Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 30 178
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
На моя пишеше от 10 та, че може да се хване нещо. Аз в 9 + 2 дни успях с малко търсене. Не съм питала моята лекарка, нито Сигридов, но паниката, която ме обзема иначе си мисля, че е по-вредна.

# 481
  • London
И аз си имам доплер вкъщи. Успях чак в 13та седмица  да го намеря, доста нисичко. Сега го използвам рядко, най-много веднъж в седмицата.

Моите лекари в Англия не съветват да се взима заради паниката, която може да предизвика ако не успееш да намериш пулса.
Втората причина е, че домашния доплер не бива да се приема като начин да се провери как е бебчето, а при всяко съмнение да се обръщаме към тях.

# 482
  • Замък сред облаците
Фелиша, кюфтенцето е прекрасно! Пу-пу, да стане едно прекрасно руло Стефани накрая 😄

# 483
Раулии, дано да е успешен трансферът и още този месец да се похвалиш ❤️❤️❤️
Фелиша, много сладко кюфтенце 😁 Аз лично не бих ползвала доплер. Посъветвай се с АГ, който те следи.
Аз се поуспокоих малко и все пак като вземем заповедта в края на месеца, още от сега ще настоявам да ме запише да започнем стимулация през октомври(както уж каза, че ще бъде). Нямам намерение да отлагам повече. Ако каже, че ще ме отложи още, чак тогава ще се прехвърля другаде, но едва ли ще ме размотава. Мен ме притесняват огромните ми поликистозни яйчници, защото вече минаха 6 месеца от фенестрацията. Тубарният фактор е най-малкият проблем, ако не ми бяха зле яйчниците, нямаше да се тревожа толкова много. Колкото по-скоро се направи стимулацията, толкова по-добър отговор ще имат яйчниците, а 3 месеца никак не са малко.

# 484
Нуци86,само да знаеш тъй като съм студентка по обща медицина,че Б12 много трудно се влияе от хапчета,почти не действат . Единствено има един спрей Метилколбамин който се пръска под езика,има го и на разтворими таблетки под езика. Другия вариант ,който не е хубав е инжекции Б 12.
Хубав вит Д е на Джеймсън и един бебешки,който давахме на мойте племенници .
 Хубаво е за фолиевата да е метилирана фолиева киселина приемана с Инозитол подпомага функцията на яйчниците и качеството на яйцеклетките. В ин витро центъра където кака първия път направи инсеминацията първия път,тя беше с поликистоза,рядко имаше овулация и дадоха по време на стимулация да приема Коензим Кю10 от 400 мг 2 на ден по 1,но е към 80 лв плюс овябуст,в интерес на истината фоликула се спука и настъпи за кратко бременност . Ето го въпросното Б12 а Коензима на кака беше на Нейчър Факторс

# 485
  • София
Оо Фелиша наскоро те мислех! Ах че хубаво кюфтенце, дано почнеш скоро да го усещаш, аз имах този късмет да съм със задна плацента и още от 13та почнах да усещам ритничета.

Кактусче, за Спкя да я пребориш диета, няма друго какво, давай тези месеци до стимулация та кето, нвмх, чудеса прави на поликистозните яйчници. Ще светнат направо. Много движение също. Ще стане всичко, ти междувременно ако толкова искаш можеш да опипаш почвата с друг репро ей така да се направиш ударена. Аз нали бяха запазила час в друга клиника в един по труден момент, ама не отидох, ама ми олекна на психиката.

Мен пък ми спряха ФК, каза док малко почивка, че пиех по две даже.

