Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 10

• 43 700
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
В това отношение смятам, че отговаря на критериите. Особено бебешкото кошче може да стои доста високо, нещо което както вече отбелязах, не видях в многото други колички по паркове и градинки. Скоро някой питаше в темата за Стокке за коша 6+ и позицията на дръжката. Когато детето е с гръб към майката, кошчето 6+ няма напълно легнало положение. На моята госпожица въобще не й пречеше, на мен също, но аз обичах да гледа към мен, за да мога да наблюдавам добре какво става с нея, често съм я спасявала от всякакви хвъркати, пълзящи, гадни гадини и паяци, спускащи се от дърветата или носени от вятъра.

# 301
Мами, днес бях при АГ и ми казаха, че бебка изостава с цели 11 дни, като на всеки преглед изостава повече. Кръвотока е добър, резултатите от ФМ и БХС също и АГ каза, че засега нищо няма да правим по темата. Да, ама на мен ми стана мноого тегаво, та се чудех дали някой има/ е имал подобен проблем и има нещо, което мога да правя, за да стане малко по-пухкавка?

# 302
  • au bout du monde
Lollytea, хапвай повече протеин.

13-14кг си е тежка количка. Моята е 9кг. Изрично исках да е лека, маневрена и не много обемна, сгъва се лесно и се събира без проблем в багажника.

Повечето приятели я сменят за по-лека след като детето започне да сяда, но това е за повечето колички де.

# 303
Имам въпрос към момичетата, които са ползвали ергономични раници и слингове. Сега разглеждах слинг Caboo и ергономична раница ergo baby adapt. По описанието разбирам, че и двете са подходящи за новородени, въпроса е как да се ориентирам кое да избера? Кое е по-лесно за слагане, за носене и тн?

# 304
  • омъжена
Аз за тоалетната малката я слагах на гърне и не иска стане от него и се изпишка . Но се научи директно на тоалетнаa сега мисля това да купя.

# 305
  • au bout du monde
Имам въпрос към момичетата, които са ползвали ергономични раници и слингове. Сега разглеждах слинг Caboo и ергономична раница ergo baby adapt. По описанието разбирам, че и двете са подходящи за новородени, въпроса е как да се ориентирам кое да избера? Кое е по-лесно за слагане, за носене и тн?

Аз имам и двете😁

Адапт не е за новородено. Бях на консултация и там ми го казаха. Caboo е за новородено, адапт я ползвах като стана на 5-6 месеца.

# 306
Аз вече си купих количка на Stokke само че моята е Beat, не е стандартната количка и дизайн на марката, доста лека е мисля около 9-10 кг и маневрена, няма проблем със стълбите. С една ръка се сгъва и се побира нормално в на ММ колата ( моята кола е с голям багажник и не ме притеснява.Тук в България я нямаше да я видя на живо, но когато пристигна много ми допадна.

# 307
Monika08, така и не успях да бебенося, макар че много исках, но доста четох и се интересувах, следях няколко слинготеки и навсякъде се подчертаваше, че макар да има раници, които да се водят подходящи за новородени, всъщност не са. Навсякъде се препоръчваше слинг за първите 3-4 месеца, като се съобразяваше и теглото на бебето.

# 308
Интересно значи защо я дават  0-48 месеца🙄 La Libellule, Caboo беше ли ти удобна?

# 309
Мами, днес бях при АГ и ми казаха, че бебка изостава с цели 11 дни, като на всеки преглед изостава повече. Кръвотока е добър, резултатите от ФМ и БХС също и АГ каза, че засега нищо няма да правим по темата. Да, ама на мен ми стана мноого тегаво, та се чудех дали някой има/ е имал подобен проблем и има нещо, което мога да правя, за да стане малко по-пухкавка?

А причина за изоставането не споменаха ли?
И на ръст и тегло ли изостава или?
По колко пъти се храниш и какво консумираш, това също и от значение.

# 310
Момичета , който взимате болничен случвало ли.ви се е да не ви платят пълниат болничин ? Можете ли да влизате в системата на Ной , сега си направих ПИК код но немога още да влезна .

# 311
Момичета , който взимате болничен случвало ли.ви се е да не ви платят пълниат болничин ? Можете ли да влизате в системата на Ной , сега си направих ПИК код но немога още да влезна .

Няма как да не ти платят целия болничен, има определи дати от месеца на който се превеждат, в зависимост от това кога е бил представен болничния Simple Smile

# 312
  • au bout du monde
Интересно значи защо я дават  0-48 месеца🙄 La Libellule, Caboo беше ли ти удобна?

Да, със слинга дори ми беше по-удобно и мн лесно се наглася бебето като е малко.

# 313

Няма как да не ти платят целия болничен, има определи дати от месеца на който се превеждат, в зависимост от това кога е бил представен болничния Simple Smile
Ами преведоха ми по-малко отколкото трябва на датата , която трябваше да е целият .

# 314
Може би обхваща период от два различни календарни месеца.Кажи за какви дати е болничния и кога ти преведоха сумата?

Общи условия

Активация на акаунт