Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 7

• 35 848
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Моята има 2,00 Disappointed Relieved
Много, ужасно много слаби оценки имат децата.

Милото дете Sad Късмет с другите училища и дано най-доброто за всяко детенце стане в крайна сметка! Явно повечето от нас скоро няма да си отдъхнем...

# 166
Моето е с 3.50. Ще участва в класирането, но мисля няма шанс. Но тя и не очакваше повече, не беше доволна от представянето си специално в Приложната.

# 167
НГПИ " Свети Лука" 2021 - резултати
Превъртях ви ги в ексел. Добавила съм две сортирания за цвят. Може да се тегли и да си ги подреждате, както намерите за добре.

# 168
Моето е с 3.90, много сме разочаровани.

Г-жо Дидева, хиляди благодарности за таблицата!

Явно ще се ходи на изпит и във фотографското!

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 13:19 от Paper moon

# 169
  • София
Моето е с 3.90, много сме разочаровани.

Г-жо Дидева, хиляди благодарности за таблицата!

Явно ще се ходи на изпит и във фотографското!
Мисля, че ще влезе. Не се предавайте момичета, цяло лято е въртележката в тези училища. Всеки ще се намести някъде.

# 170
  • София
Скрит текст:
Превъртях ви ги в ексел. Добавила съм две сортирания за цвят. Може да се тегли и да си ги подреждате, както намерите за добре.
Дидева, абсолютно безценно съкровище си ти! Невероятно!  Безкрайно ти благодаря!!!

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 15:49 от Fair Lady

# 171
Съжалявам, че има толкова много разочаровани деца. Дано се наредят по най-добрия начин за всеки нещата. Flowers Four Leaf Clover

Аз се надявам дъщеря ми да си вземе поука. Тя от малка рисува, при различни учители е била, различни курсове - винаги много са я хвалили, казвали са, че има талант и трябва да продължи да се занимава сериозно с изкуства. На курса с учители от НГПИ , които са и оценители - на конферансите е била почти винаги с най-високи оценки над 5,50 т.е. първа или втора,  като е имало и деца с 3 и 4, не да кажеш, че на всички са завишавали оценките. Съответно за цяла година две домашни само е направила извън рисуването в курса, защото нали беше все от първите. И все мрънкане като я карах  - искам цветове, искам с бои, с маркери, не ми се рисува графика, омръзна ми и така. Понеже доста дълъг период и онлайн рисуваха, видях как напреднаха някои деца, голям прогрес. Обяснявах, обяснявах, че само с талант не може, трябва труд и работа, за да се усъвършенства техника. Много лоша шега и изигра това самочувствие и този мързел. Мъчно ми е много, че така челно се приземи на земята, но няма как да ги предпазим от всичко. Само да се надяваме да се поучат. Разбира се, чак 4 - даже и в най-лошите си предположения не съм очаквала. Имам надежди за второ или трето класиране, НЯКАКВА специалност .... но да видим.  Пък и тя дали ще иска да се запише - не знам, какъв ще ни е резервният вариант - не знам. Ще се печем на бавен огън дълго време ....

Дидева - много благодаря!

Paper moon - аз това фотографско, не знам. Аз започнах темите от предишните години да чета, все негативни отзиви, все проблеми. Чудя се много дали да я пускам там на изпит, въпреки че ни е трагично положението .... но поне едно хубаво нещо да прочета, а няма. Чета само за хаос, липса на организация, малко специални предмети, лиспа на оборудване, много ниско ниво на общообразователните предмети, никаква дисциплина. Даже преди пандемията на изпита по 26 деца в стая са ги тъпкали, карали са им се нещо, не са имали видимост, само са ги стресирали. Не знам, не знам ....

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 13:49 от MichelleHeaven

# 172
  • София
Дидева, абсолютно безценно съкровище си ти! Невероятно!  Безкрайно ти благодаря!!!

Дидева , хиляди Благодарности и от мен Flowers Hibiscus
По таблицата моето дете влиза на първо класиране , първо желания Simple Smile
Ама докато не го видя черно на бяло не мога да се зарадвам.

# 173

Хиляди благодарности, г-жо Дидева! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 13:47 от Nimiu

# 174
MichelleHeaven, по сметката, която аз направих приемат на първо класиране всички деца с 4.05 и нагоре.
Със сигурност ще ви приемат на второ класиране.

Редактирах - не по първо желание, а на първо класиране.

Всички деца с 4.05 и нагоре влизат на първо класиране (според моите сметки, ако са верни).

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 14:15 от Paper moon

# 175
Продължавам да недоумявам как така са ги порязали тази година, та най-високата оценка е 5.35, а се явиха наистина много талантливи деца на този изпит и талантливи и подготвени. Някой ако успее да се сдобие с информация относно критериите за оценяване ще се радвам да сподели, за мен е мистерия.
Гледах, че от 5 ти до 7 ми от 9ч до 13ч могат да се видят изпитните работи и да се получи разяснение за поставената оценка, замислям се дали да не отидем, то на мен също ми стана интересно да видя.
А 113 деца бели листове ли са предали, чертички ли само са рисували, не си обяснявам как има толкова двойки.

# 176
Paper moon - и моите сметки са такива. На първо класиране би трябвало да влезнат децата с оценки над 4.05.

filipova75 - ние ще отидем от интерес да видим. Пък и тайно признавам, че имам искрица надежда да е станала някаква техническа грешка, въпреки че до момента за такива случаи не съм чела.

kimbolina - поздравления! Една добра новина! Simple Smile

# 177
Аз също отивам да видя работата на дъщеря ми, заедно с учителката, още в понеделник. Всички очакваха мнооого по-висока оценка от нея. Очевидно нещо е объркала сериозно, но сме любопитни какво.

Честито на всички деца, които са приети!
Браво на тях! При толкова много кандидати, това е повод за гордост! Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 14:33 от Paper moon

# 178
Здравейте. Наистина много слаби оценки. Моята дъщеря казва, че ако рисунката е недовършена( например липсват сенките), няма да я оценяват въобще. Може това да е причина за ниските оценки.
Иначе ние сме с резултат 5,15 и сме много доволни! Simple Smile
Успех на всички деца!

# 179
Айде и аз да потвърдя, макар че нищо не разбирам от рисуване. JoyРазпределих ги набързо, доколкото се оправих с бройките и абревиатурите -  4, 05 е границата.

Общи условия

Активация на акаунт