Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 429
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 545
Ах, Леми, гледам, чета и рева. Освен да го взема да отлежава вкъщи.

# 1 546
  • София
БГ чесъна по кое време го зареждат? Днес не е имало

# 1 547
  • Асеновград
Момичета здравейте. Някоя от вас да е обръщала внимание по магазините някъде дали е останала каменна плоча за печене на пица?
В магазина в Асеновград имаше 1 бр. на 30%. Но последно пазарувах във вторник и нямам идея дали още е налична.

# 1 548
Ах, Леми, гледам, чета и рева. Освен да го взема да отлежава вкъщи.
Защо да отлежава, пийни си 😁

# 1 549
Ъхъ. 😁 По-добре да си го гледам...я виж каква е картинка. 😉

Доматите вярно много хубави. Розовите. Не им личи на външен вид. 🍅

# 1 550
  • Sofia
Каква цена бяха лютите чушки в саксия миналата седмица?!
При нас дошли най-накрая, ама цената пораснала със закъснението - 4.29лв!!! Отказаха ме... че и без това ще зачезвам и не ми се ще да ги поверявам на ММ. Справя се милото  с билките и това ми стига, ще чакат капризните чушлета, пък и аз по-добра цена.
Днес взех прясната пастата. А също и мини браунитата с купона, изненадващо за мен съставът ми се видя приемлив.  
Скречът ме зарадва - усмивки! Отивам да тръкна диг. бележка, че одеве си играх да изтрия всички събрани една по една..., вече няма да ги събирам, освен че и доста по-рядко ползвам лидл+.

# 1 551
  • In transit
Soul, тия са полските розови домати, за които преди време казах, че са много вкусни.
Леми, Морена, благодаря...ще скокна утре да взема едно.

# 1 552
Mariat, ти не купи ли кана скоро?
Купих кана за чай. Обаче даде фира. Закарах я в магазина за рекламация. Чаках месец, за да ми я върнат, но не го направиха. Върнаха ми парите и след 3 дни дойде куриер с кана(не знаех дали е нова или отремонтирана, защото не съм я отваряла, за да проверя). Той не можа да се свърже с изпращачите и взех каната аз да се разправям с нея. Питах в магазина- те поискаха да им върна каната, но не били сигурни как се процедира, защото им се случвало за първи път. Та им писах и ми казаха, че не трябваа да се връща в магазина, а на изпращача. Сега си търся нова ел. кана. Връщам се да ви изчета.

# 1 553
Обикновено пращат нов уред . На мен ми изпратиха чисто нов чопър  . И то в кратък срок преди няколко години . Така че възможно е каната да е нова . На мястото на старата неотремонтирана

# 1 554
  • Хасково
БГ чесъна по кое време го зареждат? Днес не е имало
И вчера и днес при нас(Хасково) от този чесън няма.

# 1 555
А какъв е този чесън - по хубав или

# 1 556
  • Хасково
Eто този,за мен лично е по добър.

# 1 557
Това ново нещо за мен , какво прави? Не съм чела отзад

# 1 558
Аз чета назад и да се включа за парфюмите.
 Преди редовно си купувах на 10лв Suddenly Madame Glamour (имитация на Chanel Coco Mademoiselle)  бях очарована от добрата имитация и трайност. Също харесвах и синия Chalou (Davidoff), него сега не го намирам.  После пуснаха намалени парфюмите 75мл на 7,50лв и Madame Glamour определено беше със занижено качество. Аромата е същия,  но трайността хич я няма. А жълтия Chalou сега го надуших с ново име Lovely...

# 1 559
Липсват ми дрехи от Лиосел това лято... Дано все пак пуснат.
Тета, ако случайно ходиш другата седмица, дали може да погледнеш дали новата вълна къси панталонки са като твоите? (Единият цвят не е с бяла връзка и имам някакви надежди...)

Общи условия

Активация на акаунт