Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 29 992
  • 769
  •   1
Отговори
# 15
Честита лятна тема! Пролетта моята гинеколожка се сбъркваше от раждания заради "морските бебета" Heart Eyes Пожелавам на всички по едно малко морско вързопче щастие. Синьото ми е любим цвят, тъй че няма да му се разсърдя! Blue Heart

Ние пробваме вече година и половина, но за първи път пиша в темата Blush Откриха ни някакви неща, които не са фрапантни - една запушена тръба и леки изменения в спермограмата, пратиха ни на инсеминация със стимулации, за да не разчитаме на случайност през месец. Като стигнем до там ще се включа и в другата тема, но докато минат разните всички изследвания и хранителни добавки продължаваме да се пробваме Grinning

Нямам енергия да се обнадеждавам от такива дребни неща, но би трябвало МЦ да пристигне след 3 дни и още съм топличка, обикновено температурата ми пада 5-6 дни предварително. Кой знае Wink

# 16
Кременуша, честито и до финал!
За басейните - лично аз избягвам, но когато ходим на СПА задължително няколко дни преди и след слагам вагинален пробиотик, за увелича защитата на полето. Laughing

Иначе аз още като се записвах споменах, че съм с проблем - съмнение за ендометриоза, мъчат ме страшни хронични болки, смених няколко лекаря, но никой не беше категоричен, а и беше още разгара на пандемията. Така или иначе искаме детенце, затова по препоръки започнахме опитите. Едва 3 месеца са, но знаейки, че има шанс да има голям проблем, мисля да не чакам повече и запазих час при друг специалист, който да състави план как да действаме, а не само на парче.

# 17
  • София
Здравейте ,момичета! Следя ви от няколко месеца и знам колко сте готини и позитивни ,затова се записвам при вас.Сега да се представя: На 35 години съм и имам две прекрасни дечица,но винаги сме искали да имаме три.Започнахме с опитите през април с нагласата ,че ще отнеме време(с първото дете ни отне 10месеца,с второто 6).Но чудото стана още на втория месец.В 8г.с. обаче получих спонтанен аборт и сега ще започнем с опитите отново.Гинеколожката ми каза,да изчакам само 1 цикъл и може да стартираме ,но на мен ми се иска да си пусна някакви изследвания.Страхувам се да не преживея отново този ужас.Според нея се случвало и нямало нужда от никакви изследвания и незнам какво да правя.

# 18
Здравейте ,момичета! Следя ви от няколко месеца и знам колко сте готини и позитивни ,затова се записвам при вас.Сега да се представя: На 35 години съм и имам две прекрасни дечица,но винаги сме искали да имаме три.Започнахме с опитите през април с нагласата ,че ще отнеме време(с първото дете ни отне 10месеца,с второто 6).Но чудото стана още на втория месец.В 8г.с. обаче получих спонтанен аборт и сега ще започнем с опитите отново.Гинеколожката ми каза,да изчакам само 1 цикъл и може да стартираме ,но на мен ми се иска да си пусна някакви изследвания.Страхувам се да не преживея отново този ужас.Според нея се случвало и нямало нужда от никакви изследвания и незнам какво да правя.

Пусни едни женски хормони, за твое собствено успокоение. Моето tsh е малко високо и утре съм на ендокринолог да си каже мнението, а знам, че трябва да е ниско за забременяване и още по-ниско за безпроблемно износване.

# 19
Благодаря за новата тема и за орисването! Heart
Отърквам се и в синия прашец! Innocent

По темата с басейните, на мен са ми много гнусни. И не мога да повярвам, че ще го кажа, но в морето ми е по-спокойно. Не знам защо.. Grinning
Аз лекувах гъби миналия месец, но пък вчера открихме плажния сезон. Морето беше спокойно, но и леко хладно. На фона на жегата, която беше, ни дойде много добре. После се замислих, че ако се е случило чудото този месец, може би не беше най-доброто решение да се къпя в морето. Въпреки, че на плажа на който ходим, водата е кристална като в Гърция, нищо не значи... Както и да е.. Поне беше приятно да се откъсна от всички грижи напоследък.
Добре дошла при нас, nucito! Както са те посъветвали започни с женските хормони. Пожелавам ти скорошен успех! Flowers Four Leaf Clover

Little.madness, надежда винаги има! Heart

Скрит текст:
Може ли глупав въпрос? Колко време след О може да се направи тест с чувствителност 25?

# 20
Момичета, дано в новата тема има само хубави новини. ♥️

Може ли някой да каже, какви хормони да пусна за профилактика. Имам горещи вълни, чувствителна съм, усещам че нещо не е ок. Искам да пусна за мое успокоение. Бях на Золадекс преди време, а сега не съм на хормонално лечение и се притеснявам дали всичко е ок.
Късмет на всички с бебеправенето. Flowers Four Leaf CloverFlowers CherriesNature Sun With FaceNature SunnyHeartpulse

# 21
Хоп, ето ме и мен в новата темичка!
Благодаря на Рейв за красивото оформление и на Ирен за орисването и се къъъъъпя в мечтания син прашец. Като гледам от него си имаме изобилие хехе
Аз днес запчвах подготовка за ЗЕТ и док ме шокира, тъй като след като оревах света че искам да върнем 2, а не 1, той каза че ще направим както преценя. Сега пък аз се замислих дали е добра идея хахахах Пусти жени, нямаме угодия Grinning

# 22
За хормоните - имах назначени от гинеколожката - tsh, fsh, lh, prolactin, естрадиол, но освен тях по препоръка на позната пуснах и такива за щитовидна, че не бях пускала до сега - ft3, ft4, anti-tpo.

