Есента дойде,януарчето расте!!!

• 9 066
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Снимка ще пусна ама как да я направя защото на пропъртис мяма адрес а ми излизаC:\Documents and Settings\user\My Documents\My Pictures еито това #Cussing out #2gunfire
A ти качила ли си снимката в интернет?

не
 но мислех че става и с пропъртис и адреса .На някои имам на други не #Crazy newsm78

# 271
 Ха, здравейте! Да се разпиша и аз,че не съм писала от сто години,а времето летииии,вие сте затворили поне три теми,откакто влизах за последно Crazy Захванала съм се с втора магистратура и нямам никакво време, оставили сме бебко на бабите в БГ и не съм го виждала три седмици и направо вече ще откача, на всичкото отгоре ще се местим в Москва от януари и изобщо сме на педал ooooh!
Сега да ви кажа и за наш Йоанчо, имаме само два зъба, иска да ходи и се надига ,за да демонстрира това желание и като го хванеш няма спирка,върти крачетата и направо тича Laughing,смятам,че до края на този месец ще се пусне сам и тогава дупе да ни е яко Heart Eyes
Яде почти всичко, като го паркираме на масата до нас в столчето за хранене(много съм доволна от тази покупка и от проходилката) и сам си посочва с ръчичка и вика уууууууу или ъъъъъъъ Laughing.Другото ,което казва е мама, баба,тата, неееееее и даааааа,абе изобщо е голям сладур, говори и други нещица негови си Party
Вигантолът го започнах и аз отново, също както повечето мами на своя глава го бях спряла лятото, но сега си го давам Peace. Давам сокове от цитрусови плодове и ги обожава, най-вече от портокал, храним се и с кисело мляко без захар,слава Богу Laughing Другото хубаво нещо при нас е,че досега не сме боледували изобщо (да не чуе дявола), здравичко ми расте детенцето,дано да е все така, поне докато не тръгне на детска, че там вече няма спасение! И тук да пожелая на всички болнички януарчовци да оздравяват бързо Heart Eyes
Ох, май това е засега(абе то има много за разказване,ама айде по-натам)
Целувки на всички бебоци и мамита,айде пък като се приберем другата седмица да се видим на обща сбирка,че после забием ли в Москва няма да има напред-назад Rolling Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 272
Здрасти tanitaia ! Голям образ е станал явно Йоан. Дано се организираме да се видим! И в Букурещ и в Москва няма да избягаш от нас  Mr. Green

malvina74, Vivka, lilli, pepi, ira_ic, liliq, Лисана, Дес (дано не пропусна някой) много благодаря за топлите думи и затова, че сте оценили снимките - таткото се прави на фотограф ама добре ги е докарал  Laughing

liliq ще си имате и вие косичка скоро. Тя Боянка си се роди с много коса и хич не опада както ми казваха, че ще стане и сега е наистина дълга. Като я къпя и се разтегне и стига почти до кръста. Незнам как ще се подстригваме  newsm78
Вили ако цедиш по мъничко колкото да няма напрежение би трябвало да си спре сама за около седмица  Peace
Дес много смях с тая боза  rotfImbo
А пък това вече и мен ме довърши:
  smile3532
DIVA_ORHIDEQ то адрес на пропъртис всички снимки имат ама адреса трябва да е http:// ... и така на татък - демек трябва снимката да е качена в някое албумче в интернет и тогава да дадеш адреса от пропъртис. Дано съм помогнала  Peace
Лек ден ви желая!

# 273
Неэнам эащо не се получи това с картичките,веднъж го направих а сега не стана.Ще опитам пак:[img]/http://www.bulcards.com/resources/cards/seasonsimg]

Вчера бяхме на консултация та питах эа Вигантола давал се до годинка.Качили сме 550гр.-8.550сме и 2см.- 73.

Малвина,как обичам сладичко почерпката ми дойде супер.Въэполэвах се от нея със сутрешното кафе.

Лика,и твойта почерпка е страхотна.Как си след снощният купон?Има ли подаръци?

Исках да питам как се каэваха хомеопатичните свещички,че нещо не можах да ги открия.От това будене направо вече не се иэдържа.Мисля да пробвам с тях как ще е.

Покаэа се слънчице,тъй че отиваме на вън не е эа испускане.

