Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 493
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 380
Преди ден-два се коментираха лютите чушки в саксия, че няма из магазините, не помня за кой град ставаше въпрос, но да кажа, че във Варна, в Лидъл на Битоля преди час имаше 3 саксии и аз си взех една.И кухненските пътеки ме зарибихте да погледна- имаше бройки от два вида, но от тази с кафето не.

# 1 381
А доволни ли сте от мощността на уреда 3 в 1? Бързо ли стават гофретите?

При нас чушки няма, но и как ще има с доставени 6 /ШЕСТ/ саксии....

# 1 382
А доволни ли сте от мощността на уреда 3 в 1? Бързо ли стават гофретите?

Аз си купих единичен гофретник от Кауфланд. В пъти по-доволна съм от уреда 3 в 1. И от към бързина на изпичане и от начин на почистване

# 1 383
За постелките с кафе - най-отгоре разпънати бяха 2 бр, надолу може и още да има - Пловдив България имаше, поне 3 вида видях, освен тях.
Аз очаквах да са микрофибърни, не знам защо Simple Smile Тоз мокет нямаше и да го загледам изобщо, ако толкова не се раздуха из темата. Не е моето Simple Smile
Взех си миризливка Airwick, обаче не му работи механизма - чува се цък-цък, ама нищо не пръска Sad Ще ходя да им го връщам. Старото точно така ми се развали и само прецъкваше, а това от ново не иска да тръгне...
Сирене взех.
И миналата седица Саяна взех в голямата кутия.
И имам и от мекото в сините Simple Smile
Сиренясахме се хаха Simple Smile Поне върви доволно с диня и домати Simple Smile

# 1 384
  • Sofia
Аз пък забравих пастата... на някое друго ходене ще е... Напълних торбата с плодове и салата и мирясах. Simple Smile

# 1 385
  • Варна
Бирените наденички не ни харесаха, даром ми ги хвалехте Joy  - сухи,  сякаш с мляна хартия пълнени Joy

Толстолобът и той нещо не ми хареса. И двете неща ММ ги прави на грил тигана.

Мляко с ориз с череши - бива, без да е уау.

За сиренето Родна стряха от купона се чудя...

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 15:17 от Киса

# 1 386
От тигана е Satisfied

# 1 387
  • Варна

От него ще е, защото е купен от конкурентите Кауфланд Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 388
  • Велико Търново
Ееее, киса... Не ме слушай вече Simple Smile вкъщи както бяха на почит, така днес носи на котките пред входа мезе Simple Smile
Всъщност, мъжете само ядат такива неща в нас, споделих тяхното мнение, а те взели че го променили.

# 1 389
Може ли да ми кажете, дали има налични кухненски пътеки някъде из Лидл Пловдив, от тези със лъжичките. Благодаря Ви.

# 1 390
Може ли да ми кажете, дали има налични кухненски пътеки някъде из Лидл Пловдив, от тези със лъжичките. Благодаря Ви.
На България имаше сутринта Много от всички.

# 1 391
  • Велико Търново
ММ пак доносничи

# 1 392
Питай го за ел. кана! Simple Smile

# 1 393
Агентче, и за перфоратор. Grin

# 1 394
Ехааа, черешов мъфин! 😍 Този дозатор не можаха ли малко по-рано да го изкарат. 😩

Общи условия

Активация на акаунт