Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 953
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Grinning
И аз тамън си мислех, че гледа лошо.

# 286
Уиш, честита промяна! Отива ти. Цветът особено ми хареса. Какъв е?

Щях да се оплаквам от недовършения, ама току-що ми отряза резен от голямата диня и ми мина.

# 287
Отказвам да приема,че тази вещица Уиш е с къса коса! Че и червена! Smiley

# 288
Сисуне,  невинна съм. И потърпевша. Grinning
Мисте, знам какво е левурда, знам и колко са големи листата... ми евала, който може да докара сарма с размер 1 на 2 см. Шапка долу!

# 289
Моля ви се! Това е милият ми и сладък поглед.

# 290
И си така слънчево усмихната.Smiley

# 291
Преди две години на този ден съм била на едно прекрасно място! Току що бях научила,че съм бременна!

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 21:10 от Sissy

# 292
Кроталова! Аз имам имидж да защитавам! Вещица ли съм или лукова глава? М?

Сис, сега няма да ми повярваш, но свършва тъмното. Ще видиш.

# 293
  • France
Моля ви се! Това е милият ми и сладък поглед.
Joy

Сиси, при много от нас е така. Първото дете те праща в друго измерение. Няма как да си същия човек. Но и това минава. Само още година-две.

# 294
Лошави жени! Не ми вярват, че съм мила и добра. Ето една по-добродушна физиономия и спирам да оспамвам темата с физиономията си.
Скрит текст:

# 295
Ся имиджа или ... ? Smiley
Много готина прическа!
Обаче си требе коса за нея,на мен няма как да ми се получи.

Трябва да отида до магазина.

# 296
Кроталова, натурално, аз съм къдрава като мериносова овца. Що дърпане пада да я изправя, не питай. Ама преди време ми писна на шапката да съм къдрокоса Рапунцел и я рЕзнах рЕзко.

# 297
Кротева, ела да ти дам коса, когато ме подстригват, фризьорката ми каза, че на пода има толкова коса, колкото подстригва поне три клиентки😀😀

# 298
Много тънък косъма при мен и добре,че е чуплива.
Веселинкова,ида!

# 299
Кроте, и аз мога да дам косица, средно чуплива/затова я държа дълга, на къса прическа стърчи всеки косъм накъдето си иска/, моята фризьорка след подстригване казва, че има за една малка възглавница.
Уиш, супер си, страхотна прическа и коса!
Завиждам на майничките, като се съберете да пиете по едно заради всички нас!
Добри, като стана въпрос за питиета, пълни я тази чашка, една капка на дъното си сложила само. В Лидл, май мярнах намален Бейлис, много се бях нарамила с тежки неща иначе бих си взела, но винаги като видя това питие за теб се сещам. Grinning
Балонита я разбирам, аз що неща съм преглътнала за да запазя някакви що годе сносни отношения между БНД и децата. Да не мислите, че след развода съм припадала от щастие да го каня по празници и рожденни дни на децата. Първите няколко години само тогава ги виждаше - Коледа, Великден и рожденните им дни. Сега вече хич не ми дреме, имаме цивилизовани отношения и по-често се сеща, че деца има. Даже малкия ще ходи на почивка с него, новата му приятелка и нейните деца, туй е за първи път осем години след раздялата ни.  Не я познавам, но явно е читав човек, след като започнаха да се виждат сам доброволно вдигна издръжката на малкия, което направо бе осмото чудо на света.

Общи условия

Активация на акаунт