Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 092
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Години наред ходя на почивки в Анталия в хотели от класа на Gural Premier Tekirova, Regnum Carya, Gloria Serenity. Никога не ми се е случвало подобно нещо. Не мисля, че е масова практика.

# 361
Империя Wink

macadamia, от къде си поръча екстракта, ако не е тайна?
Пуснаха няколко бройки в Парфимо - пишеше от 1 до 3, но може и само един да е бил .....

# 362
  • Бургас
Как е възможно в реномиран хотел в Истанбул да не говорят английски?!
в реномирани те говорят руски, в останалите хотели и търговски обекти-български

# 363
Мнение за тези парфюми търся:

http://https://makeup.bg/brand/430541/

# 364
Кои са тези парфюми, линкът не работи?

# 365
# 366
  • Бургас
Наистина Азалия е права за новото Туили и аз намирам прилика с Нарцисо Амбре, но чак в базата.Доста по мек е и не ме дразни, много хубав парфюм, елегантен днес бях с него и показва страхотна трайност при мен на кожа.Heartpulse Особено във върха е адски красив. Чакам с нетърпение новото Линтерди-     https://ifragranceofficial.com/perfumes/givenchy-linterdit-eau-d … 7DY7xap16SdKiurCE

# 367
Оууу, чакам с нетърпение. Мерси, Брайтче.

# 368
Чакам с нетърпение да получа новото Туили вече!
Новото Интерди нещо не ме пали изобщо... Нищо интересно не очаквам там, но кой знае... А и Интенз се оказа толкова не-мой...

# 369
# 370
От днес имам новото Туили, страшно весел летен аромат. Грам не ми прилича обаче на Нарцисо. Има си от първото Туили. Голям фен съм на цялата линия. Много ми харесва бялата шапка.

# 371
Да, имам мнение върху точно първия и втория от линка. Pascal Morabito Perle Royale  е хубаво парфюмче в хубаво бутилче, трайност около 2-3 часа. Оприличаван е на ЛВБ, но не мисля, че има  общо (имам 3 версии на последния). По-скоро  откривам някаква прилика със Сънфлауърс на ЕА, но е по-мек и остава блъзък до кожата. Pascal Morabito Sultan Noir изглежда внушително. Добър и топъл аромат, добра трайност около 3 часа - ром, канела, изместени бързо от опушена дървесина и  щипка ванилия. Оприличаван е на Red Tobacco Mancera, но нямам преки впечатления от последния за да бъда категорична. Носибелни, нищо дразнещо и фрапантно не намирам в тях.

# 372
Момичета, като заговорихте за Туили от известно време ме човърка да пробвам нещо на Hermes. Скоро не съм си купувала парфюм и мисля да взема една 30-чка, на кой да заложа? Туили, Градините на мосю Ли, Нилските или Лагуна?

# 373
  • Пловдив
Задължително трябва да се пробват парфюмите на Hermes, защото са специфични и на всяка кожа могат да изкарат различни нотки (някои не чак толкова приятни). На мен най-безобиден ми се струва Мосю Ли или новото Туили, но пак след проба.

# 374
Много благодаря за съвета, lili_78. За съжаление няма къде да пробвам, за това и залагам на малки разфасовки за да не ме е яд ако не ми хареса. А Elie Saab Le parfum essential дали става за на сляпо?

Общи условия

Активация на акаунт