Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 203
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 30
Лъки,на Битоля ходила ли си за гащи?Много имаше от всички видове ,.
Не са хубави тия сутиени като предишните ми,след няколко пранета ще се огънат чашките ми се струва.

# 31
Здравейте!
 Голям сбирщайн пак брошурата. Не харесах нищо конкретно.

# 32
  • Варна
Някой купи ли си вече въртящата четка? А тества ли я Joy Доста ѝ се чудя, но...
Следващата седмица ще си взема миди по несебърски, много ги харесвам. И разни неща от ретро-седмицата харесах, предимно сладки. Тениски и потници отново почват от С моделите, които ми харесаха, изобщо... Голяма дискриминация относно малките размери.

# 33
  • софия
Някой купи ли си вече въртящата четка? А тества ли я Joy Доста ѝ се чудя, но...
Имам от предходно пускане. Ползвам я, когато се сетя. Накрайникът с дунапрен бързо се спихна. Не знам какво друго да кажа за нея.

# 34
  • Варна
С благодарност за темата и брошурата изпих кафето и аз.
Сицилианската седмица е интересна, досега май или не е имало, или не съм внимавала Flushed Все още не съм конкретизирала нещо, ще гледам по-задълбочено.

# 35
  • София
Интересна брошура- сицилианска и ретро. На първо четене-харесах си сладкото от цитрусови плодове.

# 36
Яко се охарчих тази сутрин. Дрехите са уголемени, бройките - оскъдни.

За другата седмица всичко лимоново много ме блазни. Дали ще горчат цитрусовите сладка, тези от британската седмица горчаха ужасно. 🤔

# 37
Миналата година май по това време имаше много хубави летни памучни пижами с къси панталони и горнища с през рамки, от памучен плат, не от трико. Едната седмица имаше с био памук, следващата с обикновен. Дано да се сетят пак да пуснат.

# 38
  • София
Снощи добре ми се получи с тортата Гараш😂 пълно беше с кутийки с 30 процента и отделно намалението от офертите - крайна цена към 1,80😀

# 39
Миналата година май по това време имаше много хубави летни памучни пижами с къси панталони и горнища с през рамки, от памучен плат, не от трико. Едната седмица имаше с био памук, следващата с обикновен. Дано да се сетят пак да пуснат.
Ако ги пуснат, моля те дай знак в темата. Пижамоманията ми в момента взе връх над шоколадовата пристрастеност. Grin

# 40
Ако ги пуснат, моля те дай знак в темата. Пижамоманията ми в момента взе връх над шоколадовата пристрастеност. Grin
Ще пиша, ако случайно се появят. Бяха с един плат и двете части. Определено са многофункционални - освен за спане са идеална къщна дрешка в жегата, а едната си я ползвам и на вън - няма етикет "Пижама" на нея 😀. Ето десенът ѝ:

# 41
  • София
При тези споменати от теб номера обаче, предполагам, че си слаб и строен и е достатъчно да знаеш талията.
Минало бешело, но благодаря 😅
По петъчния бонус купон за шоколади има развитие - 200 грамовите JDGross ще са, с лешникова или какаов крем и 40% надолу.

# 42
Конти, аз миналата година бях на пижамена тематика😁 но в Теранова. Тази година няма нищо интересно.
При нас гащя и потници колкото искаш, интерес към тях - не, само един мъж си налагаше гащите отпред да ги мери, но не беше уфатен, та не го загледах. 😏
Взех авокадо на 4 лв, кайсии, кралски печурки, тениска за мм и от дългите потници за мен. До сега не съм взимала бельо от Лидъл, та ще го видя.
Ходих и до Пепко, но нищо не харесах.

# 43
Тюх, забравих за Пепковите гащи от днес.
Аз купих бисквити Мария, заквасена сметана и от другата за разбиване. Сега остава да ми кажете кое крема сирене е хубаво за чийзкейк.

# 44
Леми, как така не хареса нищо в Пепко...аз взех бельо и бански - на половина на лидлските цени. 😊

Общи условия

Активация на акаунт