# 274
Ех ама стеее ми на вас никои ли не ви сменя памперса а newsm78 smile3521 smile3532 newsm53 smile3534 newsm08 newsm47

# 275
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте мамчета и бебчета!
Честито  на вчерашните и днешните мини рожденици!Да са живи ,здрави и много да радват мама и тате
pepi, благодарна съм ,че майките имаме инстинкти и усещаме когато децата са в беда.Не ми се мисли какво щеше да стане ,ако беше паднала малката кукла!Слава богу ,че си хванала навреме танцуващата Стаси!  bouquet
liliq,мисля ,че не се е получило ,защото в края трябва да е[/img], а при теб липсва скобата и наклонената черта!
БОДЛИВКА, хареса ли и на Дари сиренцето?Добре ли сте ?Къде се загуби?
lika, реанимираш ,а.. Joy
tanitaia, добре си се завърнала! Hug
Ех ама стеее ми на вас никои ли не ви сменя памперса а newsm78 smile3521 smile3532 newsm53 smile3534 newsm08 newsm47
Нееееее, сам ,самичка си го сменям rotfImbo rotfImao smile3533
Отивам ,че на шефа му се доспа!
Весел ден ви желая!

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 12:28 от VIVKA

# 276
Ехее, аз до като стигна до темата ни и съм пропуснала рождения ден на lika...
С голяма патерица:

lika, да си здрава, да ти е ефирно в душата и леко на сърцето, детенце да те радва,  с мъжа си да сте отлична дружина и взаимнодостатъчни.

P.S. Дали си получила една бележка от мен за филмчето Bumba.

# 277
И аз да се разпиша най-после, че покрай това хремавото дете не мога да седна. Все е със запушен нос и е голяма мъка  Confused
Честит рожден ден Лика! ( на патерица) Да си все така всеотдайна майка, грижовна съпруга, красива жена и страхотно мил човек!
Страхотна почерпка! Я разкажи сега как мина истинската и какви подаръци получи?
Честита ти и нова прическа! И аз трябва да направя това нещо в най-скоро време, ама все проблеми на хоризонта и отлагам...
Телма честито ти християнче! И аз да кажа, че малката е страхотна! Прелестна е направо с тия бели бузки и тъмни къдрици!
tanitaia добре дошла! Надяваме се все по-често да ни навестяваш и снимки на сладкия Йоанчо чакаме! Каква магистратура си захванала?
Дес я си признай да не си учителка по български език  Mr. Green
пепи добре, че си видяла Стаси навреме. Толкова са непредвидими вече тия деца, че трябва постоянно да сме на щрек!
В тая връзка искам да ви попитам как сте, мами? Как се чувствате? По-спокойни и по-уверени в себе си ли сте сега, когато децата са по-големи?
Вигантол не давам вече. Нашата фонтанелка е малка и бързо се затваря и го спрях в началото на лятото, не мисля и да давам повече.
Сигурно пропуснах някой и нещо, но ако се сетя ще пиша пак.
А на разходки излизате ли в студа?
Хайде чао и до писане!

# 278
:
Цитат
Дес я си признай да не си учителка по български език  Mr. Green

aaaaaa  може можеее що ми откри първа грешките Crazy Mr. Green Heart Eyes Laughing :twisted

# 279
Приветчета на всички сладури,сладурки и сладурани newsm51

tanitaia,добре дошла отново сред нас.Радвам се че се завърна.Ама и ти не скучаеш като гледам,сериозна е работата щом бебко е при бабите.Слушка ли ги?Какво казват?Аз акто оставя Вяра на майка ми тя ми казва ,че винаги я слуша Wink Акогато съм там,малко се поглезква Mr. Green УСПЕХ ти пожелавам в начинанията и всичко по преместването да мине гладко Peace
пеперудке,хмм......да взема да си призная освен smile3503,обаче българският ми е втора специалност и още го доучавам Embarassed.В момента с English се занимавам smile3529
Телма,ама наистина татито ви се е справил страхотно с фотографията.Аз като гледам нашите снимки,направо ми се  newsm45 Нищо не направиха нашите "фотографи" ooooh! Иии...по-леко с памперсите,на работа си все пак newsm62 newsm62 newsm62
Момичета вие вадите ли снимки на хартия на сладурите?Ние запълнихме едно тлъстичко албумче но скоро не сме пускали да вадим,и се чудех,та ми е интересно вашето мнение.Малко тъп въпрос ама.......
И друго да ви запитам - дайте някоя идея,откъде да купя на Вяра някакво МПС Joy,имам в предвид нещо като колело или някаква мини кола  в която да сяда и да я возим из стаите,че вече незнам с какво да я забавлявам newsm78 Твърдо съм решила да и купя някой подобен бръмбазлък да си играем и с него Crazy
Благодаря предварително за всички идеи по въпросите ми!  bouquet

