Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 92 688
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 615
  • София
sanaka
Ще помоля тогава за коментар при бал 436 момче, какво са шансовете за 1 АЕГ, евентуално втора...но предпочинтанията са за втори немски. Категорично е отхъврелн руски като вариант...в момента говорим за втори испански.
Благодаря!

1 АЕГ АЕ/НЕ - 449, изобщо за 1 АЕГ 436, както пише sanaka
2 АЕГ АЕ/НЕ/... - 434, иначе 430 за 2 АЕГ изобщо

# 616

В удостоверението се вписват годишните оценки от трите класа - 5., 6. и 7., както и точките от НВО.
Интересно на моя какво ще му впишат, като е учил в чужбина 5-6 клас при съвсем различни система и оценяване 🙄

# 617
  • София-Младост
Голяма надежда давам на новата паралелка в АЕГ предприемачество...иначе втори руски и френски е категоричен, че няма да учи. Ще чакаме първо класиране.

# 618
Току-що нанесоха бележка от годишния изпит по живопис и тя е отличен. Имало малко отлични бележки , квесторите били като общо недоволни. За нас тази шестица значи много - първо добре свършена работа през година...и най важното шанс да се справи добре на изпита за нуито.  
Балът му по НВО е напълно , потрисащо, неочаквано висок. 88 по бел и 86,5 по мат. Нашите най-най- смели мечти бяха 70-80 бел и 60-70 мат. Но не сме го карали да прави нановото матурите у дома за да сравняваме вярно и грешно. Бяхме оставили нещата ей така, за да не го стресираме преди годишния изпит. Бяхме ей така в очакване ... Сега, с този бал от 449 точки ще има един задоволителен запасен вариант и на изпита в нуито може да си позволи да е една идея по-спокоен.

Пожелавам на всички ползвотворно редене на желания!

# 619
По логиката с натрупването от статистика и изчисляването за минимален брой наредени паралелки - да речем 15 паралелки минимум да се изброят, изникна въпрос: Ако две от тези паралелки са двойни. т.е. влизат 52деца, това означава ли, че всъщност се участва със 17 паралелки в класирането или не?

# 620
  • София-Младост
На мен периодичноми хрумват разни въпроси...редим желанията. В рамките на тези три дни, които са по график, имаме липраво подадени желания да ги разместим или не. Каквото е подадено веднъж, това е?

# 621
  • В реалността
На мен периодичноми хрумват разни въпроси...редим желанията. В рамките на тези три дни, които са по график, имаме липраво подадени желания да ги разместим или не. Каквото е подадено веднъж, това е?

От указанията:
"Имайте предвид,че след входиране на заявлението няма да имате възможност да го коригирате през портала.За корекции може да се обърнете към РУО"

# 622
  • София
Имай предвид, че частното немско училище км посолството не издава българска диплома.

само използвам отговора Simple Smile

какви са минусите от международна диплома без българска?

Няматето на българска диплома вече е минус, защото се лишава от всички възможности, които дава българската дипрома в България. По нашенско имаме навика да подценяваме българските документи и да си мислим, че чужбинските са по-важни и с по-голяма тежест.  Ако не потръгнат нещата в чуждото училище и детето не е учило нищо по МОН, тогава какво правите, къде и как ще го преместите в читаво училище?

Мераците по учене на "още един" чужд език са за деца, които с лекота усвояват езици. Това е допълнително натоварване, което не всяко дете може да понесе.

# 623
  • Русе/ София
Аз малко да изпреваря събитията, то е ясно че всеки, все някъде ще бъде приет....Записването може ли да е без детето? Въпроса ми изниква поради желанието на девойката да си почине от мен, от матурите, изпитите.....и да ходи при баба си...т.е разбирайте че ще бъде далеко и аз ще трябва сама да щъкам между училища за заявления (за 2-ро калсиране) и записвания на финал....Да няма изненади Wink

# 624
  • Варна
Реге, браво на момчето! Страхотен резултат! Пожелавам му да е окрилен от него и да има вдъхновение на приемния изпит!
Варненската дружина се оказахме супер-сила тази година! И децата на Хана, и на Поли, и на Моли, на Бонанза, на Ива, на ysap (дано не пропускам някой) - всички са с невероятни резултати! Според статистиката форумските деца не са точно представителна извадка и отново се потвърди мантрата: "форумските деца винаги успяват". Вярвам, че след класирането ще има още приятно изненадани Simple Smile

# 625
  • София
_re_ge, браво на умното И талантливо дете. Успех!

# 626
  • Варна
А по питането ми от снощи - някой навива ли се за прогнозен бал за Варна за топ 3 училищата?
И аз бих била благодарна, ама явно другите градове не сме интересни, само за София виждам прогнози. Нормално е, много народ живее там.

# 627
  • София
За София смятам от години/смятам за приятели/ и имам готови таблици, към които просто трябва да добавя данните от статистиката за текущата година. За да прогнозирам за друг град, трабва да започна от ровене по статистики за балове и позиции от предходната година, което си е доста работа, не става въпрос за интерес.

И по другото питане: За математическите паралелки не мога да направя прогноза, заради различното балообразуване.

# 628
  • София
Кажете конкретни училища. За ЕГ ли?

# 629
  • Варна
Кажете конкретни училища. За ЕГ ли?
По принцип топ 3 са Първа ЕГ, Пета ЕГ и МГ.

Общи условия

Активация на акаунт