# 486
Аууу Фелиша прекрасна снимка!!!! ❤️❤️❤️Прекрасно бебче!!! ❤️❤️❤️

# 487
  • София
Нуци86,само да знаеш тъй като съм студентка по обща медицина,че Б12 много трудно се влияе от хапчета,почти не действат . Единствено има един спрей Метилколбамин който се пръска под езика,има го и на разтворими таблетки под езика. Другия вариант ,който не е хубав е инжекции Б 12.
Хубав вит Д е на Джеймсън и един бебешки,който давахме на мойте племенници .
 Хубаво е за фолиевата да е метилирана фолиева киселина приемана с Инозитол подпомага функцията на яйчниците и качеството на яйцеклетките. В ин витро центъра където кака първия път направи инсеминацията първия път,тя беше с поликистоза,рядко имаше овулация и дадоха по време на стимулация да приема Коензим Кю10 от 400 мг 2 на ден по 1,но е към 80 лв плюс овябуст,в интерес на истината фоликула се спука и настъпи за кратко бременност . Ето го въпросното Б12 а Коензима на кака беше на Нейчър Факторс
Аз точно такъв Б12 мисля да си взема само ,че от 5000 мг.Този от 1000мг не е ли само за поддържане?Иначе фолиева пиех неофолик мета .

# 488
Кактусче, и аз като другите да ти кажа колко пъти съм си мислила кога ще забременея кога ще родя, та зодии та какви ли не фантазии... По-добре не...и това ти го казвам, като човек който ама толкова добре те разбира и не мога да чакам и се дразнех, като ми казваха че първото инвитро е пробно по-скоро и рядко се успява от него, но аз виждах само успели от първия опит... Смисъл има и такива случаи, но просто настройката не трябва да е такава че ще стане сега или веднага, ако има да става ще стане и преди процедурата Wink Пожелавам ти го с чисто сърце, опитай се да не се фокусираш Hug
Раули и аз се вълнувам с теб Heart Реши ли колко ще върнеш? Flowers Four Leaf Clover
Аз продължавам да си пия противозачатъчни и безалкохолни коктейли и ми е толкова лятноооо 🍸🍹🏝️
Мацето , стиснати палци, аз съм минала през 4 инсета и мисля че няма значение дали е пълен или празен този мехур.поне според мен няма решаващо значение, различните лекари те карат или не да се изпишкаш и в различните клиники е различно. Стискам ти палци 🤞🤞🤞
Успех на всички и благодаря на бремелинките за прашеца Hug

# 489
Момичета, здравейте Hug Днес най- накрая мина и моя първи ехограф. Доктора каза, че се развива на размер- 2,6 см, отговарящ на седмицата 9+3, видяхме и сърчицето как тупка, а то мъничкото нещо си мърдаше там Grinning Определено се успокоих вече, прилича на едно голямо бобче Sweat Smile

# 490
  • София
Благодаря на всички за съветите, приемам че като не са ми казали не е драма Heart

Мимииии страхотно бебче! Да тупка силно! Heart

# 491
Mimirita, прекрасно е!!! Прекрасни сте момичета качвайте повече такива снимки да се радваме❤️❤️❤️!!!!

# 492
Мимирита, Фелиша чудни снимки ❤💖💙
Да стоят на топло и да слушкат мъничетата.
Раули и Мацето 🤞🤞🤞
Кактусче,  незабравима сватба ти пожелавам!
Отпусни му края , бебето ще дойде в най-подходящия момент!
Момичета, хубаво лято, търпение и сили на всички 🌞⛱🌊

# 493
Благодаря ви, момичета! Стискам палци на всяка от вас Heart

# 494
Момичета прекрасни снимки 😍! 🤗 Нека ви бъде лека бременността, както и на всички прекрасни бременни момичета! Страхотно е че не ни забравяте! 😘

Мацето аз също минах през инсета и смело трърдя че няма такова нещо на пълен мехур. На мен ми беше казала една сестрата, като попитах защо отговора беше, че така се е виждало по-хубаво това чула, че казвали на трансферите. Е така де ама едното с другото няма общо 😂. При инсето слага катетъра и не те гледа с коремен ехограф както е при трансфера. Съвсем различно е. Дано съм била полезна, защото за мене беше супер некомфортно това стискане. Само на първото инсе се прецаках така 🤣. После на трансфера нямах избор, но беше супер, супер некомфортно 🥴. Надявам се да ме разбрахте че така го обясних няма що 😂😂😂.
Успех на всички и чакам + ❤️!

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 09:28 от Believe*

Общи условия

Активация на акаунт