Любители на Котки - Тема 161

• 29 274
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Барби, много се радвам за тебе! Дано всичко мине възможно най-леко и без никакви проблеми.

# 496
Барби, страхотна новина! Heart
И много сладка снимка. Heart Eyes
Пожелавам лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно бебче на финала. Flowers Four Leaf Clover

Днес ставам и заварвам Мая така:

Спи върху микровелето, та се къса. Това е новото и любимо място за спане. Grinning

# 497
  • София
Барби, чудесна новина! Все повече здрави и хубави деца да имате! Heart Eyes

# 498
Барби ,страхотна новина ,да сте живи и здрави Kissing Heart

# 499
  • Стара Загора
Благодаря, момичета! Още е доста рано и само най-близките ми хора знаят, а вие сте сред тях и нямаше как да не споделя.
Надявам се след време да показвам котешко-кучешки-бебешки снимки.
И една Чума за разкош (и за да не е спам).

# 500
  • Бургас
Барби, страхотна новина! Бъдете благословени! Heart

# 501
Честито, Барб! Леко и безпроблемно!

# 502
  • София
Ех, каква радост Heart Честито и от мен Hug

# 503
Честито, Барби!
Животинските деца са ти прелест.

# 504
Честито, Барби! Лека и безпроблемна бременност! Flowers Hibiscus

# 505

Имам призив към всички:

РЕЖЕТЕ ДРЪЖКИТЕ НА ТОРБИТЕ ЗА БОКЛУК, ЗАЩОТО УЛИЧНИТЕ КОТКИ СЕ ЗАВИРАТ В ТЯХ И СЕ СТРЕСИРАТ УЖАСНО МНОГО КОГАТО СЕ ЗАКЛЕЩЯТ, ДРУГИ - ЗАВЪРШВАТ ФАТАЛНО!

# 506
Честито, Барби! Леко бременеене и раждане, после малкият бонбон ще има банда пухкави приятели! Heart

# 507
Момичета, предстои ни пътуване за две-три нощувки. Котаракът е на 4 месеца. Кое е по добрия вариант да го вземем с нас и да свикне да пътува или да го оставим сам?
Ако го вземем с нас ще се запознае с мястото където ще живее за два три седмици докато сме в отпуск.
Ако го оставим сам то ще от петък вечер до в този случай неделя вечер .
Много се чудя кое е правилното решение. Пътя е 300км и зависи  от трафика при Чирпан от 3,5ч до не е ясно:(

# 508
Здравейте!
Малко не съм наясно , но искам да попитам и тук. Дъщеря ми е с екзема по крачето, която боли, сълзи , увеличава се, на мехурчета е. Лекарят твърди, че е екзема от котката, но е на алергична основа. Котката ни е домашна, ваксинирана, обезпаразитена. Разбира се най-вероятно не е от нашата котка. Но ако наистина е вид алергия, трябва ли да преместя котето?  Чета, но не откривам информация, как са протичали при вашите деца такива екземи,с какво ги лекувате и какво се случи с котетата?

# 509
Нито ми е ясно каква е екземата, нито кой е д-р, но ще ти кажа, че едва ли е от котката. Цял живот живея с котки и имам изключително чувствителна кожа. Проблемът се решава с правилна диета и хигиена. Къде пък да се е търкаляла тази котка, че да е толкова мръсна? Глупости са това. Особено пък на крака...лято е, ходим голи и боси. Друго е! Изобщо не ми се вярва да е от котка. За всеки случай - кажи на дъщеря ти да не гали бездомни котки и кучета, защото може да зарази вашата котка.

Общи условия

Активация на акаунт