Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 63 951
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • sofia
Някой знае ли дали в Елинор в Бизнес Парк има Montale и по-конкретно Soleil de Capri?
Със сигурност го има на ул. Иван Вазов 22. Там го тествах 🙂
Дали работи в неделя? Кой е магазинът?
Това е шоурума на Dolce.bg, но мисля, че не работят в неделя. От лично впечатление и разносване на Soleil de Capri също мога да споделя, че сгреших с него. Доста прилича на DG Light Blue, но всъщност си е чиста лимонада...изобщо не е впечатляващ, бързо чезне в тези жеги...първият ми Монтал, но голяма греда... и като знам че е 100мл. направо се ужасявам, че никога няма да свърши Laughing

# 631

As Puig shared with us: "Exclusive to the Middle East, SCANDAL GOLD is a love letter from Jean Paul Gaultier to the region, and an olfactory interpretation of the captivating spirit, mystery, and charm of the lands.

SCANDAL GOLD is available only as an 80ml Eau de Parfum, in a limited number, exclusively launched for the Middle East. Confused

# 632
Търся парфюм, който да прилича на Escada Summer Festival https://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Escada-Summer-Festival-64643.html
Харесва ми всичко в тази тоалетна водичка - хем е сладка, хем свежа, но е ужасно нетрайна и искам парфюм Simple Smile
Имаше коментари във фрагрантика, че Angel Nova прилича на него. Но не знам дали е така...

# 633
  • Пловдив
Soleil de Capri изобщо не ми прилича на Light blue. И двата имат в състава си цитруси, и дотам.

# 634
  • Пловдив
А какво мислите за Light blue love is love? Прилича ли на Light blue , как е като трайност и става ли за покупка на сляпо ?

# 635
Малко позабравено няма такава свежест комбинация на лавандула с портокалов цвят уникално .А за трайността при мен 4-5 часа доволна съм.

За съжаление е спрян.

# 636
Здравейте! Поблазнена от ревюта на Tiziana Terenzi реших да поръчам и аз насляпо една Borea. Но мисля,че съм се сдобила с фалшив парфюм Sad
Разглеждах българските уж изпитани сайтове и цените във всичките общо взето се движат еднакво и по-ниски от колкото в оригиналния сайт.Това, което ме навежда на мисълта за реплика е:
При първото пръскане пръсна веднага, нямаше няколко празни..
После леко течеше след всяко пръскане от помпичката.
Капачката на шишето има финни несъвършенства в един участък-едни точковидни вдлъбнатини, някак за парфюм от този ранг не ми изглежда да е съвсем гладко всичко и отвътре на капачката.
Гледах едно видео от рускиня, която сравняваше оригинал и копие на Тициана и затова обърнах внимание на още едно нещо, надписът на шишето при копието било само рисунка,а при оригинала трябва да е релефно, с пръст аз успях да изтрия малко от боята, но отдолу-гладко.
Ароматът ми харесва, но съмненията ме дразнят.Ще си поръчам когато мога от оригиналния сайт, защото ненавиждам реплики на каквото и да е.
Някой имал ли си е взимане даване с Тициани от нашите сайтове?
Аз поръчах от : https://perfume-bg.eu/

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 03:59 от Веселица

# 637
Сайтът е безупречен. Опитайте да направите рекламация. Никога не съм имала съмнителен парфюм от тях. Тестери не продават. Само заради леко по-високите им цени скоро не съм пазарувала, но до преди година основно от там купувах парфюмите си.

# 638
Аз се поразтърсих из инстаграм и открих и релефен (немски пост) и този който е само като надпис (руски пост)

Мисля, че разликата е видна с просто око и не е нужно нищо да се търка за да се намери релефа

(знам че това е Кирке не Бореа но видях, че са от една и съща серия)

# 639
Някой с отзиви за Lancôme Idôle Aura?! ☺

# 640
Не е излязъл мисля още.

# 641
Моята  Borea е от Парфимо и надписа е релефен ,като от немския пост в Инстаграм

# 642
Не е излязъл мисля още.
Денси от Нотино пуснах поръчка, не се стърпях. Има го и в makeup, но Нотино ме спечелиха с подаръци 😊

# 643
  • София
В днешната горещина се наслаждавам на този евтин но много добър
Препоръчвам го!❤❤❤

Един от любимите ми всесезонни парфюми-любителка съм на по-леките аромати. Много нежен и достатъчно шлейфов,а на косата си го усещам до измиване.Горещо препоръчвами аз.

# 644
Уникален е до ден два и ще видя дъното.❤❤❤😀😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт