Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 926
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 210
  • Mediterraneo
Мача пускам и аз, няма начин. Навън утихна кварталът, всички ще гледат.

# 211
Еленино, чичовото и граовско хоро знам, идвайте, ще ви науча. Май само дунавското не играя, но хората ми се удават, и да не знам някое, ако се хвана, бързо влизам в час.
Мач няма да гледам, а ще полегна с книжка. Днес шофирах доволно и съм уморена.
Наздраве!

# 212
  • гр.София
Добро утро ☕
Нещо от както замина ММ не мога да спя добре! Вчера имахме годишнина 23 г. заедно, 18 в брак, празнувахме виртуално 😁
Лятото обичам джин с тоник, и розовия опитах, но класическия по си ми харесва, и биричка обичам 🍻
Предлагам да си спретнем една среща и дружно да тропнем по някое хорце! Граовското ми е любимо, особено бързата част, този петък сме си организирали една кръчма с танци с ансамбъла 😁
Хубав ден от мен 🤗

# 213
  • На брега на реката
Добро утро!

Стиснати палци, за дядото на Али!

Марто бързо да се оправя, а Митето да е пушка!

Пийвате си, значи! Няма лошо, а аз горката съм втори месец на антибиотик и така ми се е допила биричка, че ми се плаче! Ама още малко, надявам се и ще ви правя компания!

Доста хорА зная и обичам да играя, но напоследък все по-рядко се случва! По-рано, имаше сватби, кръщенета и си отигравах, а сега почти - не /или ние остаряхме и вече не ни канят Joy /.  От дъжд на вятър, на някой банкет.

Нашата почивка е отчасти решена! Сбъдна ми се желанието, отиваме на Созопол, ама не съм виновна аз, а малките деца там решиха. Ще изкараме седмица с тях и после, ако големите деца не искат да ходим с тах, ще отидем за няколко дни и на Ахтопол, че да не е капо ММ.

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 06:41 от Бубoлина

# 214
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Ще водя Митето до личната, Марти ще ходи на басейн....
Хубав ден!

# 215
Добро утро.
Буб, останах впечатлена от плана за почивка. Дано да го преизпълните. Ти, защо си на антибиотик и то два месеца?
Деси, честита годишнина.Слдващата да я празнувате двойно.

# 216
  • Бургас
Добро утро!

Мартичко се надявам и аз да се подобрява вече. Кашлицата е една идея по-добре звучаща, но тази Т край няма. Вчера два пъти удря 40 градуса.

При Митето да няма нищо притеснително днес!

Бубе, добре ти ги чертаят почивките.

Деси, честита ви годишнина! Още много да отпразнувате заедно!

Св.Неделя е днес. Ако имаме именици, честити да са. Голямата ми племенница празнува и е страшна мъка, че няма да се видят днес заради болния брат'чед.

Не отворих биричката снощи, че нали талия пазя Joy и испанците сигурно затова паднаха.

Слънчев и спокоен да е денят ви!

# 217
Добро утро!

Дано при Митето всичко е наред!

Бубе, много бе, 2 месеца 😬 Планът за почивка е супер!

Марто днес да е пушка!

Аз днес обратно в офиса...Не ми се работи.

Спорен ден, банда!

# 218
Добро утро, или по-добре добър ден:)
Марто, да се оправя, че плажа/морето го зове.
Моето магаре е на почивка със сестра си. Добре, че тя се обажда, че той съвсем ни забрави.
Другата седмица ще сме при мама, та да отида на плаж. Дано да отида, че имаме куп задачи за изпълнение.

Деси, честита годишнина.Да илядите и другите заедно да ги празнувате.
Али, да се оправят дядовците.

Аз съм в офиса, имам да чета едни неща, а ме мързи.

# 219
  • На брега на реката
Деско, честити да сте! Здрави, щастливи и обичащи се!

Не възразявам за почивките, но да видим?!

Мари, с Ешерихия коли съм и не минава тази гад. Аз в живота си, не съм пила толкова антибиотик. Надявам се, този да е последен, но ще стане ясно след изследвания!

# 220
Буб, пожелавам ти го! Нямах идея, ако си споделяла (или съм забравила), но се впечатлих от курса на лечение.

# 221
Честити да са празнуващите!
Ще правя чушки бюрек на фурна. Обожавам печени чушки. Сипах си бира, наздраве!

# 222
Аз пека крилца на фурна и се чудя за гарнитура пържени картофи или домати.  Целулитът ми вика домати, ама.... 😆

# 223
Домати, Али!

# 224
Страшно съм възмутена от Онлайн директ в София. От 03.07 до днес 07.07нямаме Интернет.Цяло геройство е да се свърже човек с тях.Знаят за проблема,но вече и не вдигат телефона.Вчера пуснах жалба.Направо ги сменям.Не се лъжете с този Онлайн директ интернет доставчик в София.

Общи условия

Активация на акаунт