Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 546
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 215
Чудя се на освежителите за гардероб от утре. Ако някой е използвал, ще помоля да ме ориентира:
1) Дали имат отблъскващо молците действие?
2) Дали е приятен ароматът; дълго време ли миришат; какво е дървото?
3) Дали са добре "изгладени" или имат грапавини и стърчащи тресчици? (Напоследък почти всичко дървено, което купуваме за дома, се налага да се минава с шкурка допълнително и ми писна...)
4) Изобщо струват ли си или да спестя парите за сладолед? Smiley

Благодаря предварително! Simple Smile

# 1 216
Вчера ходих до Лидл, заради намаленията. Имаше доста прилични блузки по 7 лв, но аз напоследък накупих дрехи и не взех. Надявах се да има материали за рисуване, но нямаше. Взех си тази лампа за 15 лв (не помня кога се е предлагала на редовна цена):

Извинявай, тази лампа единична бройка намалена ли е била или нещо общо намаление на продукта и къде я взе. Тук у нас вечер някакви малки мушички външни влизат, като е пусната лапмпа и искам да взема, ако я има някъде. Нямам Лидл съвсем наблизо, ама ще се метна в София, ако е някъде наблизо все пак.

# 1 217
  • Sofia
След като Фенкис писа за лютите чушки в саксия отидох и аз да видя, нямаше вчера, по-рано били свършили, да пробвам утре. И днес ходих - не докарали... Ми аман от мижавите количества, които зареждат... като не мога да се класирам сутрин през седмицата... пък и с това неадекватно работно време от 8ч. чак, лятото...
   Сетих се нещо да питам, ако има гледали люти чушки... Като ще си късам от саксията, нови излизат ли, или я приключвам бързо, бързо...

# 1 218
  • Бургас / UK
Морена, излизат нови чушленца.Имаме такива в саксия и пускат постоянно.

Ето и едно бебе чушка

# 1 219
Morena, ако знаех че са така проблематични при вас тези чушлета, щях да ти взема една саксийка. Не купих, защото си гледам на терасата- сорт шипки, както и едни шарени, които тази година по-късно засях и са още млади растения.
Поне от няколко години гледам и не е единична реколта на сезон, но може да зависи от сорта, лидълските какви са - не знам, моите са от семена и от друго място захванати и от терасното производство вземам семе за следващата година. Видях вчера само, че в саксийката бяха три вида (сорта) стръкчета. Днес няма да имам ходене към магазина пак, дано някой пише за наличност във филиал, близък до твоя.

# 1 220
Аз си бях взела преди година или две чушлета, даже тук се хвалех, ама бързо ги уморих нещо.
Иначе си късаш и дори си бяха лютички, нищо им нямаше , растяха си нови и зрееха, ама ходих на море тогава или къде беше и се приключи, искат си гледане и водичка си мисля. Моите не оцеляха, а много им се радвах.

# 1 221
  • до най-прекрасния мъж
Някой питаше за дървените освежители за гардероб. Имам от кръглите, които се поставят на закачалката. За мен са много добри, дървото е добре обработено. Обаче, не миришат толкова, че чак да се усеща в гардероба. По-скоро пазят от молци, защото са от кедрово дърво. За това са перфектни, хем не е химия, хем ги прогонва. Сложила съм и в шкафа с провизиите, че бях навъдила от нещо забравено. Вече нямам изобщо, близо 2-3 години. Пише, че ако ароматът намалее, се притърква с шкурка и пак се появява. Тоест, доста дълго можеш да ги ползваш. Както и можеш да капеш по тях етерично масло, ако искаш.

# 1 222
Лампите против комари бяха два броя и бяха в кошовете с намалени неща. Може под дрехите да е имало още.

# 1 223
  • Sofia
Благодаря ви, момичета!  
Феникс, миналото лято ги гледах в лидл-а и си стояха там безинтересни, ама май беше по-късно лятото. Сега за пръв път пускат,  ама изобщо не им схващам логигата с количествата... И това дето обявяват нещо за 16-18.07. като чушките в случая - некоректно е, щото ето днес вече не зареждат.  Ама и на служителите много им нямам вяра, че не стои нещо в склада забравено... Ако не идеш в първите един-два дни на дадена промоция... и то първата половина на деня... ми гадно и унизително е...
Фани, като те чета, май ще отложа закупуването за след почивката...

# 1 224
Протеиновите сладолед с какъв подсладител са ?
И срещат ли се в Лидл шоколади и т.н. подсладени с ксилитол или еритритол
 Скирът се оказа с аспартам
Не виждам каква е логиката нещо обявено там за полезно и т.н. да е с подобен подсладител
и модифицирано нишесте

# 1 225
Не виждам каква е логиката нещо обявено там за полезно и т.н. да е с подобен подсладител
и модифицирано нишесте
За подсладителя съм съгласна.
Но какво му е, според теб, на модифицираното нишесте? И знаеш ли изобщо какво означава или как се получава?

# 1 226
Някой питаше за дървените освежители за гардероб...
Благодаря ти, blue.angel! Hug Точно каквото ми трябва значи. Simple Smile Отивам утре на бой рано сутринта. Grin

# 1 227
Фани, една такава лампа от 19 лв. съм приготвила да я връщам. Дали сме й последен шанс в една по-малка стаичка да улови мухите. Ако не успее, заминава обратно в магазина и ако искаш да я тестваш на твоите мухи, вероятно ще я намериш на -30%.

От сладоледа солен карамел този на клечка, намален в момента, ли е най-доброто в Лидл?

Саня, виж десертчетата на FitSpo, вече са постоянен асортимент. Сред тях имаше без захар. Иначе по другите вериги е пълно с такива продукти. Писах на Лидл да помислят по въпроса, пък дано доживеем. 😬

# 1 228
Сладоледа не е солен карамел определено. По-скоро фъстъчено карамелен . Лек вкус на карамел.
На мен ми харесва - но не бих го причислила към Солен карамел .
Другите в кутии - не са моето .
Засега си оставам плътен фен на един прост сладолед във вафлена кофичка . Дето не ме кара да пия литър вода
  Купих този с мента и зелен чай . Нали си сложих очилата у дома и не съм очарована от състав . Глюкозо фруктозен сироп - обезмаслено мляко и пак нишесте.
В този на клечка състава е по- добър.
Където видя модифицирано нишесте и избягвам да купувам . ГФС пък хептен.
Сега съм помолила да проверят скира в Англия дали също е с аспратам и тн. / За плодов иде реч /
  Абсолютно съм против продукти с подобен състав да се кичат със Здравословни и т.н.

# 1 229
Фани, една такава лампа от 19 лв. съм приготвила да я връщам. Дали сме й последен шанс в една по-малка стаичка да улови мухите. Ако не успее, заминава обратно в магазина и ако искаш да я тестваш на твоите мухи, вероятно ще я намериш на -30%.

Изцяло подкрепям.
Имам я втора година, но никаква работа не ми е свършила.

Общи условия

Активация на акаунт