Съдия по футбол, та кръстосва родината. Как ми се ще и на мен...
За зодиите - мама, татко и аз сме кантарчета. Представете си какво равновесие бе в моминските ми години. Сега мъжът е 3 дни преди мен, но бяга в другата зодия.

Вече май се поуспокоих 

доколкото си спомням утре ще се кръщавате).
И вашият тати да си носи със здраве хубавото именце и все така да ви обичка и помага!
Интересна професия има твоят съпруг 
Нали си имам тв на компа и хем пиша, хем гледам и слушам и ви информирам
),какви неща ми разказа тя(подобни на твоите патила)та си помислих-дано никога не стигаме до там НИКОГА!!!КАк може такива неща да се причиняват на най-беззащитните в тази държава.

Алито много контактна мацка ще да е милата 
Аз забелязвам, че и Вяра има наклонности към техниката.Я с някой телефон ще се заиграе я кабеляците на баща и по техниките ще дърпа,принтера пипа редовно....какво ли не.Още не ме е зарадвала с някоя нова придобивка де

Ние с мъжа ми изобщо не можем да се опомним, та въобще не ни се мисли за второ ... за сега
Да ви раздуя и още малко - аз и свекърва ми сме родени на една и съща дата
Цяло нашествие сме
А майка ми е родена на 15.10, пеперудке 
та пак ще купувам. ...
А постингите ти са си само в твой стил!!! 

Парите така лесно няма да им дадат.Ех какъв фен бях на "Фактор страх"-там наистина си беше гадничко,но и наградата си струваше.
Светланата нещо хич не ме кефи,то бива хормони бива,ама захапи една версия и си я подържай.. 
Да кажат и другите мами с по-големите дечица кога и какво са давали..

,но.... нищо ,че имам две-аз искам още едно.Мъжа ми обаче каза така-"Направил съм мъжко,сега направих женско,третото ще са близнаци-ако си съгласна ок"
,в смисъл жилище
Еми батко й яде,а на нея лигите и текат-как да не и дам ,но да ви кажа от млякото с ориз,и него врътнах днес-не смях да и дам.
.А за Амбър -супер бебе.Спомних си и двете раждания и усещането като видиш бебока
.А Светлана и мен не ми се нрави,но да ви кажа съм без думи-нито ще я съдя,нито ще я подкрепям,защото да пази Господ,ама и аз имам деца,а и незнаем от кой ъгъл ще ни излезе заек и на нас.
А хем времето е хубаво 
Ти не пишеше ли в Надежденската тема 

Сложила съм си Мирена, трайността й е 5 години 
Сложила съм си Мирена, трайността й е 5 години 

,да мине по вода!
Аз сега едва се справям с къщата и детето, и съм така зациклила,а пък друго да е на път-пълен абсурд!Та в този ред искам да ви запитам и вас,защото вече пуснах тема в кърмаческия и там мамите ме успокоиха:закъснявало ли ви е,след като веднъж се е възстановел цикъла,защото миналия месец ми дойде за първи път,а сега вече 8 дни...няма. 

!Ама мнооого съм скромна 

???Та по този повод да ви разкажа една весела история(май зависи за кого де)
Аз се чудя за трето(за сега се майтапя),но ако ми подарят къща, може и да се замисля сериозно.
(тоест мъжО е телец-мисля, че тази зодия за мъж е страхотна(поне пасва на благият ми нрав
) ) и две козлета( децата)