Единадесети клас - лятно емоционална

• 40 915
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Аз пък от морето дойдох в София. Ама голяма жега тука е. Пия литри вода и пак се обезводнявам. И уж дойдох работа да свърша, а те всички в отпуска на море. Никаква не я свърших. Не беше ли август отпускарския месец?

# 286
  • София
Обещаните снимки /моля не цитирайте, че ще изтрия някои/:
Скрит текст:
Разходката с яхтата беше страхотна:

Не знам кой и с какво го е боядисвал това море, ама много му се е получило:

Обядвахме в един чудесен ресторант на едно островче:

Тази вечер ходихме на един бар на върха на планината - няма такава гледка и такава красота. Снимките не показват достатъчно, но утре ще ви пусна прекрасния залез.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 17:22 от sanaka

# 287
  • В светлината на слънцето
sanaka, ауууу, голям разкош! Благородно завидях! Страшно е йонийското синьо! Heart Eyes А децата са чуд-ни! Heart

# 288
Чудно е Санака! И аз много го харесвам Йонийското синьо. Чакаме още снимки

# 289
  • София
Така съм се овъртяла тия дни в работа, че зареждам мечти и настроение със снимките на Санакова и отивам на тръстиката.
Страхотни гледки, а пътуването с лодката носи още повече настроение. Blush

Малчо направо си го представих с боксерките в ръка. Joy

# 290
Санака, страхотни красоти - и морето, и гледките, и малчо, а наборката😍

# 291
  • София
Санака, много е красиво! Да си прекарате страхотно и по един аперол и за нас!

# 292
  • София
Санака, благодаря за снимките! Страхотно море, чудесни деца! Да си изкарате приятно и зареждащо Kissing Heart

# 293
  • София
Страхотно, ...ама само един бански видях Joy Hug

# 294
  • София
Да похваля набора с резултата от изпита по френски - 80 точки от 100! Това е ниво В1! Много се радвам!

# 295
  • София
Да похваля набора с резултата от изпита по френски - 80 точки от 100! Това е ниво В1! Много се радвам!
Браво! Моят  е със 78, същото ниво.
А, Санака, не така. Някои не са виждали море от вече две години, та си запазвам правото да се оплача на арменския поп.

# 296
  • София
Страхотно, ...ама само един бански видях Joy Hug
Един от девет малко ли е? 🤣

# 297
Здравейте. С припомняне на седмокласните вълнения: в събиране съм на мнения за НГДЕК и 1 АЕГ - ако някой не се е изказвал скоро в отделните теми за училищата и може да сподели мнение за учебния процес и училищния живот и в десети клас, нека ми пише лс, плс 🤗 Ще сме наистина благодарни!

# 298
  • София
Отделните теми ще са по-полезни.

# 299
Айде, да си сверите часовника къде е вашето училище по резултати от НВО. София съм я уважила и в отделни листове в табличката. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт