Любители на Котки - Тема 161

• 29 274
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,пак пиша с въпрос (малко глупав,но..) .Та както писах и преди имаме малко коте на около 2месеца и половина,което не си мие много често дупето ,както други котки които сме имали и дори като минава покрай мен доста си мирише .😀 Понякога аз й бърша дупето защото тя не се сеща след като ходи до тоалетна да се почисти. Та не знам нормално ли е..Дали има някакъв проблем,което ме съмнява.Обяснявам си го с това че още е малка и като порасне ще стане по-голяма чистница 😀

# 481
Във връзка с на amy_nka предложението, от моите улични красавици, това се предлага Grinning
Скрит текст:
Убих половин час в игра, ама много се забавлявам =)

# 482
  • София
Я да го видим този асоциален персиец? Любопитно ми стана каква му е физиономията, като си го представих как хъска на фелиуея. Laughing

Виж му гръмпи фейс

# 483
то е явно, че ти е сърдит. трябваше със снимка да почнеш Grinning

# 484
Мацето, разкош е! Heart Eyes Страшен доминантен поглед вади. Уникална цветова окраска! Бели вежди и брада... Grinning Аз този поглед го познавам. Имам женска с такъв поглед. Тежко ви горко, ако не откриете какъв му е проблема. Но не е вариант да ви писне, и да искате да се отървете от него. Трябва да откриете проблема. Котарачкото ви е уникат!

Аз, друго да те питам, понеже виждам, че е едър... Казваш, че препикава, а маркирането? Ако препикава, би трябвало и да маркира. По възраст и тегло би трябвало да се е разгонвал вече. Не сте ли го видяли да маркира?

# 485
  • Бургас
noragami,женското котенце с рижо и черно е ❤️❤️❤️
Прелестна е!И много обичлива и доверчива.
Аз съм влюбена в белите котенца с рижаво на главата...И преди да видя Хари,си мечтаех точно за трицветна маца.

Мацето,и аз съм го виждала този поглед ...
Имах една черна,зла котарана навремето,тя също си пишкаше където си иска,буквално напук.Може да е много отегчен вече котаракът и да се зарадва на приятелче...

# 486
Аз най харесвам предпоследното. Цялото е на бежави и сиви много светли и нежни петна, и много пухенко, но не успявам да го снимам - все яде.
Как разхлаждате котките лятото? Климатик ще имам чак другата седмица и докато с Бени е лесно - давам му един леген с вода и той си рови вътре, Ади много го мъчи топлото. На всичкото отгоре като прегрее и диша учестено идва да се гуши в мен, вместо да легне на по-хладно. Пуснат е вентилатор, купих им охлаждаща постелка (никой не я поглежда), давам по-често мокра храна и друго хич не ми идва на ум. С влажна кърна също ги пробвах, Бени се радва и мърка, Ади бяга и не иска.

# 487
  • София
Amy nka по принцип е голям душан с нас, не дере, не хапе, само достатъчен си е, не е одраскал нищо вкъщи, обича да седи на терасата и да наблюдава камионите за боклук, да играе вечер на криеница. Имала съм много котки, този е най-интелигентния до сега, но никога не съм имала мъжка, все момичета.

За отърваване и дума да не става, той си е част от семейството, много го обичаме Heart

Не се е изпишквал през ноща никъде, изчистих и измих тоалетната му, напръсках навсякъде, фелиуей работи, така че за момента се държи възпитано. Стискайте палци така да продължи.

Норигами седи Пухи под климатика, направо се размазва като го пуснем, не ми се мисли какво му е на жегата.

# 488
  • Варна
Добро утро,

Аууу Гръмпи е разкошен, нищо че  се е смръщил!
За котето дето не се мие качествено и нашето не отделя много време за това или аз не я виждам. Сестра ми казва да я мокря, че да се ближела. Удря по някой и друг език, ама не е с часове, както беше Енджи навремето, тя косъм не оставяше не измит. Ще видим де, има време, още расте, бебешка му работа.
Като цяло расте, заглади косъм, издължи се, натрупа коремче, но все меца за още, давам и храна умерено, иначе може да яде цял ден. Сутрин пауч, оставям за през деня малко гранулки, вечер пастет или саламче, туй то.

# 489
Дали може нещо да му стане от сурова телешка кайма ако е била замразена преди това?

# 490
Мацето , това неговото си е чисто отмъщение. Не мисля, че има здравословен проблем и това го съдя по личния ми опит. Заради епидемията аз си останах изцяло в нас и той много привикна.  И само да го оставех за по-дълго време сам веднага ми правеше беля-не се изхожда никъде обаче все намираше кво да направи.
Един вет ми даде съвет за кучето-как да го науча да седи само без да прави бели и го използвах с котката-работи. Просто се простих с моя дреха, с моя миризма. Когато и да го оставя без значение в коя стая задължително оставям и тази дреха, за да има усещането, че съм там. Пробвай, може да подейства и при вас.
Иначе Котан вече е здрав - “Барман дай млякото насам и пусни “Чело коте книжки” на макс.”

# 491
Вай, и аз тук с поведенчески проблем. Мишо, кастриран, на 11 години, дебелан и половина, глезан два пъти повече, започна да ръси подаръци на различни места в коридора, хола. Вече три пъти го прави последователно. Нищо не му е променяно, пишка в тоалетната, обаче акото тцъ. Взех го от улицата на около 2-3м и дори като малък и вече 11 години не ми е правил такива бели. Остарява ми момчето, ама дали това е причината, не знам.

# 492
  • Бургас
Мишо вече от старост го прави вероятно...
11 години са прекрасна възраст за котка,дано доживее до 20 Simple Smile
Пак попитайте ветеринар,може да има проблем, инконтиненция...

# 493
  • Стара Загора
Момичета, чета ви най-редовно, но все не мога да се вредя да пиша. Под секрет да ви кажа, пак ще увеличаваме броя на децата, ама този път с човешко. Wink

Някой беше питал за кокошките ми, показвам една разтечена Локумка, винаги готова за игра (и винаги отгоре ми).

# 494
  • София
Barbiiii, ❤ 🤗. Усмихна деня ми!

Като сме на тема бебета, ето как се храня аз вечер (с бебе в скута)😻

И като се напапаме ...

Скрит текст:

Другата дивачка изобщо не мога да я хвана да я снимам- тя не застава на едно място.

Спинкат на чичо Блеки на "леглото", папкат му от купичките, тичат му из дворчето. Като го видят скачат по него, галкат му се. В чудо се е видял от тях и изобщо не си стои вкъщи, идва само за ядене и се спасява в гората. Не го очаквах от него.

Общи условия

Активация на акаунт