Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 555
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Mostly in my mind
Голям фен съм на маслените бисквити, но все още не съм пробвала никакви лидълски. Кои ще ми препоръчате?
Аз ползвам само едни, онези с 32 % масло, та тях препоръчвам.
Тези новите в тюркоазените кутии са разкошни. Чудесни за кафето и чая. Simple Smile

# 1 111
  • Варна
Какви са тези тюркоазени кутии, дайте една снимка да ги видим, иначе пада голямо гадаене в магазина.

# 1 112
Ние сме си на Банско и в ЛИДЛ Разлог днес взех едни Датски Бисквити в метална кутия, които са от утре. Тъй като много си отиват с интерьора ми бих искала няколко да събера ( бисквити не ям и минах набързо, че мъжа ми да не мрънка). Ще съм благодарна някой да ми щракне картинките отгоре 🤪🤪🤪 на жълто сините кутии
Видях тази, която ще приложа и една с косатка.
Хич не съм добре, ама правя доста коледни сладки и са ми удобни.
Скрит текст:

Не ги виждам в брошурата? От днес ли са?
Да от днес са Simple Smile

# 1 113
Намалените дъвки без захар били с аспартам. 🙄 Ми..мерси.

# 1 114
Бонибон, за маслените бисквити слагам линк към пост на Морена със снимки. Ще ги сложа и в скрит текст. Марчева имаше едни други снимки, но вече не се показват заради изтекъл хостинг. Ще ги потърся другаде и ще редактирам поста.

На Морена: https://bg-mam.ma/p/1339524/42982330. Кръгли, плътни, ронливи, големи, с много богат вкус. НЕ обичам маслени сладки по принцип, но в тези направо се влюбих.

Скрит текст:

След малко ще редактирам с тези на Марчева. Simple Smile

П. П. На Марчева са правоъгълни, с лек вкус, хрупкави и много подходящи за бисквитена торта. На снимката са от чужда брошура промоционално две опаковки заедно, но се продават по една нормално. Simple Smile

Скрит текст:

И в двата вида няма палмови мазнини. Вкусът и предназначението са доста различни, но ако си любител на масления вкус, и двата вида според мен ще ти харесат. Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 10:31 от Contempladora

# 1 115
  • Mostly in my mind
Аз моята кутия с бисквитите вчера я купих. Други 2 десена са кутиите. После ще снимам.

# 1 116
А тези метални кутии в момента предполагам са до изчерпване на количествата? Дали са същите като обичайната метална кутия, просто с весели летни картинки като за сезона?

# 1 117
  • Варна
Направихме си домашни дюнери с продукти от Лидл.
Питките тортиля са много хубави - мекички, не са жилави.
Пилешкия маринован кебап по мексикански от брошурата метнах на грил тигана и стана чудничко сочно месце.

# 1 118
Супер изглежда, изгладнях още веднъж. 😃 Какъв е сосът?

# 1 119
Киса ме подсети да питам за пилешкия кебап по марокански, как е, хареса ли ви?

# 1 120
Леми, ти какъв сладкиш прави с италианските кайсиеви вафлички? Не струват, защо е този ентусиазъм по тях. Левче трябва да им е редовната постоянна цена. Ако взема лидлско бутер тесто и кайсиево сладко, ще стане нещо 10-ина пъти по-добро. Единствен плюс е, че са деликатно сладки, не усмъртяващо. Та смятам да ги преработя някак, не мисля да се мъча да ги ям. И в този ред на мисли леко ме достраша да взема от сладоледите, които харесах, те пък сигурно ще горчат от сладост. Освен да ги смеся с вафличките. 😁

И да похваля металните сламки с лъжичка - фрапето влиза много добре с тях. 🥤😎 Само не трябва да се увличам да ги предъвквам, като пластмасовите, че зъболекарят ми ще стане твърде щастлив човек. 😁

# 1 121
  • Варна
Киса ме подсети да питам за пилешкия кебап по марокански, как е, хареса ли ви?

Аха, хареса ни. Месцето е сочно, не е люто както си мислех по цвета на маринатата.

Супер изглежда, изгладнях още веднъж. 😃 Какъв е сосът?

Кофичка кисело мляко, около 3 лъжици майонеза Кания дето е  в малко бурканче, чесън, два сварени картофа - всичко това врътнах в блендера.

# 1 122
Здравейте, момичета! Видях, че темите за Лидл са много активни, затова ще питам тук. Имате ли проблем с приложението на Лидл за телефон след днешния ъпдейт? След като кликнах на бутона им за  ъпдейта, изобщо не ми се отваря и изписва, че приложението не е съвместимо с телефона ми, който наистина е на няколко годинки, но е 4Г и досега не съм имала проблеми.

# 1 123
Някой ако ходи към магазина може ли да погледне лука мрежа от 5кг на коя фирма е.
Скрит текст:
Оглеждах кауфландския, но много влажен и развален ми изглеждаше. Дано да не е същия производител.

# 1 124
Дами хайде сега с тези фенерчета драми. Имате на телефона фенерче Святкайте. Joy Виж един power bank по бих си взел. Хем зарежда и може да се святкате Joy два пъти по-дълго хем и ще може да говорите. Какво друго и трябва на жената.

Общи условия

Активация на акаунт