Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 587
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 050
Е какви са тия ножове? Аз всичко мия, едно нещо на петна не съм видяла... Ама специално за ножовете ММ е маниак, и си ги подбира Simple Smile

# 1 051
  • София
Е какви са тия ножове? Аз всичко мия, едно нещо на петна не съм видяла... Ама специално за ножовете ММ е маниак, и си ги подбира Simple Smile
Различни са, повечето от немските магазини, и стават на едни кафяви точки и затова само в мивката, в миялната всичко друго.
С приборите нямам проблем, един комплект са ,но с ножовете е така.

# 1 052
Пъпешът на промоция от днес дали е хубав? Пише, че е галия.

# 1 053
А сютюените как са? 😎

# 1 054
Това не е точно ръжда, макар че има същия цвят. Прибори, които не ръждясват, също са ми ставали на петна от съдомиялната. Изтърквам с абразивното на гъбичка и веро и нищо им няма после.

# 1 055
И аз така, но майстор ножар ме научи, че като ги слагам в съдомиялната, развалям дръжката, иначе на качествената стомана няма какво да и стане. А като ти се счупи дръжката, файда от хубавия нож няма.

# 1 056
  • Бг-мама
Аз пък много си харесвам купонната бира и ще си я взема с кеф. Ако някой не я ще да свирка.

# 1 057
Това не е точно ръжда, макар че има същия цвят. Прибори, които не ръждясват, също са ми ставали на петна от съдомиялната. Изтърквам с абразивното на гъбичка и веро и нищо им няма после.

Аз го купих въпросното нещо предния път като го пускаха, то е с някакъв магнит вътре, уж да привлича ръждата и да не полепва по приборите, но понякога пак виждам от тези ръждиви петна, и то точно по един нож на Солинген, който е неръждаема стомана, демек не си върши работата нещото

# 1 058
  • София
 Не знам дали е коментирано за торбите за вакумиране. Добри ли са? Има ли отзиви?

# 1 059
  • София-Младост
Не знам дали е коментирано за торбите за вакумиране. Добри ли са? Има ли отзиви?
По спомен от мин. седмица някой попита и отговорът беше положителен.

# 1 060
Сутиените са с едни грозни дебели банели.
И така сврени в нашия магазин , че едвам ги открих .
Тези там градински неща с огромни дълги дръжки препречили пътя .
В нашият Лидл в момента е някакъв луд бардак.

# 1 061
В нашият Лидл в момента е някакъв луд бардак.
Скрит текст:
Ще ида да се поразпищоля да измеря нещо там, че да завършим картинката. Joy

# 1 062
Ходих за момичешки чорапки (с Мари от Аристокотките) и покрай това взех и една пазарска чанта - има някаква изолация отвътре, даже чип за количките за пазар и е по-голяма от чантата с изолация, която ползвам в момента. Взех две кутии сладолед - едната сложих в моята чанта, другата - в новата и докато ги занеса до фризер като един редови пешеходец, двете кутии бяха сходно студени.

Конти, за съжаление в нашия филиал по обяд бяха свършили тениските, за които питаш.

# 1 063
Благодаря, Фениксче! Аз нямам възможност да отида днес и май питането ми всъщност ще е безпредметно, щом така се разграбват. Smiley

# 1 064
Ами не знам дали навсякъде е така, но от тях имаше само етикета, а под него - от дамските потници. Те  (дамските) всъщност не са никак лоши, но си ги знаете, или поне повечето от четящите/пишещите тук.

Общи условия

Активация на акаунт