Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 63 957
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Roses musk няма нищо общо със свежата, плодова роза в Elixir. Не бих го взела насляпо.
Макар че съм го правила и миришеше на мокра пепел. Спарен. Размених го.

# 601
Пристигам обвита от нова парфюмна любов: Juliette has a Gun Vanilla Vibes 💙💙💙
Ако не ви се дава една торба пари за Том Форд и  Eau de soleil, обезателно пробвайте този .
Добавени са ванилия и сол към познатото Томово творение и дори в жегите го усещам осезаемо. Не прави сияж по-дълъг от ръка разстояние, но разхлажда въпреки креместата си топлота😍😘

# 602
Roses musk няма нищо общо със свежата, плодова роза в Elixir. Не бих го взела насляпо.
Макар че съм го правила и миришеше на мокра пепел. Спарен. Размених го.
Чудесно,благодаря,точно такъв отговор исках,ясен и категоричен,независимо положителен или не

# 603
Момичета, помощ, търся парфюм на малката ми дъщеря 17 г. Досега пръскаше D&G L’ Imperatrice 3, а преди това розовата Омниа, DKNY Be delicious fresh blossom, все розови, лекички парфюми. Поизчерпах се и не мога да се сетя какво да и взема, та приемам предложения. Благодаря предварително.

# 604
  • Варна
Модерната принцеса, вчера го подарявах и се хареса много. Дилемата беше между него и момичето от Капри.

# 605
Момичета, помощ, търся парфюм на малката ми дъщеря 17 г. Досега пръскаше D&G L’ Imperatrice 3, а преди това розовата Омниа, DKNY Be delicious fresh blossom, все розови, лекички парфюми. Поизчерпах се и не мога да се сетя какво да и взема, та приемам предложения. Благодаря предварително.
Perfect Marc Jacobs, дори само заради бутилката 😁

# 606
Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc EDP  подходящ ли е за подарък за делова дама, около 40-те години?
Ако не,  кой от марката препоръчвате?

# 607
Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc EDP  подходящ ли е за подарък за делова дама, около 40-те години?
Ако не,  кой от марката препоръчвате?
Аз харесвам най- много точно това Нарцисо. Харесва се и на всички около мен !Страхотем офис аромат и учудваща трайност и излъчване за тоалетна вода. От него тръгна любовта ми към розите .

# 608
Момичета, помощ, търся парфюм на малката ми дъщеря 17 г. Досега пръскаше .... все розови, лекички парфюми. Поизчерпах се и не мога да се сетя какво да и взема, та

Аз имам Императрицата и ДК, Омнията също е по мой вкус, затова предлагам няколко парфюма, които ми харесват:

Dior blooming bouquet
Escada Miami blossom
Escada Sorbetto rosso
DG dolce floral drops
DG dolce rose
Versace bright crystal
Chanel chance eau tendre
Jimmy choo floral

# 609
  • София
На ееееееййййй толкова съм да отстрелям на сляпо Montale Soleil de Capri и/или Aoud Lagoon . Всякво побутване ще ми е полезно. Изчетох всичко тук и ФРГ и за двата, както и блога на Денси за втория, но клоня към първия. Нямам никакъв Монтал, дали са достатъчно безопасни 🙃.

# 610
На ееееееййййй толкова съм да отстрелям на сляпо Montale Soleil de Capri и/или Aoud Lagoon . Всякво побутване ще ми е полезно. Изчетох всичко тук и ФРГ и за двата, както и блога на Денси за втория, но клоня към първия. Нямам никакъв Монтал, дали са достатъчно безопасни 🙃.

Първия е кърпички за почистване на ръцете "Балкантурист " евтина и скучна лимонова есенция и изкуствена... Втория си струва , красив ,безопасен цветен уд.

# 611

Първия е кърпички за почистване на ръцете "Балкантурист " евтина и скучна лимонова есенция и изкуствена... Втория си струва , красив ,безопасен цветен уд.
Абсолютно съгласна съм. Никога не купувай Капри насляпо, това е един от най- лошите парфюми на Монтал.
Лагуната е хубава.

# 612
  • The Evergreen State
Момичета, помощ, търся парфюм на малката ми дъщеря 17 г...

Има ли къде да пробва и да си избере сама?
Ако не, италианските марки всички до една имат свежи предложения. Може да пробвате парфюмите на D&G Light Blue линията както и Dolce линията са все младежки и хубави. Армани Gioia линията както и повечето на Булгари са свежи парфюми. Versace имат свежи, няма как да се объркате кои са по цвета на бутилката.
Който и да изберете от горните все са в същия дух, младежки, летни и весели парфюми. Успех в избора.

# 613
Монталите (както и всеки парфюм)  винаги могат да Ви изненадат, не знам дали безопасни е подходяща дума:), обаче и за покупка насляпо винаги има първи път, моите няколко Монтал са купени изключително без тест, много си ги харесвам и обичам, засега нямам греда, ама и за това има първи път, та не се знае.  От друга страна пък не е толкова сложно да се намерят пробички, дори няколко сайта имат мостри, ако хич не искате да рискувате.

# 614
Tommy Girl Tommy Hilfiger също е много подходящ. Всяка година има и лятно издание, Tommy Summer, и тазгодишното също е много хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт