Идва баба Зима с пухкав сняг ФЕВРУАРСКАТА дружина ще лудува пак

• 11 458
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Да, в такъв случай по - добре събрете целия фонд и купете нещо, което няма в яслата. Добра идея според мен е касетефон с много детски касети /песнички, приказки/, дори лелите ще са много доволни, а децата ще се радват. Или пък играчки - конструктори, мечоци, лекарски комплекти, чашки, чинийки, ей такива дреболии...

# 241
  • София
идеята наистина е чудесна
ще предложе и аз в наща градина.Влизала съм в стаята и има много играчки,но нещо ново никога не е излишно:)

# 242
  • София
Здравейте!
Днес ходихме на преглед в детското отделение на 2-ра градска (там ни упъти личната).
Направиха ЕКГ на Влади и казаха, че му няма нищо сериозно, но е  възможно да има анемия - да му направим изследвания.
На Влади изобщо не му хареса и дори плака  Cry

Ivanichka, на вас кога ви откриха този шум на сърцето?Като ни изписаха от родилното с Иван нашата лична лекарка ни чу шум на сърцето и ни изпрати на кардиолог.Ходихме в 3 Градска на преглед и слава богу не беше нищо сериозно и ни казаха,че ще се оправи. Grinning
За първи път ни казаха, че има шум когато беше на около 2 месеца и така ни откриха анемия миналата година и няколко месеца беше на Малтофер.
Сега тук новата ни лекарка миналия месец пак чу и затова ни прати на кардиолог.
Относно подарък за нова година и коледа още не сме мислили, пък и рожденния му ден е малко след това... ще трябва да му харесаме нещо...
Лек ден на всички   bouquet

# 243
Ехоо привет и от нас   bouquet  Малеее доста време не съм писала тук  Embarassed 
Гледам , че коментирате шум на сърцето ... И на Далия и чуха преди 2 седмици та ще ходим и ние на кардиолог да я види. Оф сега като прочетох за тези анемии се притесних  Confused

# 244
  • София
Ние за подарък вече определено се спряхме на пързалка за вкъщи,имаме и басейн с топки и като се спусне ще пада директно вътре:)
Освен това един познат замина за щатите за месец и аз да не изпусна поръчах цял куп играчки и сега малко ми е съвестно как ще ги донесе пък и дали няма да прекалим с подаръците,а и парите.Аз гледам в долари и като сравнявам с тукашните цени и си казвам "айде и това че там е по евтино,айде и това че тука няма такова"и после като обърнах в левове и малко ми се видя множко Sad Само като си представя колко ще е щастлив като види играчките и немога да се сдържа.

# 245
slan4ogled и ние сме решили пързалка да вземем за малката а баща и харесал някаква детска кухня та сигурно и нея ще домъкне  Crazy

# 246
Здравейте, момичета!

Гледам, че сте подкарали темата за подаръците....Днес видях едно бебе, на което му се сменят дрешките. тази моята щерка само с кукли се занимава напоследък..., та един от вариантите е кукла. А другият е колело-много мечтае за него.....ама зимата къде ще го кара, в кварирата ням място за нас .... Mr. Green

Само за проктокола да се отчета, че пак заминаваме за Пловдив в четвъртък и много ме е яд, че ще пропусна Произведено в БГ.....на какво да се прави и работа и удоволствия трудно се съчетават
Хайде...лека вечер от нас!!!

