Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 517
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Килимче с кафе има в Лидл Люлин 2.

# 1 321
  • Варна
А така, значи не за всички е еднакво, мен ме залъгват само с тази салата от сирене, която реално си е просто сирене. Възмутена съм значи

# 1 322
  • Бургас / UK
Купих си клинче и мляко с ориз 😊 В Този Лидл в Харманли винаги има от това , което търся, стоят си и доста неща от минали промоции.Представям си, ако си бях в Бургас , сигурно нищо нямаше да намирам…

# 1 323
Анкета не съм попълвала и купон нямам.
Аз свикнах да пазарувам за няколко дена-седмица напред и обикновено не влизам за едно-две неща.
Сиренето което беше на промоция миналата седмица ХХЛ на Родна стряха много ми хареса. Чудя се дали ще е останало и тази седмица да си взема още една кутия.
Това което е с купон от утре дали ще е същото, онова също беше на Ведраре.🤔

# 1 324
Накупих си скирела,извара ,паприка у павлаци ,скаморци доволно.А отидох за сладолед,но го забравих.
Тези тениски изобщо не ми харесаха,клинове имаше бол.

# 1 325
Аз така и не ги намерих паприката у павлаци, при нас.

# 1 326
Може ли снимка на състава на скир натурален - ако такъв си купила . Благодаря .
Едно манго замразих уж за сладолед - може да пробвам днес

# 1 327
Днес пак имахме дружно четене на условията на купона за Самърсби с един от служителите. Четем и се питаме сега какво значи 3 опаковки от вид. Как да е, взех 9 бр  'щото толкова пише, че е максимума.

# 1 328
  • София
Това което е с купон от утре дали ще е същото, онова също беше на Ведраре.🤔

Същото е, да. Това му е класическата опаковка без xxl бонуса.

# 1 329
  • Бургас
Може ли снимка на състава на скир натурален...
Скрит текст:

От кухненските пътечки имаше останала една-единствена при нас, от шаренките. Така че няма как да съм полезна, въпреки че имах желание... Успех на Лалка в търсенето Simple Smile

# 1 330
Ох да се изкажа неподготвена:
- кои са кухненските постелки - редактирам се, видях ги в брошурата и реших, че и на мен ми трябва Smile
- аз купих днес гофретник - заради сменяемите плочи. Малката да си прави сама хамбургер. Но сега е решила, чее иска и гофрети. Има ли рецепти споделяни в групата?
- късно се сетих че искам прахосмукачката. За нея имате ли отзиви? В нашият Лидл вече я няма и мисля да я поръчам да я изтеглят отнякъде ако я има.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 20:25 от sevgito

# 1 331
Благодаря Брадата .
Добър състав - само с тези намалени мазнини не е ок.
Но сравнен с плодовият е идеален .
Сиренето от купона ме интересува дали е хубаво. Каква е редовната му цена

# 1 332
Имате ли вече персонализирани купони на които в горен ляв ъгъл пише 'Избрано за теб'?
Те би трябвало да са на база какъв тип продукти купуваме често

# 1 333
  • Стара Загора
От кухненските пътечки имаше останала една-единствена при нас, от шаренките. Така че няма как да съм полезна, въпреки че имах желание... Успех на Лалка в търсенето Simple Smile

Bradata, благодаря, че опита. Flowers Hibiscus

# 1 334
Само сиренето и нищо повече нямам . Освен скреча ми за брауни - което май пак ще пропусна

Общи условия

Активация на акаунт