Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 918
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 1 020
Бубе,и моят дядо вчера имаше РД. Да са ни здрави още дълги години! Hug
Тит,честито! Гледката е един път. Heart Eyes
Ренкооо,добра реколта,вярно. GrinningHeart Помощник сладък!
Селесте,и аз и ММ си умираме за такива селски къщички,а с цветята,които се виждат.. супер! Да се забавлявате и да си починете.
Пеги,тези с платформата са много яки! И другите де,но и аз едва ли ще мога да ходя на този ток. Скоро Синеочка ме пита защо не си обувам токчета. Joy После добави Защото си дърта ли? Това са мои думи,че някой път с това се оправдавам,ако не ми се играе на гоненица или някаква друга игра,в която има повече движение. Joy

# 1 021
Мари,след твоя коментар не стъпвам по земята.Добих самочувствие ,мацка съм вече!
Честно казано, сега на тези килограми/56 на 168см/мога да ходя на високи обувки без проблем.
Приеми извиненията ми, Пеги. Simple Smile След уточнението колко килограма си и колко си висока, трябва да дооформя комплимента си с още повече суперлативи. Мацка та дрънка! Поздравления!

# 1 022
Мари,какво пиеш?Трябва да почерпя!

# 1 023
Ени, бързо да се поправиш и да направиш кеф на детето. И никакви такива приказки, че си дърта, че така ще те запомни.

Да е честита майката на Бубето!

Шефът ми е много хубав с този перчем, отива му на бузките сладки.

Ели, дано всичко е наред и отбележете празника на баща ти, дано още дълго време да е с вас!

Оплаквам се че нямам селски двор:(

# 1 024
Тути,идвай на гости! Двор,трева за косене,доматите почнаха да зреят.. Синеочка за забавление. Joy
Ми освен да вадя платформите,поне на морето да ги разтъпча. Blush Тъкмо ще настигна малко ММ по ръст,че ми бяга с едни 20 см. Joy

# 1 025
  • някъде ... тук ...
Забравих, че щях да пиша за сандалите:
Първите не са мой ти, а и не мога да ходя с такива високи обувки по принцип. Като спъната кобила съм.
Като вторите имам, много подобни. Носех ги доста преди време. Скоро не съм ги вадила от кутията. Май трябва да се поправя.

Благодаря Ви!

# 1 026
Нито като първите имам, нито като вторите - ама браво, големи купони се очертават.
Пеги, изкара манекенски мерки. Сега остава да визуализираш тоалета + обувките, като се сгласиш Grinning

Тит, страхотно ще се получи!

Аз оплаках ли се, че съм се смалила. Като мериха щерката при личната ме измериха и мен. Вече не съм заветните 1,7м. Смалила съм се на 1,68 Mr. Green

Шефът го играе ОТК ми се струва.
Изглежда добре, мина му гадната ваксина.

Похвалих ли се с моите насаждения. Всичките са се хванали и бая са навързали.
Може и да станат пъпеши накрая hahaha

Скрит текст:

# 1 027
Бубе, да е здрава майка ти. Ени, да е здрав дядо ти.
Ели, и твоят баща да се оправя, утре го отпразнувайте за здраве.
Руми, браво.
Шефчето е сладур.

# 1 028
  • Canada
Бубе, Ени, да са здрави близките ви!

Ели, стискам палци! Але, за вас също!

Тит, честито! Къде ще ти идваме на гости казваш 😁

Пеги, дано се спогодите с първите, Гес на мен са ми страшно неудобни. А качеството им отдавна не отговаря на цената.

Руми, браво! Добра реколта!

Селесте, идилия ❤

Шефа е носител на титлата най-сладки бузи 😍

Мн окачена седмица имах, още я осмислям 😁 Надявам се всички промени да са за добро 🤞

# 1 029
  • при моите деца .....

Поздрави от Банско

# 1 030
  • Germany
Руми, и аз съм се смалила от 170 на 168. Това е от възрастта Simple Smile Има значение и по кое време на деня се мериш.
Топло ми е и не ми се събира багаж...

# 1 031
  • Euskal Herria
Честити да са празнуващите!
Момичета, досега питах в две теми, сега и тук ще го направя. Има ли български сайт за снимки - да поръчам и платя онлайн, а хартиените снимки да се доставят на адрес в България?

# 1 032
Яна, ползвала съм snimkitevi.com. Пускам, плащам, получавам до адрес.

# 1 033
Руми,минала съм покрай манекенките,но нищо не съм закачила.
Фонс,замисли ме.Не съм имала проблем с техни обувки,обаче от 3-4 години не съм си взимала от тях.Дано са удобни!
Боби,много е хубаво!
Цял ден съм във форума,няма такъв мързел!Сама съм,ММ ще си дойде в неделя ,синчето вятър го вее и аз мързелувам.

# 1 034
Честити да са празнуващите!
Момичета, досега питах в две теми, сега и тук ще го направя. Има ли български сайт за снимки - да поръчам и платя онлайн, а хартиените снимки да се доставят на адрес в България?
+ Още един глас за Snimkitevi. Мисля, че има вариант за плащане или с карта, или с наложен платеж. В момента имат и промоция на 0,16 лв./брой снимка размер-10/15 , а за поръчки на снимки  над 30лв., винаги има и 10% намаление.

Общи условия

Активация на акаунт