Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли нещо по-хубаво от безгрижието на лятото и слънчевия, буен дух на юли?
Може ли да се отклоните от обичайния си ежедневен стил през горещите летни месеци?
Какви са популярните обувки за лятото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли нещо по-хубаво от безгрижието на лятото и слънчевия, буен дух на юли?
-
Може ли да се отклоните от обичайния си ежедневен стил през горещите летни месеци?
-
Какви са популярните обувки за лятото?
-
Какви са различните комбинации и предпочитания за облекло през лятото?
-
Кои са най-популярните стилове на поли в момента?
Всички подобни модели са сериозно дълги и като купувах моя мацката ми донесе чифт стилетос на 13++ см ток. Та се кодоших, че все още мога да дефилирам в магазин с подобни, но на улицата ще ми трябва италианец за подпора.
Мразя да губя каквото и да е!

И широката дълга пола ще ти стои много добре, убедена съм. Със сходен ръст сме и обожавам да нося такива. И страшно много комплименти събират всеки път, когато ги облека. Имам ги във вариант пола и пола-панталон.

.... моделката е без талия и дължината отпред и идва до никъде ....
Панталонките свих от дъщеря ми. Отказва да ги носи категорично!
Но ми е находка от Зара също и си я обичам много. Ако и купя сега едни сини обички, много ще ми се зарадва и тя, ама не виждам нищо подходящо на хоризонта още.
Страшно раздразнена и възпалена кожа, най-общо казано .....