Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 143
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
За мен началото на новото Twilly е малко смущаващо, но бързо уляга. След това, това което се разкрива и аз продължавам да твърдя, че почти няма разлика с Амбровия Нарцисо, е много фино и елегантно. Бих казала повече отколкото в Нарцисо, който е малко по-груб, сравнен с Twilly eau Ginger.
Mosu Li e изявен цитрус, ако не харесва човек цитруси, може да му се види обикновен.
Лагуната аз не харесвам, мирише ми евтино на ейвънски парфюм.
Затова и трите  са си риск да бъдат купени на сляпо.
Някой с няколко думи за Gold Incense Mancera? Прочетох наличното, но то не е много. Искаше ми се, ако някой го е носил напоследък да каже повече.

# 376
Момичета някоя от вас ползвала ли е Armaf Tag her(белият) ?

# 377
Да подкрепя Азалия, има и при мен прилика новото Twily с Ambre особено в базата ..Началото е много свежо и приятно и като улегне има прилика голяма с Амбре..
Видях новото Интерди и чакам и аз.
SOTD Delina La Rosee

# 378
На мен най-безобиден ми се струва Мосю Ли
+1, може даже и без проба. За Туили трябва да харесваш джинджифил и бели цветя и тогава може да го вземеш на сляпо.

# 379
Азалия, извадих специално да си припомня Gold Incense Mancera сега. Не го бях го пипала от месеци, обаче...директно го взимам на предстоящата почивка с мен 😍. Балсамест, леко пиперен, леко цитрусов, много леко ванилена роза, чу-де-сен! Тамяна или какъвто там пушек са му добавили е мноого лек, само за дълбочина, даже не знам защо е в името, честно казано.

# 380
tuali, благодаря! Твоето мнение винаги ми е много ценно🌺 Загледах се в него заради споменатата прилика със Sicily D&G, в която се съмнявам, честно казано, защото никой не е направил до сега парфюм, който достатъчно много да прилича на нея, освен новата им Сицилия, но дори и тя е компромис.
Та... малко късно питам 😆, защото ще ходя да го взема от Спиди следобед и въпреки всички греди с Манцера до сега, пак се излъгах. 😊😇 Дано не ме разочарова... много...

# 381
Sicily не го познавам, та не знам дали е истина това за приликата 🤔 Сега, като изсъхна съвсем на кожата ми е, стана един такъв слънчев, или соларен дето му викат. Женски си е отвсякъде!
А току що ми дойде мъничкото Twilly. Слава Богу, прилика с Narciso Ambree няма. Може да си внушавам, но ми напомня по-скoро на по-загладено и креместо Oyedo Diptique, въпреки, че цитруси не виждам по пирамида. Ще го взимам и него с мен май 😍

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 13:17 от tuali

# 382
Ми не го взех Twilly на 105, сега на 132 няма да го взема. Чудех му се пет дни и те си му върнаха цената. Ще излезе и по другите сайтове. Много е сладко шишенцето! По-хубаво щеше да е, ако е с жълта шапка 😀

# 383
На мен най-безобиден ми се струва Мосю Ли
+1, може даже и без проба. За Туили трябва да харесваш джинджифил и бели цветя и тогава може да го вземеш на сляпо.

А усещат ли се интензивно цитрус в Мосю Ли?
Харесвам Лагуната, чудя се дали на сляпо да го поръчам.
От парфимо тестерите на Градините с капачка ли идват?

# 384

А усещат ли се интензивно цитрус в Мосю Ли?
Е... всички пишат, че е цитрусов. Интензивно е меко казано. Той Е цитрусов и това е основното.
Всички тестери на Hermès са с капачки.

# 385
  • Бургас
Момичета, като заговорихте за Туили от известно време ме човърка да пробвам нещо на Hermes. Скоро не съм си купувала парфюм и мисля да взема една 30-чка, на кой да заложа? Туили, Градините на мосю Ли, Нилските или Лагуна?
На никой без самата ти да ги тестваш върху себе си.Аз винаги бих избрала Нилските.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 12:05 от Bright Crystal

# 386
Много благодаря за съвета, lili_78. За съжаление няма къде да пробвам, за това и залагам на малки разфасовки за да не ме е яд ако не ми хареса. А Elie Saab Le parfum essential дали става за на сляпо?
Тук може да поръчате мостра:
https://www.parfumi-shop.net/product/31490-parfjumni-mostri.html … L1RBtCLZe1KqjgdXU

# 387
Момичета някоя от вас ползвала ли е Armaf Tag her(белият) ?
Az го имам.  На моя нос Light blue  D&G

# 388
Като говорите за джинджифил, много ми хареса стюардесата на Готие, прекрасен е за този сезон и много красива бутилка ❤️
Имам Аква Алегория Бергамот Калабрия, който ми е леко подобен и за това се чудя дали да го взема, но ако трябваше да избера между двата, щеше да е е стюардесата със сигурност. Сочна, свежа и с много хубаво развитие!

https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Classique … rlines-48906.html

# 389
Аз лично, не харесвам да притежавам твърде подобни парфюми. Ако много харесвам някой, предпочитам две шишета от него за сигурност, а не нещо подобно, което се различава пренебрежимо малко, освен ако не е по-добро или харесваният не е спрян.

Общи условия

Активация на акаунт