Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 62 573
  • 594
  •   1
Отговори
# 555
Върнаха ми мейл че не важи при намаления. Не че съм изненадана, има някакъв резон, ама друго си е да можеш да го използваш и при намаление. Не е 100 лева отстъпка, а само 5 все пак, и се дава еднократно като цяло.
Живи и здрави, аз сега се запалих по Milano на Lui Jo и ще го търся за проба да ги видя тези лешници и какао как ще ми се отразят Simple Smile

# 556
  • София
Liu Jo Milano е много приятен ванилов аромат с цитрусово начало. Лешници и какао се усещат мноого слабо. Повече какао и лешници има в Angel Muse. Какао и невероятни лешници има много в Choco Violet Mancera Sparkling Heart, но там е трио с виолетки.
Получих поръчки от Нотино, Парфимо и Парфюми-шоп, всичко е точно.

# 557
На никой ли не му е поел в посока мъжки парфюм? Началото и помирисан от бутилка е много приятен, но после... ни лешници, ни какао. А цитруси... какви цитруси?! Нещо сурово и мъжествено със сладост на заден план, която го прави още по-странен. Не съветвам без проба който щеше да го купува и то напръскан на кожа, че се възприема различно при помирисване само.

# 558
Азалия, при мен зимата иии на по-хладно Milano поема във ветиверената посока, което май дава "мъжкото" в драйдауна. Но вчера като го сложих, се изненадах чак - много по-дълго имаше лешници и сладост.

Да не съм спам, отнесох един Rouge Smoking BDK от намалението на sprayparfums. Големи са сладури - промоцията им беше обявена като 24 часова и от днес на обяд, но кодът SUPERSUMMER работеше още от вчера 😄

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 11:40 от tuali

# 559
  • София
Santal Blanc е зареден в perfume-bg.eu https://perfume-bg.eu/van-cleef-arpels-santal-blanc-collection-e … 5-ml-edp-p-17055/.
Цената не е най-добра, обаче.

# 560
  • София
Има summer sale в сайта на Ormonde Jayne - от днес до 01.08 вкл. Намалението за всеки артикул е изписано, няма код, който да трябва да се приложи. Поръчах до адрес на превозвач в UK, защото цените на шипинга са доста солени. В общи линии съм доволна, спестих около 70 лв за парфюм, който отдавна ми е в списъка и не съм виждала зареден в нашите сайтове досега. Simple Smile Дано всичко е наред, първа поръчка ми е от сайта на марката.

# 561
  • София
Има summer sale в сайта на Ormonde Jayne - от днес до 01.08 вкл. Намалението за всеки артикул е изписано, няма код, който да трябва да се приложи. Поръчах до адрес на превозвач в UK, защото цените на шипинга са доста солени. В общи линии съм доволна, спестих около 70 лв за парфюм, който отдавна ми е в списъка и не съм виждала зареден в нашите сайтове досега. Simple Smile Дано всичко е наред, първа поръчка ми е от сайта на марката.

Имаше ли опция за добавяне на мостри по избор? Поръчвала съм от сайта им  преди години - всичко уж беше точно и после като се започна една кореспонденция, бях се отчаяла направо. Получих в крайна сметка парфюма, но вътре нямаше нито една мостра. Като цяло не съм голям фен на бранда, доста са преекспонирани нещата около тях и бълват нон-стоп нови аромати.

# 562
  • София
Не, нямаше опция за добавяне на мостри. Преди няколко дни имаха оферта да се добави сет с 4 мостри безплатно при покупка на пълноразмерна бутилка, но днес не видях такава опция, явно са я махнали заради настоящото намаление. Аз не очаквам мостри от тях - бих се зарадвала, ако сложат, но не очаквам, не са първият сайт/бранд, който по време на промоционална кампания има по-специфични условия относно добавянето/купуването на мостри. Само се надявам да не направят проблем с шипинга; ще разбера до няколко дни, предполагам.
Относно това дали си струва брандът - въпрос на лична преценка + обикновено избягвам генерализации, ако не познавам поне 90% от портфолиото на бранда, а до момента не съм стигнала тази степен на запознатост с OJ. На сърце са ми няколко парфюма от марката, един от тях все още смятам за свой signature scent, ако може да се говори въобще за нещо такова с нашето хоби, съответно ми е много любим - на мен това ми стига като мотивация за покупка. Simple Smile

# 563
Santal Blanc е зареден в perfume-bg.eu https://perfume-bg.eu/van-cleef-arpels-santal-blanc-collection-e … 5-ml-edp-p-17055/.
Цената не е най-добра, обаче.
Като знам, че го взех от Дъглас с намаление 200 и отгоре, хич не ми се вижда зле цената. Още повече, че го търсих с месеци по сайтовете. Не ми се даваха толкова пари, ама пусто търпи ли се като ти влезе в главата. И пак от време на време проверявам, колкото да видя, че все го няма.

# 564
  • Варна/Лондон
parfumdreams. de нямаха ли доставка до България? Или поне за Англия, и двете не хи намирам, а съм поръчвала от тях.

# 565
  • До сърцето...
parfumdreams. de нямаха ли доставка до България? Или поне за Англия, и двете не хи намирам, а съм поръчвала от тях.

С превозвач съм поръчвала, защото доставката е безплатна. Но имат доставка до Бг, трябва да се види в първия пост колко беше.
Редактирам се - да, вече няма избор на Бг от падащото меню. За мен е новост.

# 566
Sensunique са ми пуснали поръчката и този път с допълнително съобщение/предупреждение. Дано не е заради злоупотребили в миналото купувачи тая екстра мнителност, чак снимка на кашончето имам. Проблеми с липсващи неща от тях никога не съм имала. 🤔

# 567
Ехаааа доста странно съобщение!

И от друга страна, доста грижа към клиента. Което за мен би било плюс ако поръчвам от чужбина.

С какво идват поръчките от там до България? DHL, Speedy, FedEx?

# 568
  • София
Tuali, благодаря за информацията, много кофти, дано SensUnique не ни махнат от списъка с държави (тъкмо си мислех да поръчам мострички от тях). Parfumdreams явно вече са го направили. Sad Имам 2 поръчки от тях (Parfumdreams), бяха директно до Бг. Имам някакъв спомен, че други потребители споделиха тук, че са имали проблеми с отказани поръчки до адреси на превозвачи, така че не знам доколко остават опция за пазаруване...

# 569
Тъкмо си прегледах и аз мейлите, но такова съобшение със скорошната ми пратка също няма. Писала ми е  друга девойка Виктория, но няма такива предупреждения.

Странното е, че не се уточнява къде стават точно кражбите, дали при тях или при нас. Съмнява ме хора от спиди да отлепят и залепят или режат и вадят пред камерите. Но пък, ако някой го разкарва в бус и вътре се случи нещо е възможно.

Нещата от там не са най - скъпите, но смятам, че не всеки поръчва от този сайт и е малко вероятно сам да си е отворил пратката и да каже после - липсва ми нещо! Simple Smile

Но щом се уточнява, че лепенките са строго специфични, явно пакетите са били залепени с друго тиксо, след като са били отваряни.

И да, огромен + за sensunique за вниманието и грижата към клиента. Определено ще поръчвам пак от тях.

Общи условия

Активация на акаунт