Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 7

• 35 821
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе/ София
Значи сутрешната група са се опекли, а за следобедната се разхладило, но се скрило слънцето  (причерня и позаваля към 16-17) точно като дошло време за щрих и сенки..... Голям късмет  Wink Вчера се бяхме подготвили с прозрачна торба за вещите, без черната чанта....всичко на ръце..Нищо подобно –всички които си носеха ранички, торби, черни чанти и папки влязоха с тях. Моето подмятало прозрачната кесия в краката си;)) За утре сутрин, каза че ще си ходи с всичкия багаж....все ще се намери къде да го остави.
Успех на децата днес и утре!

# 106
Ние вчера бяхме  рано някъде към 7:05 и дъщеря ми доста неврна беше заради голямата тълпа и жегата, отделно започнаха да пускат към 7:30 чак и мисля, че поради тази причина се замота толкова много тази сутрин. Но от друга страна се получи идеално, никакви тълпи с хора, а една мила дама от училището прикани доброжелателно децата с думите: "Хайде сладури, какво стана, успахте ли се?".  Така че от друга страна се получи днес много спокойно. Simple Smile
По отношение на папките - вчера много деца влезнаха с папки и тя голямо мрънкане му удари защо не сме я взели. Днес и казах да я вземе, но тя самата не поиска. Тийнейджърска му работа. Simple Smile  Тя има една прозрачна папка с капаче А4 за дребните неща и документите ( с тази папка и на НВО ходи) и защипва тази папка с щипките за фазера и каза, че реално и е удобно.

# 107
Днес имаше деца и с папки, имаше и такива с фазера под мишница и с прозрачни пликове, според мен си носете нещата в папки днес, защото има риск да завали и да им се намокрят я фазерите, я хартиените линийки. В 7:25 пуснаха децата да влизат сутринта, после са теглили номерца вътре, но дали са били за да се разпределят по стаи или за да се види кой къде ще стои не е ясно.

# 108
  • София
Добро утро, успех днес на децата Flowers Four Leaf Clover

# 109
Успех на всички кандидатстващи днес!🍀

# 110
Моето момиче е свършило. Доволна е.
Имало е бирено шише (боядисано в сиво), някакво кубче с две чекмедженца и яйце! Simple Smile
Успех на всички следобед!

# 111
Имало е бирено шише (боядисано в сиво), някакво кубче с две чекмедженца и яйце! Simple Smile

Ей, супер, много благодаря за информацията! Кое е било отпред? Какъв цвят са били кубчето и яйцето?

# 112

Еее, супер благодарим за информацията! Ситуацията е яко арт днес Simple Smile За листовете нещо казва ли детето - по-добри ли са от вчерашните?

# 113
Емииии…. Яйцето е било бяло. Но за кубчето незнам. Изобщо не се сетих да питам и кое е отпред и кое отзад. Каза ми само че й се е паднал много добър изглед отпред.
За листовете пък изобщо не ми каза нищо нито днес, нито вчера! Съжалявам!

# 114
Емииии…. Яйцето е било бяло. Но за кубчето незнам. Изобщо не се сетих да питам и кое е отпред и кое отзад. Каза ми само че й се е паднал много добър изглед отпред.
За листовете пък изобщо не ми каза нищо нито днес, нито вчера! Съжалявам!

Благодаря! Успех на детето! Flowers Hibiscus

# 115
И моята девойка излезе пак към 11:30 ч. днес. Този път тя се оплаква от листовете. Simple Smile Каза, че листовете били много грапави и не могла да направи щриха според нейния стил така, както иска. Тя по принцип ходи на уроци по графика малко първия срок миналата година при учителка от НГПИ ( заради пандемия и болест на учителката преустановихме тогава), тази година ходи на курсове, пак при учители от НГПИ и винаги на по-гладки листа са ги карали да рисуват. В училище, когато са рисували графика, също.  Мислех си, че учители от НУИИ пък учат децата на по-грапави и за това вчера имаше толкова оплаквания.

Олеква ми вече, вижда му се края. Simple Smile

# 116
И моята девойка излезе пак към 11:30 ч. днес. Този път тя се оплаква от листовете. Simple Smile Каза, че листовете били много грапави и не могла да направи щриха според нейния стил така, както иска. Тя по принцип ходи на уроци по графика малко първия срок миналата година при учителка от НГПИ ( заради пандемия и болест на учителката преустановихме тогава), тази година ходи на курсове, пак при учители от НГПИ и винаги на по-гладки листа са ги карали да рисуват. В училище, когато са рисували графика, също.  Мислех си, че учители от НУИИ пък учат децата на по-грапави и за това вчера имаше толкова оплаквания.

Олеква ми вече, вижда му се края. Simple Smile

Не знам с тази хартия какво правят. Моята се е подготвяла нарочно на различни видове, но пак не помага Simple Smile Според мен купуват най-евтината хартия...
Същите предмети ли са се паднали при вас?

# 117
  • София
Допълвам вече дадената информация.
Кутията е била дървена с две големи квадратни дупки на нея.
Върху кутията е била бутилката, която е била пластмасова, черна.
Яйцето е било бяло, стиропорено, до кутията.
Никой не е направил забележка за чантите за рисуване, всички деца са били с такива.
Листовете са били по-грапави в сравнение с тези от вчерашния изпит и тези, с които синът е свикнал, но каза, че не му е било драма изобщо.
След като са влезнали вътре - на дворчето - са теглили жребий за зала и място.
Моето момче е много по-доволно от вчера. Били са 5 момиченца и той в една стая. Видимостта на всички е била перфектна. Но каза, че в сравнение с техните умения и рисунки, той се е почувствал като буболечка.
Излезна усмихнат, каза, че не им знае оценяването, но той се самооценява за петица.
Щастливи сме.

# 118
Допълвам вече дадената информация.
Кутията е била дървена с две големи квадратни дупки на нея.
Върху кутията е била бутилката, която е била пластмасова, черна.
Яйцето е било бяло, стиропорено, до кутията.
Никой не е направил забележка за чантите за рисуване, всички деца са били с такива.
Листовете са били по-грапави в сравнение с тези от вчерашния изпит и тези, с които синът е свикнал, но каза, че не му е било драма изобщо.
След като са влезнали вътре - на дворчето - са теглили жребий за зала и място.
Моето момче е много по-доволно от вчера. Били са 5 момиченца и той в една стая. Видимостта на всички е била перфектна. Но каза, че в сравнение с техните умения и рисунки, той се е почувствал като буболечка.
Излезна усмихнат, каза, че не им знае оценяването, но той се самооценява за петица.
Щастливи сме.

Много благодаря! Flowers Hibiscus
Браво на момчето!

# 119
Paper moon, знам ли дали е до скъпа или евтина, стил на щрих или предпочитание. Аз в интерес на истината до вчера, след като започнаха коментарите мислех, че графика се рисува само на определена хартия. Преди време на дъщеря ми и беше свършила хартия, отивам аз в нейната стая и виждам хартия и казвам - ето, намерих. Лелеее как ме изгледа, то тази била за бои. 😅 С две думи не разбирам аз и не се меся, тя си избира материалите.

По отношение на постановката - същата като при другите е била, аз за това не писах. 14 деца са били в стая с две постановки.

Общи условия

Активация на акаунт