Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 581
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 035
Преди няколко дни при нас папаята беше под 1 лв,99 и няколко ст.Само аз я ям и си взех,малко беше се сбръчкала кората й,но вътре имаше сок и си беше вкусна. Предната ,която взех я чаках около четири дни .

# 1 036
  • София

Марчева, това твоят десерт ли е?
................
Да, с това си отживявам тези горещо-ненормални дни и с  още един, който е с вишни, но го купувам от друго място.

# 1 037
# 1 038
  • На изток от Ада
Мнение за безкабелната ютия? Лека ли е? Харесах си някой дребни неща.

# 1 039
Има нелоши неща, ненатоварваща брошура е. Simple Smile Насито, май някой чакаше тази безкабелна ютия, та явно е удобна. А Саня ли търсеше челник?

Аз имам въпрос и молба. В новата брошура има 3 броя мъжки тениски в майсторските страници. А утре има комплект от 2 броя. Дали може утре някой да погледне какъв тип са текущите? Интересува ме дали са от онзи модел по-плътно по тялото и много разтегливо трико или по-свободен такъв. Също така дали горе на врата е много стегнато и прибрано деколтето или по-свободничко. Ако пък някой е купувал от "майсторските" тениски, също ще са радвам на отзив и описание. Simple Smile (Не мога да преценя само по снимките дали не са съвсем еднакви... Но все пак съмнително би било да са еднакви, пък в две поредни брошури...)

# 1 040
Конти, описание на тениските от 19.07- от приложението:
“ Комбинация от памук и влакна COOLMAX® EcoMade от 97% рециклиран материал за охлаждащ ефект
Размери: M – XL”
На сегашните доколкото видях набързо пак там - памук 100%.

Безкабелната ютия я харесвам и ползвам, за мен е достатъчно лека, но всеки да си прецени сам. Друго предимство за моите критерии- не се ми пречка кабел. Достатъчно добре глади, за човек който не глади всеки ден и не обича да глади.

# 1 041
Феникс, не са тези. Майсторските са на страница 32 и са по 3 бройки, пише 100% памук, но това не ме ориентира особено за типа трико и деколтето... Малко стана чорба, имало и други тениски в брошурата. 😳

# 1 042
Челник си купих преди две седмици някъде. Чудесен е . Намерих го при намалените неща.
П.П. Сега погледнах брошурата - не е описано - но е и със свирка и много там екстри .

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 01:40 от Саня Богомилова 680181

# 1 043
На шайби - панирани . Сега са и на промо - мисля до 18 август

Видях ги сега в сайта, до 8 август са намалени. Хубави ли са? Някой пробвал ли ги е?
На мен не ми харесват. Все едно ям казанлъшки понички.

Абсолютно същото мисля и аз за калмарите.
Не струват.
Рядко взимам полуфабрикати, но се излъгах и ги купих.
Турския суджук като подправки и вкус бива, но е доста суров иначе.
Отново да помрънкам, че късно отварят.
Работното им време от 7;30 беше доста по-удачно, особено пък и лятото.

# 1 044
Да, доста е суров турския суджук и според мен и затова съм го оставила в хладилника да постои с надежда, че ще може да поизсъхне.
Конти, видях за какво питаш, но явно търсачката не ги  беше хванала. И двете оферти имат знака за африкански памук. Ако успея да стигна днес до магазин ще погледна какви са сегашните и ще ти пиша.

# 1 045
Той турския суджик, не е ли за готвене, с такова впечатление съм останала.

# 1 046
  • София

Това нещо ползвал ли е някой?
За пръв път го виждам и се чудя дали си заслужава, и как ще измие мазните чинии?

# 1 047
За пръв път го виждам и се чудя дали си заслужава, и как ще измие мазните чинии?
Е това  не е вместо препарат, а за да не реагират на ръжда, което е от раждясващ материал Simple Smile
Аз такива посуди и прибори нямам.

# 1 048
Имитацията на Корона не я бива ама "ич.
Отивам да гледам брошура.

# 1 049
  • София
Е това  не е вместо препарат, а за да не реагират на ръжда, което е от раждясващ материал Simple Smile
Аз такива посуди и прибори нямам.
Благодаря, разбрах. Аз ножовете поради тая причина не ги мия в миялна, стават на кафяви петна. Ще се въздържа.

Общи условия

Активация на акаунт