Единадесети клас - лятно емоционална

• 40 907
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
То е ясно,че трябва максимално повече хора да се ваксинират.
Семейството ми е ваксинирано и заведох и сина ми.
А и слушах това интервю. Нямаше такава категоричност се думите му. Има доста хора,които не слагат маски в ГТ, по специално младите. А и не са ваксинирани, така че резултатът ще е повишени бройки.

# 616
  • София
Отказвам да се впрягам за предстоящото, все още. Лятно ми е, лежерно ми е, не ме вълнува. Joy
Отказвам да се ядосвам и на бъдещото ДО. Поне на нашите им остава малко, следващите две години ще са с малко предмети, основно профилиращи - тоест би трябвало да отговарят на интересите на децата и да се преглъща по-леко.
За моето дете открих, че в момента, в който има възможност се социализира без проблем... и така цяло лято. Joy
Вече са големи, организират си самостоятелни събирания, морета, качвания на Черни връх. Дори да са на ДО, вече няма спирка. Който иска, да си стои у дома. Хората са казали, че където е текло, пак ще тече. Wink
Яд ме е за това, че не разбраха какво точно означава гимназиален живот в пълния му вид, а времето няма да се върне...

# 617
  • В светлината на слънцето
Аз също не искам ДО. И го казвам от позицията на тежко карали ковид. Но и ваксинирани после. При сина ми точно това ДО изигра лоша шега в 7 клас. Просто той не може да учи и възприема по този начин. Вече е минало свършено, сега ще е с първи английски, което значи пей сърце дори и в ДО вариант, но въпреки това не искам.

# 618
  • София
На наборката вече й е все едно. Което е лошо. За нея не се притеснявам обаче, малкият ми е проблем. Ще бъде в 5-ти клас, т.е. няма да е вече в защитените начални класове, които почти нямаха ДО, а на него хич не му се отразява добре, много се разсейва в онлайн часовете.

# 619
Аз не искам ДО!При нас нито учителите си вършат качествено ,според обстоятелствата , нито децата учат качествено/разбира се има и изклучения/.Писна ми да го гледам да се размотава рошав и сънен из нас.Друго си е да има ангажимента да стане,да се оправи за училище,да бърза.Там да се среща с различни хора - хубаво е да имат контакт и с хора,които на са им приятни.Все пак занапред в живота ще имат и такива колеги и познати.То социализацията не е само да си общуваш с приятни за теб хора,напротив.Писна ми да ми бучи,че нета му е слаб.

# 620
  • София
Значи кръчми, дискотеки, градски транспорт, магазини, се пръскат по шевовете, децата са проблем, с тях ще преборим ковида!
Това не мога да го приема. Училищата, трябва да са отворени! Който смята, че от вкъщи се учи по-добре, варианти за ДО има. Да ме прощават привържениците на ДО, но за мен това НЕ Е УЧЕНЕ!

# 621
  • София
Ех, защо нашата група не прави законите ?!

# 622
Въпреки че моята пътува по час до училище и обратно и и беше много тегаво да ходи на училище и тя не иска ДО. Иска вече да си е присъствено. Мърнка, че беше до 15.07 и почват от 10.09, но се радва , че ще се види със съучениците си.

# 623
  • София
Слушах брифинга на министъра и вдигнах кръвно. При преминаване онлайн първи ще бъдат 11-ти и 12-ти клас. Чудно! Бройте ДО още от 15.09., а ще са в нови сборни групи по профили - на практика като нови класове и дори няма да имат възможност да се опознаят. Лошо й стана на наборката. Надяваше се поне да си види новите съученици. Аз вече започнах да се притеснявам за следващия образователен етап. Не знам как се учи медицина онлайн.

# 624
Санака, аз също съм в потрес. Започват профил....., а 12 клас ще имат матури....изобщо......въобще....

# 625
Слушах брифинга на министъра и вдигнах кръвно. При преминаване онлайн първи ще бъдат 11-ти и 12-ти клас. Чудно! Бройте ДО още от 15.09., а ще са в нови сборни групи по профили - на практика като нови класове и дори няма да имат възможност да се опознаят. Лошо й стана на наборката. Надяваше се поне да си види новите съученици. Аз вече започнах да се притеснявам за следващия образователен етап. Не знам как се учи медицина онлайн.

Каква е тая идиотия? Imp Министърът с главата си ли го измисли или "звездите му го изговориха"?
Защо гледат на децата от 11-ти и 12-ти клас като маловажни едва ли не? Те вече са големи могат всякак да ги тъпчат... А те започват нов гимназиален етап, макар и за две години...

# 626
  • София
При нас поне няма проблем с профила. Няма да е в сборна група по никой от ПП.

# 627
  • BG
Нашият град вече е в червена зона, предполагам със сигурност ще се почне хибридно, а после изцяло ДО
 Малките до 4 кл. ще са присъствено.

# 628
11 и 12 клас, повечето деца сигурно  са го изкарали по дискотеките. Да вземат да ги боднат за антитела ,тя статистиката ще си покаже. А не  да ги тормозят с това ДО

# 629
Не всички  деца са в градския транспорт, в магазините и в баровете/дискотеките/заведенията - често или нон-стоп. Разни хора хора, разни ежедневия и привички.
Нашият град е в червена зона също. Така че , независимо от протестите, очаквам ДО. Нашите учители И при присъствено не си даваха зор, само изпитваха и пускаха контролни на непреподаден  или частично преподаден материал, при ДО - все пак имаше някакво учене. Моята стоеше, слушаше и учеше, но , да , имаше и съученици, които се развяваха навън  и не влизаха реално, а фигуративно  в часовете.

Общи условия

Активация на акаунт