Лидл 153 - Юлска жежка

• 112 244
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 15
Тънки, дебели, това са най- удобните гащи за мен !

# 16
За мен- нищо.

# 17
Добро утро и благодаря за темата!
Преместих се на новата седянка,пия си кафето и отивам да разглеждам новата брошура!

# 18
И аз чакам късите гащи. Дано да има S номера, ще трябва да ходя рано, рано в понеделник.

# 19
  • София
За последно преди около 4 години успях да стигна до мъжки къси дънкови панталонки и бяха много сполучливи. То вече и номера не помня ... 34-36 на 50-52 ли отговаряше?
Три сезона изкараха, а тези от Уайкики ги протривам за един, че и на по-високи цени.

# 20
  • София
Късите гащи са страхотни.Аз имам едни от миналата година и са много удобни.
Мда, и аз ще ги уважа. Щерката също може би - тук вече зависи дали ще хареса цвят, че е малко претенция.

# 21
Тези са от другия тип къси гащи. Аз ще ги пропусна.

# 22
  • Пловдив
Мерси за темата!

Ама кво взеха да ги повтарят? На първа стр.зеле по 0,49лв...на втората също Rolling Eyes

Аз от скреча имах кухн.ролка с намаление, от тия по 2бр.върте и си го ползвах, понеже и без това такива си купувам.
Пускат пил.сърца, ама замразени...м не.
Био масло май ще взема.

# 23
  • София
Благодаря за темата!
Отивам да гледам брошурата!

# 24
  • София
Сицилия казвате, аййй, интересно.
Пия кафе, отварям да прелистя и аз.

# 25
  • София
Пъпешът от другата седмица ми е най-любимия, мога цяло лято само това да ям. Онзи кръглия, водния го мразя много, а този канталуп беше мега гаден.
За мен - джапанки за децата и някой и друг къс гаЩ за мен. Simple Smile

# 26
Брадичке, понеже ми е лятно вече настроението, за въпросчето в темата ми хрумна следното “ Кои летни продукти - за градината, за плаж и почивката харесвате в Лидл или ви липсват и искате да се предлагат?”
Та по повод късите лидълски панталонки да споделя, но за детските- тази пролет взех едни от момичешките жълти памучни (побрах се в най-големия размер, малко като клинче са ми) и е много приятна материя за горещините, някъде към 8 лв им беше цената.
За градината (в моя случай тераса), да споделя, че от лидълските семенца метличината вече цъфти, различни цветове се уцелиха в засятите семенца (розово, тъмно и светло синьо), джинджифилът, който засадих от лидълско коренче почна да никне.
Най-накрая пробвах и помпата на разпенващия се сапун, който лимитирано предлагаха, с друг разреден доста лидълски сапун - Конти май питаше преди време дали сме пробвали, става чудесна пяна пак, но е добре доста да е течен сапунът, повечко вода добавяйте.
Пожелавам да ви е слънчево и ведро юлско настроението, имайте един прекрасен, пълен с хубави емоции месец и бъдете здрави 🍀!

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 11:08 от fenyx

# 27
За последно преди около 4 години успях да стигна до мъжки къси дънкови панталонки и бяха много сполучливи. То вече и номера не помня ... 34-36 на 50-52 ли отговаряше?
Тъй като размерите вече не са това, което бяха... и всеки си шие по собствено усмотрение, тези мъжки размери са талията в инчове. (Например умножаваш 36 по 2,54 см.) Ако имаш как да си измериш талията, горе-долу е добър ориентир, но все пак имай предвид и пропорциите си, т.е. и ханшът какъв е. При тези споменати от теб номера обаче, предполагам, че си слаб и строен и е достатъчно да знаеш талията.

# 28
  • София
да сте виждали останали някъде в София от парните четки, който бяха от 21 юни? Бяхме на море и чак сега стигам до лидъл, дано има останали някъде

# 29
Ма, може ли още преди 8 сутринта да изкупите аромадифузерите Sad

Общи условия

Активация на акаунт