Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 507
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 335
От кухненските пътечки имаше останала една-единствена при нас, от шаренките. Така че няма как да съм полезна, въпреки че имах желание... Успех на Лалка в търсенето Simple Smile

Bradata, благодаря, че опита. Flowers Hibiscus
Днес в Лидл на Овча купел имаше доста, но не ги “рових”, реших че си намерила. Ако искаш пиши на ЛС и утре пак ще видя и ще се чуем да взема

# 1 336
Аз имам само за пастата.

# 1 337
  • София
И аз имам само сиренето за утре и браунито от скреча. Попълвах скоро анкета, ама нищо друго нямам.

# 1 338
  • Sofia
О, видях ги пътечките, имаше 7-8 броя от един вид - доста шарена.

# 1 339
В 3 филиала проверих - пътеки колкото искаш, препълнено, но от тази с кафето - не.

Лидлски сладолед не мога да си харесам в последно време. Може би черния и британския ванилов само..доскуча ми. Но пък сладоледените бонбони са им разкошни, разтапят ми се направо към сърцето. 😊

# 1 340
Ако някой иска сиренето, а няма купон, да ми пише л.с.( извън обсега на Л. съм)

# 1 341
Аз. 🙂 То на каква цена излиза всъщност?

# 1 342
Пиша ти л.с.

# 1 343
И аз давам купон за сирене. Ние вземаме от производител.

# 1 344
Кои са тези сладоледени бонбони? Не съм виждала такива, то и фунийки не виждам, изобщо..
Щом се разтопяват към сърцето, ще ходя да ги търся, ама не знам къде да гледам и как изглеждат.

# 1 345
Соул,черният шоколад ли имаш предвид?Горчи ли ?

# 1 346
Да, черният шоколад. На мен не ми горчи въобще. Обаче и друг да каже, че то е въпрос на лично усещане. Повечето сладоледи ги усещам гадно сладки, сигурно от тези ГФСиропи, с които ги блъскат.

За сладоледените бонбони - това е съвсем друго нещо. Едните са ментовите от британската седмица, мисля, че сега ги няма. Другите са 2 вида от Делукс, не съм обръщала внимание има ли ги още, аз по Великден ги купувах. Отворих кутийката с ягода и лимон, а другите нещо шоколадово беше...разкошни. Виждаха ми се доста скъпи (на кг), е, имало е защо.

# 1 347
  • Sofia
Аз сладоледени бонбони съм взимала само от английска седмица, ей тези, и сме бeзвъзвратно влюбени от първата бонбона. Кефи ме и кутията с чекмедженцата... Simple Smile Заредих доволно... уж,та ако ги пуснат пак...

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 09:03 от Morena

# 1 348
Мерси,Соул,като за моя вкус звучи 🤩

# 1 349
Благодаря, май съм виждала тези бонбони, но ...или ми са се видели скъпи, или нещо не съм била наред да ги отмина. Може и студено да е било, иначе всичко сладоледено и студено пробвам в жегите.
Ще си взема, стига да ги намеря, поне ще ги потърся.

Общи условия

Активация на акаунт