Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 519
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Велико Търново
Навих те ме и мен!
Дано утре през нощта ги пуснат с новата английска брошура Simple Smile

# 1 351
Иначе ментовите са тези от снимката. Като Афтър ейт (на вкус), но сладоледени. Претенциозни са..в смисъл, че винаги мога да имам класическите където поискам, за сладоледените трябват специални условия. Затова не взех количество от ментовите. Но тези на Делукс са безалтернативни, не знам да имат несладоледен аналог.

# 1 352
  • Sofia
... Дано утре през нощта ги пуснат с новата английска брошура Simple Smile

Забравих да кажа за тенджерата от 16.99лв, погледнах я и ми се видя много лека, което не ми харесва на мен.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 23:56 от Morena

# 1 353
Сиренцето с купон за 21.07. не е от персонализираните. Би трябвало всички с Лидл Плюс да го имаме. Втора или трета (?) поредна седмица имаме такъв купон, който важи само един ден седмично и в точно определен такъв (в сряда). Миналата седмица беше сладоледеното руло. Неприятно е обаче, че текущият важи от 9:30 ч. сутринта нататък... (Не помня как беше за рулото.) То бива happy hour, бива, ама чак пък толкова не бива. Simple Smile

# 1 354
Морена, точно такова инфо ми трябваше. Лекотата и аз я забелазах в магазина, но реших да питам тук, ако някой си я е купил от предно зареждане.

# 1 355
Сиренцето с купон за 21.07. не е от персонализираните. Би трябвало всички с Лидл Плюс да го имаме. Втора или трета (?) поредна седмица имаме такъв купон, който важи само един ден седмично и в точно определен такъв (в сряда). Миналата седмица беше сладоледеното руло. Неприятно е обаче, че текущият важи от 9:30 ч. сутринта нататък... (Не помня как беше за рулото.) То бива happy hour, бива, ама чак пък толкова не бива. Simple Smile
И предишните сигурно са били така, защото помня, че купонът за водата от преди 2 седмици важеше от 9:30, а пък аз пазарувах още в 8 сутринта.

# 1 356
Колко му е редовната цена на това сирене, заслужава ли си да се отскочи в работно време за него Laughing

# 1 357
  • Sofia
Много дребнаво това от 9.30 до 20.30ч. - поне четящите тук да не се минат.
Та аз иначе не му знам цента на сиренето и след 10ина мин. ще мога да я видя...евентуално.

# 1 358
След 10 Мин ще бъде отключен купона. Пише 35% намаление...
Вчера в 18ч нямаше хлебчета с гауда, които са на оферта... Не се изненадах хич

# 1 359
  • в кукувиче гнездо
А хубави ли са тези хлебчета с гауда?

# 1 360
Колко му е редовната цена на това сирене, заслужава ли си да се отскочи в работно време за него Laughing

трудно е да се прецени дали си заслужава. сирене излиза малко под 10 лв. за килограм, та вече зависи дали е хубаво. ако да - заслужава си.
в някакъв момент имаше купон, който важеше само за 2 часа някаква сряда вчер /например въглища или нещо подобно/.
взех хлебчета с гауда. преди доста време ги бях пробвала - вкусни бяха. тези не знам.

# 1 361
Според мен нищо особено,въпрос на вкус.

# 1 362
Сиренето което беше на промоция миналата седмица беше 12 лв килограма, това е 10. Ако е същото, цената я бива. Но не зная принципно каква му е редовната цена.
Аз сигурно ще пропусна купона, вероятно няма да имам време.

# 1 363
Ако някой иска ще му скрийншотна,няма да ползвам купоните .

# 1 364
  • Sofia
Ето за сиренето

....въпрос на вкус.
Те това е баш отговорът!

Общи условия

Активация на акаунт