Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 927
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 225
Правих мармалад от люти чушки. Сега ръцете ми горят, защото пренебрегнах заръката да сложа ръкавици.

# 226
Съни, ако заложиш на вътрешна промивка с розов матриял дали няма да потушиш малко от малко паренето?
Между домати и картофи има ли смисъл да казвам кое бих избрала?
Марто и Митето вече са по- добре, нали?

# 227
Мари, и зъбите си измих вече.
Картоф, разбира се.

# 228
  • Бургас
Марти сякаш върви към оправяне, въпреки че цял ден Т варира между 37.7-38. Кашлицата ми е ясно, че ще се влачи повечко. Гледа днес филмче, бърбори, живна, не е като вчера да спи непробудно цял ден.

Целулитът ми вика домати, ама.... 😆
Не се поддавай на манипулации Joy

# 229
  • при моите деца .....
Привет!
Вече Пийнах 2 чаши вино....
Уморена съм...
Да дам отчет от прегледа: нищо му няма на Митето. Личната каза, че няма дори сироп за кашлица да изпише.
Само преди лягане (на обяд и вечер) Коларгол - капки в нослето.... 3-5 дни
2 пъти капвах и днес не е покашлял.
Няма да ходи на градина, нищо му няма, но знаят, че съм в отпуск (учител), ще се гледаме....
Малко ще забави основното почистване....
Но само да сме здрави!
Селесте, радвам се, че Марти е по-добре.
Хубава вечер!

# 230
  • на Мелмак
Днес чистих, гладих, готвих и накрая да изчистя с мопа едно петно, така се сецнах пак, че сълзи ми потекоха, кога станах бабичка? Уфф, ще трябва да се ходи на лекар, пих оки, малко по-добре съм.

# 231
Ети, не си станала бабичка, ми много често чистиш 😁
Аз като се схвана и милото ми прави една екстензия и много бързо ми минава. Ама няма как оттук да помогна.
С две думи по-лежерно да го караме викам.

Али, ако ми беше комшийка, сега бих дошла за едно нощно къпане в басейна 😊

Болните да оздравяват. Има вирус сега и повече децата го хващат

# 232
Ети, внимавай с Оки- то, че дразни стомаха.
Боби, хубави новини. Чудя се, дали да последвам твоя пример и да си напълня отново чашата с вино.

# 233
  • Бургас
Сипи си, Марѝ. И аз ще си сипя, че върнах два часа назад „Черешката” и огладнях пак.

Ети, пази се.

Браво на Митето! До утре да няма и следа от неразположение!

# 234
Селесте, и аз гледах повторението на Черешката, но момчето ми развали спокойсвието, като се преместихме в озон.бг.

# 235
  • Бургас
То и аз май трябва да се преместя там, че другата неделя сме на рожден ден на приятелско дете, а нямам идея за подарък.

# 236
  • На брега на реката
Добро утро!

Радвам се, за Марти и за Митето!

Ети, подкрепям Руми, че много ти е чистенето, а Ич не си бабичка!  Отиди на лекар, ама и почивка си требе!

Аз две вечери, след работа, си вземам Малечка и се разхождаме до късничко. Много ѝ е добре навън. То при нас е мръсна жега през деня, но привечер леко разхлажда, а и по сенките се движим.  Прибирам се каталясала, но доволна! Heart

Хубав ден, момичета!

# 237
Добро утро.
Бубе, чудесно правиш с Малечка.
Снощи голям ужас с това люто, заспах хванала една ръкавица пълна с лед, за да ме успокои.
Довечера смятам да правя опит за френски макарони. Дано ми се получат.
Хубав ден.

# 238
  • София
Добро утро.
Хубав ден от мен.

# 239
  • гр.София
Добро утро ☕
Радвам се, че Митето и Марти са добре 🤗
Бубе, страхотна баба си 😊
Аз съм мома англичанка 😁 снощи свекърите взеха Маги към Бургас, сина отиде при гаджето и аз от пълна къща останах само с котката 😺 от нерви изядох де що намерих, толкоз ми акъла, някои купон ще направят, аз се депресирах!
Леле, Съни, съчувствам 🤗 знам колко е кофти!
Ети, подкрепям момичета давай го по лежерно 🍸
Хубав ден от мен  и слъчев🏖️

Общи условия

Активация на акаунт