Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 555
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 125
Соул точно се мъча да се сетя по каква рецепта ги правих, мисля че беше с крем с жълтъци, после ще потърся рецептата, че сега правя баница с тиквички, намерих чудесно приложение на лидълската извара.
Вчера правих отново сладкиш с вафличките, но този път използвах кисело мляко със сметана, и не стана добре, пусна доста вода киселото мляко и вафличките омекнаха.
Аз също ги харесвам заради деликатния им вкус и, че не са много сладки.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 12:55 от Lemy

# 1 126
Дами хайде сега с тези фенерчета драми. Имате на телефона фенерче Святкайте. Joy Виж един power bank по бих си взел. Хем зарежда и може да се святкате Joy два пъти по-дълго хем и ще може да говорите. Какво друго и трябва на жената.
netman71, за дами като мен с два леви крака, ходещи по изкорубени тротоари със съмнително улично осветление, използването на телефон за светлина е доста чупливоопасна авантюра. Smiley А на жената знаеш какво ѝ трябва: всичко и веднага. Joy

# 1 127
Здравейте, момичета! Видях, че темите за Лидл са много активни, затова ще питам тук. Имате ли проблем с приложението на Лидл за телефон след днешния ъпдейт? След като кликнах на бутона им за  ъпдейта, изобщо не ми се отваря и изписва, че приложението не е съвместимо с телефона ми, който наистина е на няколко годинки, но е 4Г и досега не съм имала проблеми.
И  при мен така се получи. Разгледах изискванията - иска поне Андроид 7. Моят е версия 6 и не мога да ползвам повече приложението, деинсталирах го. Живи и здрави да са им програмистите на Л., няма да си сменям телефона заради тях, я. Не е последен писък на модата, но ми върши идеална работа и е с метален корпус. Не съм на 15 години да си сменям всяка година телефона.
 А в сайта им пише, че поддържат даже и Андроид версия 5. Смешници!
Дописвам - току що са ми върнали отговор:
"Благодарим за Вашата обратна връзка. Тя ще бъде предадена към отговорните лица. За да използвате приложението версията на Android трябва да е най-малко 7."

# 1 128
За Лидл Плюс приложението ли става дума или само Лидл приложението (онова със списъка за пазаруване)?

# 1 129
За Лидл плюс се отнася.

# 1 130
  • София
Аз ъпдейтнах без проблем.

# 1 131
Аз ъпдейтнах без проблем.
А Андроидът коя версия е? Щото, ако сте прочели целия ми пост се вижда къде е проблема.

# 1 132
Някой ако ходи към магазина може ли да погледне лука мрежа от 5кг на коя фирма е.
Скрит текст:
Оглеждах кауфландския, но много влажен и развален ми изглеждаше. Дано да не е същия производител.
И от двете места не харесвам лука Sad

# 1 133
  • София
Съвместим е с моят,нямаше проблем.
Ползвам Асус,моделът е на повече от 4 г.Версията на Андроид не е ъодейтвана.

# 1 134
  • София
Дами .... Това не е случайно хрумване на някой програмист и не е редно да подскачаме ядосани 🙂 Нормално е да се стигне до време когато желаната функционалност на едно приложение ще стане несъвместима с това, което прекалено стара ОС може да предложи. И е логично, и е редно, и е обяснимо. Иначе някой може да поиска и на калкулатор да си го инсталира ...

# 1 135
И при нас нямаше сладоледено руло. Обаче взех от ориенталските сладоледи. Simple Smile
От понеделник хрупкавите италиански бисквити ще са на -50%, много сладка промоция.
Те и сега са -50 и ще са така до някой август беше.
SKK Много са хубави рулата и не е тип евтинджос. Плътна текстура и вкус, любим ми е капучиното.
И аз случайно взех капучино и много се хареса. Не знам същото ли е, имаше и някакви частици, като шоколод вътре хрупкави, вкусово ми допадна много рулото, а дори беше на промоция, като го взех. Пишеше, че е нов асортимент, но май е същото, вътре е на вълнички се редуват капучино и беличко, както и тези шоколодови частици, бе хубаво беше.
На мен любим ми е този на клечка отвън тъмен шоколад и отвътре тъмен (черен) ама рядко си намирам кутийка с него за вкъщи. Това дето със сушените плодове и нещо, като подложка на чийзкейк имаше също ми хареса и ценово и вкусово.

# 1 136
  • София
И аз случайно взех капучино и много се хареса. Не знам същото ли е, имаше и някакви частици, като шоколод вътре хрупкави, вкусово ми допадна много рулото, а дори беше на промоция, като го взех. Пишеше, че е нов асортимент, но май е същото, вътре е на вълнички се редуват капучино и беличко, както и тези шоколодови частици, бе хубаво беше.
Точно за него става дума, да 👍
Не знам защо ги водят нов продукт. Чак за лято 2019 не помня, но 2020 си ги имаше.
Може и просто маркетингова стратегия да е - и милиграм от някоя съставка да са променили, то де юре продуктът става нов, нищо че де факто е същия.

# 1 137
Кой е този сладолед чийзкейк, някой може ли да допълни Фанфанито?

Леми, я пусни и тази рецепта за баничките 🧐, имам извара, тиквички и кори. Мислех банички с месо да правя, а тиквичките нещо друго.

# 1 138
Някой ако ходи към магазина може ли да погледне лука мрежа от 5кг на коя фирма е.
Скрит текст:
Оглеждах кауфландския, но много влажен и развален ми изглеждаше. Дано да не е същия производител.
И от двете места не харесвам лука Sad

АГРО-БЕЛ 2001 ЕООД с. Брест
ама самия лук не го загледах, защото и да го гледам, нищо не му разбирам

# 1 139
Същия е като на К, ясно, да не съжалявам тогава.

Общи условия

Активация на акаунт