# 247
Здравейте и от нас,
Бях обещала да разкажа как мина театъра: Останах много приятно изненадана от Руми - седна в баща си и замръзна - от време на време сочеше куклите и казваше "Пух", "Пах" (Прасчо) и пр., а магаренцето отказа да го разпознае - каза, че е Бау-бау и нищо не можа да я разубеди, че е Йори, когото познава и добре имитира, но май куклата беше несполучлива. Към 35-тата минута каза Нани-нани и си тръгнахме (5 мин. преди края). Като за начало отлично, да не говорим, че останах разочарована от театъра, поради липсата на песнички. Имам спомен от детството за много много музика и танци в кукления театър, а сега само суха игра - не мисля, че е достатчъно, за да се задържи вниманието на дечицата (доста напуснаха залата). Както и да е, следващия път съм решила да заложа на Централния куклен театър или поне да разпитам при нас в кое представление има песнички Simple Smile.
За подарък също не съм мислила обстойно, но основната ми идея е да е къщичка (не за кукли, а за деца). Има едни, подобни на палатки, сглобяеми, с прозорче и вратичка, изрисувани с литературни или анимационни герой - доста са весели, преди няколко години купих за Рождество на племенниците ми и те бяха очаровани......а и не са никак скъпи, че как се охарчваме винаги по празниците Simple Smile
Е това е от нас за сега.
Лека нощ Simple Smile

# 248
Стайл, при едната баба имаме такава палатка /на Интекс е/, и май е за по - големи деца. Дени през цялото време се опитваше да я бутне, дърпаше и основата и прътовете отстрани, изобщо си беше поставила за цел да разбере от какво е направена...А понеже ние имаме и подводницата, надуваемата на същата фирма и тя излизаше през прозорците, се опита да направи същото и с палатката, и без малко да я скъса, но се обърна....

Това беше преди 2 месеца де, а и Дени е изявено послушно дете, но като знам, че и Руми е от нашата партия......Не те разубеждавам, само разказвам, Виж какво пише , за каква възраст са Heart Eyes Hug

# 249
Да, в такъв случай по - добре събрете целия фонд и купете нещо, което няма в яслата. Добра идея според мен е касетефон с много детски касети /песнички, приказки/, дори лелите ще са много доволни, а децата ще се радват. Или пък играчки - конструктори, мечоци, лекарски комплекти, чашки, чинийки, ей такива дреболии...

Благодаря за идеята, но в яслата имат уредба с много дискове, подарили са им я миналата година, абе модерна работа!
А за голям подарък за яслата вече сме събрали пари и сме го харесали-телевизор с DVD, да могат да им пускат филмчета, така че пак остава да им купуваме малки подаръчета за всяко дете. Пък и така е по добре, защото идеята е като дойде Дядо Коледа и бръкне в чувала да даде индивидуален подарък за всяко дете, може и да не е нещо много голямо и скъпо, но важно да е подарен от Дядо Коледа. Май най-големите и скъпи подаръци от Дядо Коледа ще са за яслата Grinning 

P.S. Style ние също имаме такава палатка/къщичка, не е лоша, но е много голяма, трябва да има къде да я сложиш в къщи, пък и е малко паянтова/лека и детето може лесно да я гътне. Ние имаме доста голям апартамент, но все пак аз не намирам място къде да я сложа, все я прескачам и ми пречи, но си решихме проблема-занесохме я на вилата и там я слагам в градината на райграса и той много си играе там с нея, пък и там не ми пречи толкова Grinning

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 08:52 от gali

# 250
  • София
И аз да изкажа мнение за къщата
Имаме такава и Гали е права все не се намира място за нея и я побутвам и местя,но от друга страна вътре му прибирам играчките за да не са разпръснати из цялата стая и той сам си влиза вътре и си играе.Интересно му е особоено ако и аз се включа и играем на криеница,той вътре а аз отвън и се подавам през прозореца и му казвам "бау"...абе играчка.

# 251
  • гр.София-Красна поляна
Veselka, кога е това Произведено в БГ?

# 252

Започва този петък на 24

# 253
  • гр.София-Красна поляна

Започва този петък на 24
Браво,от кога го чакам това Произведено в БГ.
Благодаря за инфото Veselka, непременно ще отида. Grinning

# 254
 Браво,от кога го чакам това Произведено в БГ.
Благодаря за инфото Veselka, непременно ще отида. Grinning
[/quote]

Моля, няма защо!
Оределено ти завиждам ......... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт