Единадесети клас - лятно емоционална

• 40 913
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Моето се наигра цяла година по време на дистанционното. Joy
Сега не може да се наскита по улиците.

# 256
  • София
Sanaka, супер изглежда! Приятна почивка! Аз от три дни съм се заредила с бинокъла, ама не не знам в коя посока да гледам за твоята хубостница. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ааа, ние си я прибрахме в неделя от ферибота в Кавала. Сега е с нас, заедно с една приятелка. Утре ще обикаляме островите с яхтата на собственика - заливчета, тайни плажчета, скачане от яхтата във водата... Обещал е да ни води в най-добрия ресторант на Йонийските острови /последният да затвори вратата Joy /. Наборката заяви, че ще си вземе поне 5 чифта бански, за да се снима на яхтата с различни. Joy Ще ви пусна снимки.

# 257
  • София
Пожелавам супер-почивка на всички набори и на всички ни! Ние заминаваме следващата седмица и сега само си мечтая!
Юнакът и преди, и сега, е все на компа, но сега поне аз не мърморя постоянно, че трябва да учи.

# 258
Ей,опасна е момата на Санака.5 различни бански,само така!!!
    Аз току -що получих обаждане от набора-Утре чакай пратка по Еконт, 21 лв.Викам "Брей,подарък ли сте ми купили,можеше да ми го донесете,нали се прибирате."  Не, куфарите и сака си пращат,че влакът е в 23.00 да не ги мъкнат с тях по Бургас.

# 259
Марулета, много находчиви деца! Хич нямаше да се сетя Simple Smile

# 260
Еее,глей сия, моят че е кавалер, кавалер е!Ама 38 кила багаж как се мъкнат по влаковете.И му е намерил цакат.Евала,сега ще си пътува с една раничка и едно гадженце!
   За 20 кинта ,си е супер-утре някой от нас ще иде да вземе багажа и готово.Даже куфарите ще дойдат преди тях.
   Имаме гаЖе -студентка,да ви се похваля.Днес съм треперила за тва класиране сигурно повече от нея.Как ще я карат от есента,да му мислят.Моичкият май ще си мечтае сега за ДО.

# 261
  • София
На Санака ми стига само гледката! Не, че ако съм там бих пропуснала яхтата, но гледки ми пълнят душата на мен!
Санака, да пуснеш още снимки! Девойките са си девойки! 5 чифта бански може само на жена да й хрумне. 😂
Аз предложих на моето да си вземе поне 2 чифта за морето, в случай, че някой се скъса налЕ, ама нямало нужда.
На срещата всички девойки, които видях на снимки, бяха прекрасни! И на живо също! 🥰
Ние с нашите дървени момци, да ни е срам да се похвалим. 😁

# 262
  • София
Девет чифта бански, човек! Девет! И ги е взела всичките. Аз имам общо два чифта поне от три години - един цял и едни половинки. Laughing Куфарът й е три пъти по-голям от моя. Баща й кълна като стар моряк, докато се опитваше да го вмести в багажника. Joy

# 263
  • София
Не искам да казвам нищо, нито за годините ни, нито за това как изглежда девойката, ама ти си виновна, че ще го кажа!
Ми, младо е, много е хубаво, има какво да показва! Да си ги носи със здраве! 😋
Дописвам се: А ако тръгнете и трите, как събирате багажа? 😂

# 264
  • София
Марулета, сега е моментът да преместиш набора в НЕГ, да е близо до гаЖето 😁.

Иначе, за моренцето- завиждам благородно. Ние изкарахме едно гръцко началото на юни, но момата пропусна. Точно тогава бяха класни, тестове, щуротии...

# 265
Ай стига, МА, Санака!Право е момичето-колкото има ,толкова ще си вземе.Пък що и да не си докупи някой друг ?!Млади,хубави,щурави,че даже и малко лекомислени- сега им е времето!!!
   Нали ме прочетохте- 38 кила багаж по Еконт.И не са само на гаджето,и на моят кифльо са,даже май неговият куфар е по-голям.Той ми е кипра ,на чичо си се  е метнал по суета.Нито аз,нито баща му сме такива.Ама няма лошо де,хубаво е човек да държи и да изпипва всичко по себе си.
   Много ми се ходи на море,ама много.Да ставам сутрин рано и да гледам изгрева,да ходя по пясъка,да чета книги/ннямам много време иначе/, да ходя пак на плаж привечер,да гледам залеза........
    Идея нямам ще успеем ли тази година,по-скоро не.Затова,моля,моля, пускайте снимки!!!

# 266
  • София
Моите пък пътуват само с ръчен багаж. Но госпожицата може да напълни голям куфар ...

# 267
  • В светлината на слънцето
Моята тръгна за Бургас само с един самолетен сак (тези, които са с размери за борда) и раничка (в нея бяха само разни глезотии за ядене и пиене). Чак се учудих на малкото багаж, който приготви. Като й знам възможностите… Обикновено влачи целия си гардероб. А той е голяяяям. Банските са само 3, понеже останалите 5 или 6 са на село (оттам обикновено се смъкваме към Гърция, че границата е на 2 км). Бълваше змии и гущери, че са там, след което отиде и си купи един, че два й идвали много малко. И аз като Санака имам само два - цял и половинки (от поне няколко години).

# 268
  • София
Аз имам няколко чифта бански, но до 9 не съм ги докарала. Joy
Нямам цял, харесвам половинките. Много ми харесва практиката напоследък да продават отделно горнище и отделно горнище. Първо, че съм различни размери горе и долу Joy , а после с 3 горнища и 3 долнища докарваш 9 различни бански...

# 269
  • В светлината на слънцето
Наборката точно такъв си купи - различни горнище и долнище, даже от различни магазини.

Общи условия

Активация на акаунт