Съвет относно дългогодишна връзка

• 14 428
  • 441
  •   1
Отговори
# 285
Колко тиня излезе от блатото със златото.🙄

# 286
  • София
Аз пък смятам, че авторката е доста пресметлива. Начина по който се хвали за имотното състояние на приятеля си, към което тя няма никакъв принос, е доста комичен. Проблемът й е как да не изгуби имотния мъж, как и дете да има. Това не са разсъждения на влюбена жена.
Да ти кажа, не знам къде живеят, но ако е в провинцията, нищо чудно, че се държи за него яко, защото алтернативите не са много и по-добре да живее с 45г. в собствен апартамент, отколкото със  свекърва. Satisfied
Ако са във София, 15 000Е спестени за тези години т.е. няма и за един гараж. Нали се сещаш, че има да спестява до пенсия и пак ще е по-квартири. Не е толкова чудно, че си прави сметка. Въпросът е, че сметката е била с 45г. визуално и финансово красив и дете т.е. идилия, но удря на камък и трябва да избира. Нормално е да се чувства объркана и ядосана даже.

# 287
Все по-грозно става. Ако се заключи темата, може и да спрем да се излагаме..

# 288
  • София
Все по-грозно става. Ако се заключи темата, може и да спрем да се излагаме..
Е, за какво сме тук? Всеки се излага според възможностите си.

# 289
  • София
Е какво му е излагането? Нещата си имат имена и е хубаво да ги наричаме с тях.
Нали се сещате, че ако тя бачка здраво и едвам спестява, родителите ѝ и те от същата черга и среща красив, богат италианец, а той вземе, че ѝ обърне внимание, какво е чувството, че е ударила джакпота и в един момент разочарованието, че нейните мечти не са негови.
Точно приказката за принца на белия кон! Нямате си на идея колко много млади момичета мечтаят за такива неща.
Беше то едно време да се вземем по лИбоФ, пА да строим, да градим, деца да гледаме. Светът е тотално променен, консуматорски и меркантилен. Не е добре, но е факт.

# 290
На младини и аз исках тузар. Не виждам нищо лошо в това. Светът е меркантилен.

# 291
  • София
На младини и аз исках тузар. Не виждам нищо лошо в това. Светът е меркантилен.
Сега още повече. Аз се хващам за главата като гледам девойките сега какво търсят- красавец, скъпата кола, екскурзиите и апартаментите. Авторката е впечатлена от имотите в Италия, води я насам-натам, компанията плаща апартамента под наем, той вади 25 хил лв на месец и тя не може да си представи, че ще изпусне този живот заради едно дете. Затова търси начин хем агнето цяло, хем вълкът сит.

# 292
  • София
Ооо, и по наше време си ги имаше златотърсачките, но не им викаха така.  Ама какъв джакпот е да ти обърне внимание с 20 години по-възрастен...  сигурно и на мен ще обърне някой на 70
Скрит текст:
Сещам се една колежка на майка ми, за която Италия беше някакъв фетиш. Дъщеря й се оженила за италианец с 15 години отгоре, и тъщата пърхала: Зет ми изглежда великолепно. А майка ми в къщи казваше: Великолепно, но си личи, че не е на 30.

# 293
  • София
Тук вече възрастта не играе такава роля. Тя вижда в него красив, обезпечен мъж, който ѝ дава сигурност, от която тя има нужда.

Ето ти реален пример- Джанлука Ваки. Да не мислиш, че мадамата не може да е с по-млад, ама вероятно няма да е на яхта. Такъв е светът днес.

Скрит текст:

Знам, звучи ужасно в нашите уши, но явно вече остаряваме.
Авторката е на 25г. Мечтите са безплатни.

# 294
Джанлука на мен много ми харесва. Над 50 е и скоро стана татко Wink

# 295
Ето ти реален пример- Джанлука Ваки.
Ужас! Точно за него се сетих, когато някой язвително написа, че "ако наистина беше богат, щеше да пие просеко на яхта с мис Италия, а не с теб в прованса". Ми не, има хора, които бачкат, за да имат парите си и правят други неща, вместо инстаграм и парти. Момичето било с нереалистични представи за "принца", обаче и доста от "лелите" се изказаха като паднали от небето.

# 296
Не виждам с какво се излагаме, реалността не винаги е приятна. Това, че не е научила италиански, който е лесен език, е показателно колко го обича. Иначе всички се обожават, нейните родители него, неговите нея. Сладникаво.

# 297
  • София
Ама тя ситуацията си е сладникава и почти перфектна, казвам почти, защото бебето липсва. Нали се сещате, ако италианецът скочи и каже "веднага ти правя дете!", че авторката ще е на 7-то небе, защото всичко е като в приказка, само че приказките са в книгите.
Тя затова не може да се примири с коментарите "остави го!". Е как да го остави? 5г. градила живот с него и то такъв, какъвто е мечтала, и сега доброволно да го остави.
Моето мнение е, че той наистина не иска деца и няма някаква визия да прекара живота си с нея. Просто му е хубаво, че са заедно и ще са заедно докато му е хубаво. Няма лошо да си изживеят романса.

Джанлука на мен много ми харесва. Над 50 е и скоро стана татко Wink
На това се надява и авторката. Дано ѝ се получи.

# 298
  • София
Тоя горе изглежда на 60.

# 299
  • Варна

Над 50... Може и към 60 да отива.

Общи условия

Активация на акаунт