Започва с аромат на току що смляно , висококачествено кафе, след 15-тина минути се включва и лешниковата паста , и след още половин час мощно атакуват кокос и по- леко тубероза, които придават една кремавост и плътност на аромата.
Страхотно лятно гурме, но в никакъв случай зъбовато, а финно някак си - по италиански.
От много време си търсех аромат с кафе , понеже обожавам кафето като вкус и мирис, но все нещо не ми достигаше….. И накрая го открих - ядково капучино с кокос и тубероза. При мен силно се усеща кокос и присъства от началото до самия край, който пък от своя страна продължава едни 7, 8 часа, а в косата стои до изкъпване.
Задължителен е за проба за кафе и кокосо- маниаците като мен .Като усещане ми носи настроението на Нарцисо Амбре и Солей Бланк, но този ги разбива по трайност на пух и прах 😊