Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 561
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Бургас / UK
И аз нямам проблем като влизам в сайта през Хрома
Благодаря за новата брошура! Ще тичкам за клин в понеделник,дано намеря цвят и номер...

# 1 081
И аз искам клин.. ще трябва пак да отварям магазина. За тази цена обаче си заслужава разходката.

# 1 082
  • Бургас / UK
И аз искам клин.. ще трябва пак да отварям магазина. За тази цена обаче си заслужава разходката.
Не е само цената.Имам техен клин от 2-3 години,много ми е удобен,еластичен е,абе супер съм доволна от него.Надявам се тези да са същите,поне такива изглеждат на снимката,и да успея да се вредя за черен ,че другите цветове нещо не са ми на сърце...

# 1 083
  • Перник
Не е само цената.Имам техен клин от 2-3 години,много ми е удобен,еластичен е,абе супер съм доволна от него.Надявам се тези да са същите,поне такива изглеждат на снимката,и да успея да се вредя за черен ,че другите цветове нещо не са ми на сърце...

За цената си техните клинове са перфектни. Имам 3 - единият е на 2 години вече и понеже миналата година му сложих някакво неголямо, но отказващо да се изпере петно, си го ползвам само за тренировки вкъщи. Сутринта му се вгледах - ами не е мръднал - еластичност, цвят, идеален си е. Вторият - 7/8 в преливащите винено-лилави нюанси ми е от пролетта. Бягам с него, но не и напоследък в жегите, че е по-плътна материята. И последният, който всъщност ми е любим, е дълъг черен с мъхесто отвътре. Идеален за бягане в студ. Ако мога да посоча недостатъци - липсата на връзка (широчки са ми на талията, но това си е мой дефект - всичко му е широко там, ако ми става иначе) и миниатюрното джобче, но да не ставаме нахални все пак Wink

# 1 084
Аз пък много си харесвам купонната бира и ще си я взема с кеф. Ако някой не я ще да свирка.
С удоволствие ще ти дам и моя купон

# 1 085
Да похваля замразената скумрия XXL от тази седмица, страхотна, все едно е уловена преди 1 седмица, преди съм вземала и охладена никога не е била толкова прясна колкото тази.

# 1 086
  • Козлодуй
Какво не му е наред на сайта? Simple Smile
От (поне) няколко седмици е изключително бавен на настолен компютър и не зарежда дълго време. След презареждане на страницата понякога тръгва, но понякога не ще...
При мен си върви Simple Smile Не съм забелязала такова нещо Simple Smile

# 1 087
  • Варна
Ами очевидно не всички имат проблем, обсъждали сме го и преди. Но за тези, при които не се зарежда коректно е адски неприятно и тъпо. Явно така ще си караме обаче.

# 1 088
И аз взех от вакуумните торби, утре ще ги пробвам.

# 1 089
Сутиените не ми харесаха, а на кутиите са някакви възрастни жени, не знам каква е тази политика, но мен ме отблъсква, хем не съм в първа младост 🙄
Скрит текст:

Мрежите за врати също не ми харесаха, не са като моите старите.
Италианските хрупкави вафлички още от днес бяха намалени на 1.24лв
Скрит текст:

# 1 090
И вчера бяха на тая цена вафличките. До понеделник, когато са обявени в брошурата, няма да ги има

# 1 091
И аз мисля, че до понеделник няма да ги има, освен ако не направят някоя нова голяма доставка.

# 1 092
Вафлите и там доста неща са намалени от 12 юли до  август. Вафлите са от тях .
Просто ги врат в брошурите . Вместо да направят отделна с тези намалението в този период .
Което ще рече че е съзнателно за да се обърка клиента .
Особено за такива като мен - дето трябва постоянно да слагат и свалят очила и да четат.
Без очила не виждам нищо отблизо. Но не става да стоя постоянно с тях .

# 1 093
Да, добра заигравка има с датите, тренират ни на наблюдателност.

За сутиените, а и не само - има модели, за които слагат по-възрастни манекени и моделите определено са за по-зрели клиенти. Както има рокли, примерно, които са тийнейджърски или пък за доста по-напреднала възраст. Макар че майка ми не би харесала тези сутиени също, а пък за млада жена съвсем не е голям шансът. Все ще се намерят клиенти, но не очаквам бой. Simple Smile

# 1 094
Оххх, ама онези ключодържатели-фенерчета, за които бях питала преди време, са голяма... недомислица. Трябва да си държиш пръста постоянно на копчето, за да свети. Имах преди един куп години такъв тип от левче и си светеше самичък след цъкване. Сега ще издирвам дамата, дето писа, че има такива от предни години, да я питам дали и нейните са така... Добре, че бяха евтинки, да не ме е яд много. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт