Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 689
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • sofia
и аз мисля, че парфюмите на Hermes не е добра идея да се взимат на сляпо Simple Smile
преди два дни тествах Средиземноморските градини, и както смятах да си взема Покривните, сега май ще са тези. страхотна смокиняяяя!!! направо носът ми остана залепен за китката Simple Smile доста ми напомня на Fico di Amalfi, сигурно заради смокинята, но Градините са по-изразителни, малко по-трайни /над 2 часа в тези жеги/.
имам Twilly d'Hermès Eau Poivrée и съм с доста смесени чувства към него - в някои дни ми харесва, в други дни острата пипереста нотка адски ме дразни...сега в жегата не мога да го понасям със сигурност. в по-хладно време се държи чудесно - младежки, свежичък, розово-пиперен Simple Smile

# 391
Средиземноморските градини са феноменален аромат, и ще подновя задължително.  Sparkling Heart Над 30градуса са твърде сладки обаче. За жега предпочитам друго.
Днес съм с Flowerbomb Nectar и се размазвам от удоволствие. Не лепне, идеален е в днешното време- 21°C.

# 392

А усещат ли се интензивно цитрус в Мосю Ли?
Е... всички пишат, че е цитрусов. Интензивно е меко казано. Той Е цитрусов и това е основното.
Цитрус с мента за моя нос. Обаче е мек аромат, поне при мен. За сравнение всичко друго цитрусово, което някога съм пробвала, ми идва остро.

# 393
На мене новото Тwilly ми е много лимонено джинджифилесто, много остро ми се видя, но аз цитруси много недолюбвам.

# 394
Аз обичам цитруси, даже в жегите трудно понасям нещо друго, но джинджифилът много ме дразни. Мирише ми на препарат.

# 395
Twilly eau Ginger не ми мирише изобщо на джинджифил. Не понасям аромата му, а парфюмът ми харесва.

# 396
За мен Мосю Ли е най-подходящ за на сляпо. На мен ми е любим. Остри и елементарни цитруси за мен са Versense и A girl in Capri. Мосю Ли е класи над тях.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 17:43 от tobsic

# 397
Мосю Ли е прелестен парфюм, Покривните градини също.
Днес подновявах два пъти новото Туили, достатъчно траен е, но искам да се наслаждавам на много силните газирани джинжифилови нотки в началото и средата. Зарежда ме силно този парфюм.

# 398
Наистина ли на Ermes тестерите от Парфимо идват задължително с капачка и ако поръчам тестер и дойде без, имам ли право да го върна?

# 399
  • София
Дали тестерите идват с капачка или без не зависи от сайта, който ги изпраща, а от производителя и дали той е предвидил тестерите да са с капачки. Обикновено тестерите на марките от по-висок клас са с капачки. Имала съм тестери от Средиземноморската Градина и някои от летните колони на Ермес, бяха с капачки и бели тестерски кутии (незапечатани). Пишете кой парфюм Ви интересува конкретно, все ще има потребител, който може да потвърди в какъв вид идва тестерът. Относно връщането - последно като поръчвах от Парфимо, пратката беше с преглед, ако не пръскате от парфюма, би следвало да можете да го върнете, но вероятно ще се наложи да платите куриерската такса за връщането. Не знам дали няма да направят проблем за връщане на тестер обаче, тъй като е по-трудно доказуемо дали е пръскано от него или не, понеже тестерите не са в запечатани кутии, а Парфимо са пословични с трудните си условия за връщане. Може да попитате в темата за сайтовете дали някой е успявал скоро да върне неизползван тестер при тях. На мен не ми се е налагало.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 00:21 от Klodilia

# 400
  • BG-DE
Наистина ли на Ermes тестерите от Парфимо идват задължително с капачка и ако поръчам тестер и дойде без, имам ли право да го върна?
Защо не се обадите в Парфимо да питате дали тестерът, който Ви интересува е с капачка?

# 401
Мосю Ли върху моята кожа е освежаващо Мохито, трае около 2 часа, но това е разбираемо в тези температури. За 2 месеца съм унищожила около 20 мл от него, много любим😘😘

# 402
  • by the sea
имала съм 4 от градините и според мен най-женствен и лесен е  sur le Toit,
 а най-любим ми е и на мен  Monsieur Li Simple Smile но го смятам за особен, не е за сляпо.

# 403
Всички тестери на Градините са С капачки! Навсякъде. И на мен ми е любим Мосю Ли, и на мм също. Носи си го с кеф лятото.

Имам си Gold Incense Mancera. Усещам го! 😆 Защото аз повечето Mancera не ги усещам почти. Обаче името по никакъв начин не кореспондира със сока, ама по никакъв! Сладък е доста, но една такава криспи сладост. С магнитна капачка е. В официална кутия, но с надпис "тестер" и с торбичка. Няма нито една молекула, с която да напомня Sicily D&G! Кой я е съзрял тази прилика, нямам никаква представа. Тамян... за жалост още не ми се е показал. До тук мандарина, бензоин, малко ненатрапчива роза на заден план и ванилия. Ни кафе, ни тамян, нищо от останалите съставки, посочени поне от Фрагрантика. Ще видим ще се променя ли, те са си малко монотонни, та не очаквам. Идва ми основно плодов, като конфитюр плодов, не като някой конкретен плод. Нищо wow, но никак не е лош и едва ли ще подразни някого с нещо. Бутилката е много проста. Извънредно много пък! Можеше да е малко по-измислена! Musky Garden има съвсем малък акцент с това цвете, примерно и то прави бутилката толкова сладка, а тая все едно е олио за салата. 😕
ПП. Прокрадна се нещо смолисто на 15-тата минута.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 21:17 от Анонимен

# 404
Днес съм с Ajmal Wisal сребърния - https://www.fragrantica.com/perfume/Ajmal/Wisal-15109.html
Няма такава прелест и излъчване. Напръсках се скромно към 8 сутринта, към момента се носи около мен. А в наше село днес беше около 40 градуса. На по-хладно нямам такива успехи с него.

Общи условия

Активация на акаунт