Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 420
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 005
Seaflower, много свежа и младежка визия, супер си! 🤗
Поздравления за теглото, не е лесно!

Имаш ли идея как искаш да си промениш визията, снимки на стилове които ти харесват?

# 1 006
Морско цвете, поздравления за свалените кила. Визията е добре, обаче тениската е много опъната. Опитай с по- свободна тениска.

# 1 007
Агент, много хубави рокли и много добре ти стоят. Първата, втората и четвъртата са моите фаворити от показаните.

Аз си купих жълто пуловерче още когато излязоха, за един жълт панталон /показвах го тук/. Много си носих комбинацията - пролетта.
Другите в магазина също ми бяха симпатични, не мислех да купувам обаче. Но вчера гледам Дез /съчетания с роклята/ - сладък, после гледам Алпеса - свеж. Проверявам в сайта - хубаво намаление, и днес си взех още един /като на Алпеса, от този на Дез нямаше моя номер и това реши въпроса кой?/. Така да има Simple Smile.

Основно се кефя на белите си маратонки. От кога си търся - "моята" височина /5, 6 см/, бели, хубави, естествена кожа. Едни Тамарис показвах тук преди месеци. На снимка - добре изглеждаха, на живо - не, а и не ми стояха хубаво, отказах се.

Вчера гледам - намалени, бразилски /майстори в обувките наред с италианците - личен опит/, бели, естествена кожа. Викат ме - "Ето ни, нас търсеше".

Tези са обратното - /снимката в сайта не е добра, на живо са по хубави/
Скрит текст:

# 1 008
Seaflower, поздравления за упоритостта и търпението! Flowers Hibiscus
Чантата ми е от Зара, да. От Коледните намаления. Нали съм Мара Спестовната. Laughing

Sweta, честити! Много са хубави!

След тренировката рязко ми се доспа. Възрастта си казва думата. Така и не измислих с какво да съм утре. Ще го мисля сутринта.

# 1 009
Аз пък мисля, че ако Seaflower сложи по свободна тениска ще се изгуби точно това свежото във визията. Но това си е мое мнение, важното е тя да се харесва и усеща комфортно.

# 1 010
Мерси, Дез.
Пропуснах да напиша, че съчетанието на роклята с пуловера е много интересно и сполучливо.
Харесаха ми и  другите комбинации, които си показала. Летни, стилни с добре подбрани аксесоари.

# 1 011
Аз пък мисля, че ако Seaflower сложи по свободна тениска ще се изгуби точно това свежото във визията. Но това си е мое мнение, важното е тя да се харесва и усеща комфортно.

Не става въпрос за широка и торбеста тениска, а за не толкова прилепнала и небрежно подпъхната в дънките. Ако пък все пак иска да е тясна и описана по- добре е да я пъхне в дънките. Тясна тениска с ликра подчертава всичко, което искаш да скриеш

# 1 012
  • Виена
И аз споделям една рокля от снощи, имаше парти изненада по повод пенсионирането на шефа. Никой не ни каза, че ще стоим 4 часа прави и ще се храним прави (ресторантът си е със седящи места), но издържах на тия обувки Simple Smile .....

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 11:06 от bombolino

# 1 013
  • София
Влюбих се в колан и го чакам. Широк, разбира се. Знам, че не ги долюбвате в темата, но са ми спасението за наподобяване на талия, в моят правоъгълен силует. Много бохо и ще ми разнообрази доста едноцветни рокли.
Скрит текст:

# 1 014
Seaflower, много свежа и младежка визия, супер си! 🤗
Поздравления за теглото, не е лесно!

Имаш ли идея как искаш да си промениш визията, снимки на стилове които ти харесват?
Знам, че искам да е по-секси визията ми, но нямам нищо конкретно в главата😔. Иначе...обичам да съм спортно-елегантна, не се чувствам добре когато съм официална(е, освен по поводи).
Dez, взех същата чанта, много ми харесва🤗.
Alpesa-благодаля, наистина се чувством свежа(това е израза) с тази блузка🙂.
А, по принцип ..от намаленията от хм и зара накупих доста неща, по-малки размери, за стимул и ...някои още са ми опнати😁

# 1 015
  • Sofia
Seeflower, ще изглеждаш секси ако си мислиш за секс и го искаш. Тогава се излъчва от погледа,  стойката  движенията.....
Ако искаш да го постигнеш с дрехи - по свободна блузка и не така опъната, по- ниски чорапи да не се подават над кецките и косата не я приглаждай, дава стерилен вид.
Мисля,  че биха ти отивали дълги романтични рокли , подчертаващи талията, следващи линията на тялото. С ниски сандали или среден ток.

# 1 016
  • София
Гащеризонеста съм днес и леко кривичка, ама... има и такива дни

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 17:24 от Harpalike

# 1 017
  • София
Подкрепям Карен, секси излъчването не е от облеклото, то е от излъчването на човека. Ако си стеснителен, обран човек, ако ще в секс бельо да излезеш, все тая. Има си жени, които без никакво значение какво носят излъчват сексуалност. Честно казано даже не е нужно да мислиш за секс, според мен, някаква аура е.

# 1 018
Една тайна от мен за секси излъчване -  ходете без бельо..Wink

# 1 019
  • София
Харпа, супер си и гащеризонът и той.

Общи условия

Активация на акаунт