса или не 

.Някой има ли някаква идея ?
Телмичка, благодаря! Моят юнак днес как така изяде малко супа (мое производство) не знам...
,та реших да се разпиша.