Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 551
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 095
  • На изток от Ада
Дъвките са на касата при нас. Тези от промото. Взех мрежа аз, за майка ми, дано ни хареса, ако не ще я върна.
Един салам взех и един сок ябълка.
Търсих сладоледеното руло, ами няма, дори и етикет...

# 1 096
Соулче, от цялата работа разбрах, че жените на възраст трябва да имат малко повече месце, за да изглеждат по-добре в лицето.
В този ред на мисли, няма вече да се ядосвам на латино з******, който съм започнала да отвъртам 😄

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 08:56 от Lemy

# 1 097
Ами така си е. И май на всяка възраст. Smiley Затова Лидл да заредят още сладоледени рула и да не поставят под риск красотата ни. Relaxed

# 1 098
Оххх, ама онези ключодържатели-фенерчета, за които бях питала преди време, са голяма... недомислица. Трябва да си държиш пръста постоянно на копчето, за да свети. Имах преди един куп години такъв тип от левче и си светеше самичък след цъкване. Сега ще издирвам дамата, дето писа, че има такива от предни години, да я питам дали и нейните са така... Добре, че бяха евтинки, да не ме е яд много. Smiley
Не съм писала аз, но имам от преди няколко години, разочаровах се по същия начин тогава. Хеле пък ако трябва с това да си светя за да си отключа - никакъв шанс, аз толкова ръце нямам че да държа ключ, фенерче и там още каквото нося Grinning
Има едни запалки с подобно фенерче, те са много по-удобни като за в дамска чанта, ако и да не са закачени за ключовете (което за мен си е плюс де).

# 1 099
Аз бях с фенерчето. Писахме си с Конти, но се оказа, че моето е по-различно.
Скрит текст:

# 1 100
Влязох в приложението (обикновеното със списъка) преди малко да видя нещо за другата седмица. В списъка ми най-отгоре пише: "Цената е променена за продукт Закачалки" (на английски го пише). Тези от брошурата си стоят на 5 лева, което значи, че са променили другите, които са в секция "С пълна пара у дома!" (Няма ги в брошурата, само в сайта и приложението.) Сега пише цена 6.99 лева. Някой спомня ли си с каква бяха обявени първоначално?

# 1 101
Ами очевидно не всички имат проблем, обсъждали сме го и преди. Но за тези, при които не се зарежда коректно е адски неприятно и тъпо. Явно така ще си караме обаче.
Определено проблемът е в браузера по-конкретно лисицата. Сега съм на телефона, там обикновено гледам през хрома. Имам инсталирана лисица, и на третата страница същото като лаптопа. Не знам от какво е, но е меко казано досадно и не допринася за увеличаване на клиентите и покупките.

# 1 102
  • Sofia
Относно проблемите със сайта на Лидл, с Мозила съм от много време, а порблемите (като описаните по-горе) са от едно време насам, преди (не мога да кажа точно, но са няколко месеца) си беше добре.
Категорично нямам такава необходимост да го ползвам, та да отварям друг браузър. Приложението на телефона ми върши работа, особено със списъка, какъвто на сайта от лаптопа/PC няма.

# 1 103
  • Велико Търново
Хубави ли са сладоледени те рула? На мен все са ми изглеждали като ефтинджос сладоледен шприц... Или ги асоциира с кофти вкус на сладолед... Нз
Много ми хареса белия тункван сладолед на клечка с ягода, всъщност дори и сладоледа от 19ст ми хареса днес, така че май не съм адекватна вкусово, а просто лакома Simple Smile
Мисля другата седмица да си купя поредната ютия, този път без кабел Simple Smile ако я взема, ще ми бъде четвъртата в нас. Иначе казано, ще имам по-голям брой ютии, отколкото тенджери и тави взети заедно ( имам 1 тава, 1 тенджера и тавите от печката)... Неее, изобщо не обичам изгладени дрехи, да гладя и да усещам изгладени материи Simple Smile
За съжаление, все още си чакам дъска за гладене като хората, лидл не ми я дават Simple Smile

# 1 104
  • Пловдив
И при нас нямаше сладоледено руло. Обаче взех от ориенталските сладоледи. Simple Smile
От понеделник хрупкавите италиански бисквити ще са на -50%, много сладка промоция.

# 1 105
  • София
И при нас нямаше сладоледено руло. Обаче взех от ориенталските сладоледи. Simple Smile
От понеделник хрупкавите италиански бисквити ще са на -50%, много сладка промоция.
Те и сега са -50 и ще са така до някой август беше.
SKK Много са хубави рулата и не е тип евтинджос. Плътна текстура и вкус, любим ми е капучиното.

# 1 106
  • Велико Търново
Добро утро, ще пробвам тогава Simple Smile едва се навих, щом става дума за сладолед!

# 1 107
Аз купих манго и направих сладолед,с лидълска сметана и кондензирано мляко,също от Лидл.Стана супер!
Би ли споделила рецептата за сладоледа?

Голям фен съм на маслените бисквити, но все още не съм пробвала никакви лидълски. Кои ще ми препоръчате?

# 1 108
  • Mostly in my mind
Аз пък още си търся сладоледа с макадамия, но при нас така и го няма или бързо свърши.

# 1 109
  • Sofia
Голям фен съм на маслените бисквити, но все още не съм пробвала никакви лидълски. Кои ще ми препоръчате?
  Аз ползвам само едни, онези с 32 % масло, та тях препоръчвам.

Аз със замразеното манго правя "сладолед". Simple Smile  С лидълските фунуийки и шоколадов сос (та даже и бурканчето е от техните каперси Simple Smile ) . От мен си е дългият п-р, който така му отива! Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 08:59 от Morena

Общи условия

Активация на акаунт