Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 62 661
  • 594
  •   1
Отговори
# 210
100 лв под цените в офиц. сайт са.
Аз знаеш кое гледам, в официалния излиза 422 лв а тук, в парфимо, с 10 лв отскъпка е 460. Аз ли нещо не гледам както трябва?
Права си , но аз понеже полудях , че не си намирах Oud Satin Mood Extrait и само там съм се вторачила - в офиц. сайт е 567, а тук с доставката излиза 465 Simple Smile
Нямам обяснение тая Бакара защо така я надуват .....

# 211
ОтсКъпка! Добра думичка ми се е получила точно за номерата с цените им тук! Joy Няма да се поправям. 😁

# 212
ОтсКъпка! Добра думичка ми се е получила точно за номерата с цените им тук! Joy Няма да се поправям. 😁
Какво да се поправяш, то... направо се обади на Владко Мурдаров да я добавят в речника като ново допълнение към съвременния български език! Joy
Направо си я "целнала" и като смисъл, и като съдържание! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 16:23 от cabochard

# 213
Май има леко зареждане: Kurkdjian

Трябва спешно да огранича посещението на темата...Joy
Поръчах Gentle Fluidity Gold Flushed

# 214
  • София
Здравейте,
С огромно очудване току-що установих че имам парфюм който вчера поръчах заедно с друг от Парфюмо. Писаха ви че е изпратена от Чехия.
Моля за съвет, искам само единия евентуално да взема. Да се обаждам ли или ?! Какво бихте ме посъветвали ?
 С тези мои запаси..   ужасна съм
Поръчай си от Парфимо само парфюма който искаш, а пратката с двата парфюма я откажи/върни цялата. Ако е тръгнала щом получиш Спиди известие маркирай да се върне към изпращач 😉.

# 215
Здравейте,
Имам въпрос относно връщане на пратка от Нотино, ако някой знае процедурата
Поръчах парфюм на сляпо, днес имах възможност да го тествам във физически магазин, и не ми допадна.
Има ли как да върна пратката още във офиса, понеже вече получих известие, че е при превозвача, а не виждам такава опция в сайта на Нотино.
Благодаря предварително! 🌹

# 216
  • София
Ооооххх, Милен, благодаря! Думнах един. Пишеше наличност 3 до 5 броя, пък ще видим дали ще ме огрее. Добавих и една миниатурка на розовия кристал на Версаче, че да хвана кода за 10 лв. отстъпка.
Скрит текст:
Улавям се, че дебна оферти и прилагам кодове. И то не заради скъперничество, а така спестявам от доставки за някоя и друга бройка аромат. Simple Smile

# 217
Здравейте,
Поръчах парфюм на сляпо, днес имах възможност да го тествам във физически магазин, и не ми допадна.
Има ли как да върна пратката още във офиса, понеже вече получих известие, че е при превозвача, а не виждам такава опция в сайта на Нотино.
Просто отказваш пратката и това е.

# 218
  • Sofia
Здравейте,
Не, не можеш вече. И аз имах такъв казус. Остава да не я вземеш от куриера или да я вземеш и върнеш за твоя сметка.

# 219
Не е вярно, отказваш да я получиш пратката и се връща в Нотино, нищо не плащаш. Обадих се в Нотино и питах какво да направя с парфюм, който пристига, но вече реших, че не го искам и дамата отсреща ми каза просто да го откажа. Никакви претенции не са имали към мен.

# 220

Това дойде днес и съм влюбена.
Презентацията въобще няма да я коментирам. Луксозно и изпипано до безобразие...

Бях на косъм да поръчам някои от другите три от моя приятел със смартчето. Но съвсем случайно се появи този в мейкъп и нямаше и секунда колебание. Цената беше убиец - два пъти по-ниска от тази в Делириум.. Simple Smile

# 221
Лесно ли ще мога да върна неотворен парфюм на Парфимо? Или са тегави?

# 222
В дъглъс действа и код  КЪСМЕТ за още 5%.

# 223
Лесно ли ще мога да върна неотворен парфюм на Парфимо? Или са тегави?
Ами тегави са, ама пък за неотворен няма какво да ти кажат. Ти получи ли го, щото само отказ при пристигане е по-лесен?

# 224
Цъкнах A la rose MFK, но една мацка ще ми даде мостра на парфюма към 18.07, а парфюмът би пристигнал към 14-15.07. И си мисля, ако го пробвам първо и не го харесам дали ще го върна без увъртания от тяхна страна.

Общи условия

Активация на акаунт