# 23
Има ли значение в кой ден се правят?
За хормоните - имах назначени от гинеколожката - tsh, fsh, lh, prolactin, естрадиол, но освен тях по препоръка на позната пуснах и такива за щитовидна, че не бях пускала до сега - ft3, ft4, anti-tpo.

# 24
Ама съм и аз днес, обикновено съм обстоятелствена Laughing Казаха ми между 2ри и 5ти ден от МЦ, но по-добре между 2ри и 4ти, особено, ако ти е по-кратък.

# 25
Много ти благодаря. Опитваме от 3 месеца вече и не стават нещата, всичко ми е ок, овулацията е точна, течността перфектна.. Но тия горещи вълни ме притесняват. Нали не е проблем, че не се назначават от лекар.
Ама съм и аз днес, обикновено съм обстоятелствена Laughing Казаха ми между 2ри и 5ти ден от МЦ, но по-добре между 2ри и 4ти, особено, ако ти е по-кратък.

# 26
Цопвам се и аз в новата тема Simple Smile Благодаря за новата тема и за орисването. Всичко си взимам ако може и по две Simple Smile  Трети ден след ЗЕТ ми е, бях с надеждата да съм в отпуск тази седмица, но не стана - все има нещо спешно в офиса.Поне се разбрахме да работя от вкъщи. И ми е малко криво - хем има разбиране в офиса и мога да излизам за прегледи, хем това че съм в отпуск нищо не значи. Поне се успокоявам, че ще се разсейвам и няма да мисля постоянно за трансфера. Помрънках си. Стискайте палци да съм мрънкала напразно Simple Smile

# 27
Много ти благодаря. Опитваме от 3 месеца вече и не стават нещата, всичко ми е ок, овулацията е точна, течността перфектна.. Но тия горещи вълни ме притесняват. Нали не е проблем, че не се назначават от лекар.

Когато говорехме с познати миналата година, които бяха минали по този път, ни казаха, че никой няма да ни приеме сериозно, ако кажем, че имаме проблем със зачеването и сме опитвали по-малко от година, при положение, че бях под 30 г. Реално изследвания започнахме да правим като чукнахме годинка - спермограма и инфекции. Като оправихме инфекциите направихме цветна снимка, за да видим тръбите.
Няма никакви грижи да си ги пуснеш сама, просто ще трябва да си ги платиш. Моята ми ги назначи, за да минат през ДЗО, но няма как да ми назначи за щитовидна, тъй че те си бяха за моя сметка.
Горещите вълни могат да са от много неща, включително от смяната на времето, направи си ги да ти е мирна главата, ако не е от тях ще му мислим Flowers Herb Принципно личната също може да ти назначи за щитовидна като ѝ кажеш, че ти е шашаво и гневно тия дни без причина Smile

# 28
Точно така се чувствам, само да отбележа че съм на 24 и претърпях операция за ендометриоза. Бях на Золадекс както споменах. Годините нямат значение, дали ще имаме репродуктивни проблеми. На кой както му е писано. Познавам приятелка която е на 20 с 2 операции и не стават нещата. ☹️

Когато говорехме с познати миналата година, които бяха минали по този път, ни казаха, че никой няма да ни приеме сериозно, ако кажем, че имаме проблем със зачеването и сме опитвали по-малко от година, при положение, че бях под 30 г. Реално изследвания започнахме да правим като чукнахме годинка - спермограма и инфекции. Като оправихме инфекциите направихме цветна снимка, за да видим тръбите.
Няма никакви грижи да си ги пуснеш сама, просто ще трябва да си ги платиш. Моята ми ги назначи, за да минат през ДЗО, но няма как да ми назначи за щитовидна, тъй че те си бяха за моя сметка.
Горещите вълни могат да са от много неща, включително от смяната на времето, направи си ги да ти е мирна главата, ако не е от тях ще му мислим Flowers Herb Принципно личната също може да ти назначи за щитовидна като ѝ кажеш, че ти е шашаво и гневно тия дни без причина Smile

# 29
Точно така се чувствам, само да отбележа че съм на 24 и претърпях операция за ендометриоза. Бях на Золадекс както споменах. Годините нямат значение, дали ще имаме репродуктивни проблеми. На кой както му е писано. Познавам приятелка която е на 20 с 2 операции и не стават нещата. ☹️

Уви, така е. За щастие има хора с живи и здрави дечица при първи опит на 36-37 г, има и ... други хора Simple Smile Казвам го по-скоро, за да имаш подготовка, че нагласата на повечето места е такава.

Общи условия

Активация на акаунт