Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 7

• 35 829
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И моята девойка излезе пак към 11:30 ч. днес. Този път тя се оплаква от листовете. Simple Smile Каза, че листовете били много грапави и не могла да направи щриха според нейния стил така, както иска. Тя по принцип ходи на уроци по графика малко първия срок миналата година при учителка от НГПИ ( заради пандемия и болест на учителката преустановихме тогава), тази година ходи на курсове, пак при учители от НГПИ и винаги на по-гладки листа са ги карали да рисуват. В училище, когато са рисували графика, също.  Мислех си, че учители от НУИИ пък учат децата на по-грапави и за това вчера имаше толкова оплаквания.

Олеква ми вече, вижда му се края. Simple Smile

Не знам с тази хартия какво правят. Моята се е подготвяла нарочно на различни видове, но пак не помага Simple Smile Според мен купуват най-евтината хартия...
Същите предмети ли са се паднали при вас?
Хартията не е хич евтина. От доста време се знае, че на изпита в НУИИ се рисува на хартия "Академия".

# 121
Paper moon, знам ли дали е до скъпа или евтина, стил на щрих или предпочитание. Аз в интерес на истината до вчера, след като започнаха коментарите мислех, че графика се рисува само на определена хартия. Преди време на дъщеря ми и беше свършила хартия, отивам аз в нейната стая и виждам хартия и казвам - ето, намерих. Лелеее как ме изгледа, то тази била за бои. 😅 С две думи не разбирам аз и не се меся, тя си избира материалите.

По отношение на постановката - същата като при другите е била, аз за това не писах. 14 деца са били в стая с две постановки.

Благодаря! Flowers Hibiscus
Успех на момичето!
И аз се радвам, че му с вижда вече края, но предстоят резултати, класирания...

Ние тръгваме за втора смяна на  изпита.

# 122
  • София
Успех на следобедната група Flowers Four Leaf Clover !
Ще чакаме да се похвалите с доволни деца.

# 123
И моята девойка излезе пак към 11:30 ч. днес. Този път тя се оплаква от листовете. Simple Smile Каза, че листовете били много грапави и не могла да направи щриха според нейния стил така, както иска. Тя по принцип ходи на уроци по графика малко първия срок миналата година при учителка от НГПИ ( заради пандемия и болест на учителката преустановихме тогава), тази година ходи на курсове, пак при учители от НГПИ и винаги на по-гладки листа са ги карали да рисуват. В училище, когато са рисували графика, също.  Мислех си, че учители от НУИИ пък учат децата на по-грапави и за това вчера имаше толкова оплаквания.

Олеква ми вече, вижда му се края. Simple Smile

Не знам с тази хартия какво правят. Моята се е подготвяла нарочно на различни видове, но пак не помага Simple Smile Според мен купуват най-евтината хартия...
Същите предмети ли са се паднали при вас?
Хартията не е хич евтина. От доста време се знае, че на изпита в НУИИ се рисува на хартия "Академия".

Такава ли е - https://www.slanchogled.com/product/19807/byala-hartia-za-risuva … -1-50-x-10-m.html ?  Полезна информация, благодаря. Предполагам децата, които са се подготвяли за НУИИ са знаели и са използвали такава хартия и за това не са харесали хартията на изпита за НГПИ.

Paper moon, и всички дечица следобедна смяна - успех и вдъхновение! Flowers Four Leaf Clover

Още нещо се сетих да добавя - дъщеря ми каза, че изпитът е бил до 13 часа т.е. 5 астрономически часа.

# 124
  • София
Да, такава е. Всяка година има някакви драми на изпита, преди време даже едно момиче се отказа заради хартията. Щом децата могат и имат желание да рисуват, ще се справят на всяка хартия.

# 125
  • София
Успех и на следобедната група Flowers Four Leaf CloverGift Heart

Момичета, аз да си призная преди девойките да пожелаят да рисуват, даже не знаех, че има толкова много видове хартия. Когато отидох в магазинчето на Сердика и поисках няколко листа и ме питаха каква, разбрах че нищо не зная и разбирам. От към моливите да не казвам, на коя марка да е, каква твърдостта Flushed , само казах че ще кандидатстват с рисуване. На моите купувам точно хартия "Академия".

# 126
....Преди време на дъщеря ми и беше свършила хартия, отивам аз в нейната стая и виждам хартия и казвам - ето, намерих. Лелеее как ме изгледа, то тази била за бои. 😅 С две думи не разбирам аз и не се меся, тя си избира материалите.

.....
Тази ситуация и вкъщи се е разигравала 😀
Нищо не разбирам от хартии, моливи, бои и т.н., дъщерята си ги знае.

# 127
Хартията наистина е била от грапавата и не всички деца я харесват, дъщеря ми предпочита гладката. Чета ви, че пишете за кутия, тя обаче твърди че били две щайги залепени една за друга, върху тях боядисана бутилка и отдолу хартиено яйце с бяла драперия отзад. Директорката е казала да не си губят времето да правят гънките, а само да маркират ако искат, но на нея и стигнало времето и направила цялата драперия.

Имали са право да останат до 12:50ч, да.

# 128
Може би има различни "кутии" в различните стаи.

# 129
Имали са право да останат до 12:50ч, да.
В колко са почнали да рисуват, в 8,00ч. ли? Питам, за да знам кога да посрещна моята. Не са почнали рисуването в 13,30ч., тъй като минути преди това ги пуснаха да влизат, като само им мереха температурата на входа. Предполагам после докато ги разпределят и прочие, ще започнат към 14.00ч., т.е. времето им трябва да е до 18,50ч. чак ли?

# 130
На мен ми е много интересно да я видя тази кутия. Моята дъщеря първоначално каза - “странна кутия”. И после с ченгел и измъквах от устата - странна кутия с две дупки. После от информацията тук - кубче, с чекмеджета, залепени щайги. Ей така от интерес ми се иска. 😅 Аз я накарах да ми я скицира набързо, след което ме изгони от стаята. 😄 Мистерия - една ли, различни ли са. Да видим следващите дечица какво ще кажат.

MianaNia - първоначално като влязат теглят жребий за местата, инструктаж, настаняване и би трябвало в 14 да са започнали. 🍀

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 16:49 от MichelleHeaven

# 131
  • софия
Така като ви чета, въпросната кутия би трябвало да е “щайгичката” отпреди 2 години.
Спомням си, че тогава имаха и ябълка, но не помня какъв беше третият предмет.

# 132
Бутилка, ябълка и кутия с дупки за две чекмеджета (самите чекмеджета са махнати)
Нещо подобно (по думите на дъщерята) 

Доволна е, но било по-трудно от вчера.
Сега заслужена почивка.
Утре ще чакаме резултати от Приложното.

# 133
Така като ви чета, въпросната кутия би трябвало да е “щайгичката” отпреди 2 години.
Спомням си, че тогава имаха и ябълка, но не помня какъв беше третият предмет.

Третият предмет беше метална кофичка. Дъщеря ми държа точно този изпит, сега  завърши девети клас с пълно отличие по всички предмети. Обича си училището и учителите, класната е учител - мечта. Щастливи сме. Желая успех на кандидатстващите днес и утре!

# 134
    И моето днес е по-доволно от направеното.
    Следобед са сменили явно яйцето с ябълка.
    Имало и драперия, но тя не я е рисувала. Така им казали. Дано не се е объркала квесторката.

Общи условия

Активация на акаунт