Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 584
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 065
В нашият Лидл в момента е някакъв луд бардак.
Скрит текст:
Ще ида да се поразпищоля да измеря нещо там, че да завършим картинката. Joy
Няма място хич - палети със стока . Стока стърчаща откъдето намериш.
Млека - и каквото се сетиш.

Да питам каква е разликата между двете разфасовки на едно пакетирано сирене - произведено в Гърция.
Засега към купувала само от малката опаковка 200 г . Днес взех тази от 400 - със зелени маслини .
Отзад не видях разлика в състава .

# 1 066
Оффф, тези от Лидл, няма ли най-накрая да си оправят скапания сайт. Вече яко започва да ми писва. И сутиени не намерих. И из магазина пак беше дроб сърма. Ми ядосана съм.

# 1 067
  • Козлодуй
Какво не му е наред на сайта? Simple Smile

# 1 068
От (поне) няколко седмици е изключително бавен на настолен компютър и не зарежда дълго време. След презареждане на страницата понякога тръгва, но понякога не ще...

# 1 069
  • Варна
Зависва, когато го разглеждаш с мозила и се налага през клик да опресняваш страницата, за да ти зареди изобщо. С хром верно сякаш няма тоя проблем, но е тъпо всичко да гледам с мозила, а за лидълския сайт да трябва да превключвам на хром.

# 1 070
От браузъра е, не е сайта

# 1 071
  • Варна
Е добре де, защо всички други сайтове ми вървят с мозила, а тоя не? Значи е комплексен проблемът и би трябвало да си оправят сайта да върви нормално с един от най-разпространените браузъри.

# 1 072
Карначетата пекох / три за проба / и мноого вода .
То ловджийските наденички пръскат . Но тук направи си се напълни грил тигана с течност
Ловешки са . На вкус ми харесват
Не обачам карначета - но тези са много добре откъм подправки . Таман за мен
Чери доматчетата са идеални .
И да похваля брашното за баница . Чудесно . Засега ми измества моя фаворит предишен.

# 1 073
Зависва, когато го разглеждаш с мозила и се налага през клик да опресняваш страницата, за да ти зареди изобщо. С хром верно сякаш няма тоя проблем, но е тъпо всичко да гледам с мозила, а за лидълския сайт да трябва да превключвам на хром.

При мен и с хрома е така. И само със сайта на Лидл. Тъй, че проблемът не е в браузъра.

# 1 074
От (поне) няколко седмици е изключително бавен на настолен компютър и не зарежда дълго време. След презареждане на страницата понякога тръгва, но понякога не ще...
Проблемът и при мене е същия, но само през лисицата, която основно позлзвам като браузер. С хрома и еджето (майкрософския) няма никакви проблеми.

# 1 075
Проблемът е в размер на изображенията - които явно товарят . Те зареждат трудно .

# 1 076
Скрит текст:
Проблемът и при мене е същия, но само през лисицата, която основно позлзвам като браузер. С хрома и еджето (майкрософския) няма никакви проблеми.

Сега ще изпробвам и ръбчето, да видя дали ще стане с него.

# 1 077
Някой пита за пъпешите - моят е чудесен . Сега го нарязах.
Съжалявам , че върнах едното . Утре ще си купя още / поне те са малки и влизат успешно в хладилника

# 1 078
  • Велико Търново
Вакуум торбите са мн хубави! По добри са от икейските, според мен!

# 1 079
Ако са малки може и да ми свършат работа . Имам едни огромни и така стоят

Общи условия

Активация на акаунт