И аз искам да знам как се казваха тия хомеопатични свещички.Галита,ти си на ход мила Hug

Оххх и друго се сетих - Хамомилата във всяка аптека ли се продава или на по-специални места?Извинете за невежеството ми Praynig
ТАзи нощ при нас беше истинско Хелоуинско парти - реееев до небесата,през 15 мин на цица и така до 6;30 сутринта,когато заспа та чааааааааааааааааак до 7:15 ooooh! Мазах я веднъж с дентинокс,като че ли се поуспокои за кратко,което ме навява на мисли че е някой зъб пак Thinking да взема и аз да пробвам с тая Хамомила.....

Ми  мен ме пропускат напоследък  newsm62 newsm62  Joy Joy
 А ти докъде стигна със снимката.Аз бих ти предложила просто да я качиш в албумчето.Ако се затрудняваш всяка от нас би ти помогнала Peace Пиши на лични,ако искаш.
Малвина,много да ти е здрава кукличката и много да слушка мам и тати!Хубава почерпка Grinning
Ама колко е порастнала красавицата,гледах снимките снощи Grinning
Лилия,добре е порастнал Бетинка пу пу да ви е жива и здрава Heart Eyes
Лисанка,благодаря ти за пожеланията към Вяра Hug.Наистина това за кухнята май е най-евтиното нещо за малки деца в България.
Ами засега е това,че като гледам колко дълго стана ме досрамя.Всички много ви  love001 и пожелавам прекрасен слънчев следобяд.Май като се наспим и ние ще поизлезем,днес в денят на народните будители мама почивааа smile3503

# 280
Еххххх ама като не мисля навреме.Ами забравих да кажа нашата новина на деня:
Вяра се изпишка в гърнето!Умрях си от кеффффф
Та по случая похапнете малко сладичко:

# 281
еи ме айде гледаите Mr. Green Heart Eyes  Heart Eyes Mr. Green Laughing
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1467723

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 14:40 от DIVA_ORHIDEQ

# 282
Ейййй! Бравос!Много си готина! Дай още снимки, де ,да се разнообразим!

# 283
Ейййй! Бравос!Много си готина! Дай още снимки, де ,да се разнообразим!

аааа другите не давам имаме по монокини на морето бременна с бебка Twisted Evil Laughing Heart Eyes Mr. Green Blush абе я даите вие а ??какво ще кажете.Така или иначе сме почнали.а за готиното ич не съм Sick hahaha Joy

# 284
  абе я даите вие а ??какво ще кажете.

Не съм се светнала още как става номерът със снимките. Иначе - с удоволствие.

Дес, браво на бебка за гърнето! Мерси за бонбонките! Поводът си го бива. Laughing
За возилото- на Илиенци има всякакви разновидности колела и коли- с педали, акумулаторни или само за бутане с крачета. Изборът е голям ,стига да ти е удобно да отидеш до там. Вероятно и в по-големите детски магазини също има. newsm78
А за снимките-  Embarassed Embarassed Embarassed изкарали сме много малко на хартия и почти ги раздадохме вече. Все не стигаме до там Thinking. Дори тази сутрин се бях замислила и аз по въпроса да направим албумче. Но кога ли ще стане Rolling Eyes?!

Tanitaia, браво на Йоанчо! Порастнал е доста, казваш?! И много нови неща прави вече... Да ти е жив и здрав!
За форумската среща съм твърдо ЗА. И без това предишните все ги изпускам. Та само да се навият повечко хора и казвайте кога, че да не ни затрупа снега ,докато го организираме.

Лика, мерси за почерпката! Добре си похапнах  Mr. Green.

А! Да се пофаля- купихме си столче за кола. Вие минахте ли вече на втория размер? Еми все още може да се вози и в кошницата, но се налага да я върнем, за да отиде за друго бебе.(не беше наша) Та сега си взехме от 9 до 18кг. Като си знам дъщерята, ще го ползва до осми клас сигурно hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт