Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 546
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Виненият оцет "родна стряха" беше хвален, нали? В него има гъба или образува такава след определено време?
Нямам гъба и не ми е образувал гъба досега. И утайка няма. Поне второ шише ползвам, може и трето. За мен е напълно ОК
Ако държите на гъбата - Биоглед на Naberini съм ползвал с гъба. Био е, ябълков е и пъти, пъти по скъп.

# 1 156
Виненият оцет "родна стряха" беше хвален, нали? В него има гъба или образува такава след определено време?
Аз го харесвам, но до сега гъба не се е получавала. Поне при мен, от 3-4 шишета.

# 1 157
Здравейте, момичета от София! виждали ли сте в някой магазин останали лютите чушлета в саксия? В Слатина и на Ботевградско няма.

# 1 158
Да похваля Skyr ванилия, другите плодовите не ми допаднаха, не върви с изварения вкус, и чистия ми е много тебеширен, но ванилията е тамън, утре пак ще ходя за още ако е останал Ice Cream

От новата брошура си хареса LЕD лампата. Обаче се чудя, тия 8 W дали ще са достатъчни за да осветява?
Това се равнява на 60 вата стари пари, съвсем нормално стайно осветление.

# 1 159
За правоъгълните маслени бисквити- не съм много сигурна, но май бяха два вида- жълти и сини.
Mariat,  "гъба" ми се е получавала  в ябълковия оцет на Родна стряха.( винен не използвам от отдавна)

# 1 160
  • София/Испания
Аз купих манго и направих сладолед,с лидълска сметана и кондензирано мляко,също от Лидл.Стана супер!
Би ли споделила рецептата за сладоледа?

Голям фен съм на маслените бисквити, но все още не съм пробвала никакви лидълски. Кои ще ми препоръчате?
Скрит текст:
Около 250-300гр манго смилам в чопъра на пюре,към него добавям 170-200гр подсладено кондензирано мляко.Разбърквам добре.Отделно разбивам добре охладената сметана/200гр,когато се сгъсти достатъчно,смесвам с плодовата смес ,със силиконова бъркалка и слагам в кутия и замразявам.
Сметаната е 30% ОТ Лидл.

# 1 161
От новата брошура си хареса LЕD лампата. Обаче се чудя, тия 8 W дали ще са достатъчни за да осветява?
До сега кое ви е било достатъчно? Това са 800 лумена неутрална светлина т.е. еквивалент на една стара крушка от 60 вата или 9вата ЛЕД. Понеже светлината е неутрална, а не топла ще е по-бяла.

# 1 162
Благодаря, Денил. Явно съм нацелила марката, но не и вида оцет, който беше обсъждан. Ще купя за проба ябълков оцет.

# 1 163
  • София
Наси, снимай ги, ако можеш, тези за около 2 лева. Мен Марчева ме открехна за тези последните. Напълно е възможно да има и други: асортиментът е богат, често сменят опаковки...
Да, Конти,  точно така, тези които снимах и показах от 200 г правоъгълните са с добър състав, нямат палмово масло,  абсолютно сигурна съм, за съжаление изтрих снимката, а в момента нямам, за да ги снимам отново.

# 1 164
  • София
Има някакъв проблем явно с последния ъпдейт. Пазарувах днес, имам активирани купони, картата е отчетена (имам и дигитална бележка, и скреч карта), но не е отразило намаление с купоните. Писах им и ми пратиха ваучер, работели по отстраняването на проблема.

# 1 165
Помня, че беше на родна стряха, но май ябълковият. На мен ми се е образувала гъбка и на розовия балсамов, накрая преди да свърши, явно доста съм го бавила, че ползвам няколко вида. Изхвърлих шишето, не мога сега да се занимавам с ферментации, ваканционно ми е.

# 1 166
Марчева, аз снимах моите днес и качих снимка. Ще се огледам в магазина дали има подобни с по-лош състав и ще докладвам. Simple Smile

# 1 167
Какво ще я правите гъбата?

# 1 168
На мен ми се беше образувала гъба от един ябълков био оцет на Веда, от Лидъл.
Иначе аз миналата година си направих домашен от круши.

# 1 169
Ябълков на Веда и при мен беше хванал гъба, дори не беше био май.

Общи условия

Активация на акаунт